Burak Altınyıldız 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 (düzenlendi) Collection aracıma orjinal Ghia kol dayama taktırabilirmiyim çokmu maliyetli olur fikirlerinizi bekliyorum. 9 Ocak 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi Ghia Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 İki tellideki çıkmacılara bakın , servisteki fiyatı yüksek . 3 sene önce serviste 800 tl civarıydı , ikitellideki çıkmacılara sormuştum . 350 tl ye veriyorlardı . Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız 28 Aralık 2011 Yazar Paylaş 28 Aralık 2011 pertten çıkmalar oluyor belkide öyle yakalamak lazım çakmalar çok farkediliyomu bu ikitellide nerde tam y İki tellideki çıkmacılara bakın , servisteki fiyatı yüksek . 3 sene önce serviste 800 tl civarıydı , ikitellideki çıkmacılara sormuştum . 350 tl ye veriyorlardı . Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Aralık 2011 Paylaş 28 Aralık 2011 Armster in birerbir uyumlu kol dayamaları var. Onlara da bir gözatın bence... Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız 28 Aralık 2011 Yazar Paylaş 28 Aralık 2011 Armster in birerbir uyumlu kol dayamaları var. Onlara da bir gözatın bence... harika çok teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım bunu alıyorum Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Dostum benden sana tavsiye orjinal ghia kolçak al.Ben Sahibinden de buldum.İstanbulda yanlış hatırlamıyorsam 350 liraya aldım ve inan müthiş oldu.Ben diğer kolçakları pek tavsiye etmiyorum çünkü eski kolçak deliniyor ediyor vs pek hoş olmuyor.Herşeyin orj güzel Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 biraz maddiyatla alakalı bu iş 350-400 yerine 60-70 tlye kolçak sahibi olunuyor Maddiyat tabiki önemli ama yapabilirse bence orjinal yapılmalı.Ben iyiki öyle yapmışım diyorum.Bende 70 tlik kolçak beğenmiştim.İyiki taktırmamışım arkadasım taktırdı.Aşagıya eğildi yüksek oldu biraz vs Tabi herkesten herkese değişir Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Orjinal kol dayamanın yerini hiçbiri tutmuyor biraz maliyetlide olsa kesinlikle orjinal almanızı tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Göksel bey, Mersin'de bulmak çok güç,hatta imkansız. olur ya bi yerlerde rastlarsan ben almaya talibim. PM den haber verirseniz çok memnun olurum. Arada bir çıkmacılarda rast geliyorum ama ekipmanları eksik oluyor bende uğraşmamak için almıyorum, genellikle 400tl'den kapıyı açıyorlar. Birgün denk gelirse haber veririm Sadık Abi 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 Bende haber veririm Renk olarak hangisi size uygun? Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 10 Ocak 2012 Paylaş 10 Ocak 2012 gri olanlar beyaz renkli araçlar için uygun, ilginize teşekkür ederim. Benm kolçaktan tabiki bakarım abi birde sahibindene bak hergün ben ordan aldım 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 bende fırsat buldukça bakıyorum ama maalesef denk gelmedi şu ana kadar. inşallah el birliğiyle buluruz. Abi sana site atıyorum 1 tane .Ara bu adamları tunç otonun tanıdığıyım onlar beni yönlendirdiler.Ford focus için orta konsol kolçaklı arıyorum de bunlarda mutlaka var biraz tuzlular bakalım ne diyecekler.Haber bekliyorum senden http://www.hakanoto.com.tr/ Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 gece hafta sonu serviste140 tl ye Armster marka taktırdım.. şiddetle tavsiye ederim birebir uyumlu esneme, zırıltı yapmıyoo. ) Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 11 Ocak 2012 Paylaş 11 Ocak 2012 satmış olduğum bir önceki aracıma taktırmıştım,evet çok kalteli ama ince ve zayıf kalıyor. yanlış anlaşılmasın lütfen, heleki focusta emanet gibi duruyor. aracı uzun süre kullanmak niyetim, be nedenle en güzeli orjinalini bulup taktırmak. evet haklı olabilirsiniz sadık bey ama sorun maliyet olunca.. 400-500 tl gibi maliyetlerden bahsediyoruz şahsen ben o paraya değecek farklı uygulama alanlarında harcarım şahsen ben far ampullerinin hepsini üste kalan paramla osrm cool blue yaptım halada cebimde para kaldıı :biggrin: Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 Dostum benden sana tavsiye orjinal ghia kolçak al.Ben Sahibinden de buldum.İstanbulda yanlış hatırlamıyorsam 350 liraya aldım ve inan müthiş oldu.Ben diğer kolçakları pek tavsiye etmiyorum çünkü eski kolçak deliniyor ediyor vs pek hoş olmuyor.Herşeyin orj güzel merhaba sanırım sizinle sahibinde yazıştık bu konuyla ilgili ya hatt sizin eski çıkma orta konsolun uz satılıkta dimi? Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 merhaba sanırım sizinle sahibinde yazıştık bu konuyla ilgili ya hatt sizin eski çıkma orta konsolun uz satılıkta dimi? Evet simdi fark ettim . =) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Ben buldum herşeyi tam ama fiyat yüksek. sadık Abi hatırlarsın sen. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227290-focus-aksesuarlari/page__p__1331115#entry1331115 Yorum bağlantısı
Recommended Posts