İçeriğe Yönlendir

Ghia Kol Dayama Arıyorum

Burak Altınyıldız

Recommended Posts

Burak Altınyıldız
(düzenlendi)

Collection aracıma orjinal Ghia kol dayama taktırabilirmiyim çokmu maliyetli olur fikirlerinizi bekliyorum.

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
Ghia
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

İki tellideki çıkmacılara bakın , servisteki fiyatı yüksek . 3 sene önce serviste 800 tl civarıydı , ikitellideki çıkmacılara sormuştum . 350 tl ye veriyorlardı .

Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız

pertten çıkmalar oluyor belkide öyle yakalamak lazım

çakmalar çok farkediliyomu bu ikitellide nerde tam y

İki tellideki çıkmacılara bakın , servisteki fiyatı yüksek . 3 sene önce serviste 800 tl civarıydı , ikitellideki çıkmacılara sormuştum . 350 tl ye veriyorlardı .

Yorum bağlantısı
Burak Altınyıldız

Armster in birerbir uyumlu kol dayamaları var. Onlara da bir gözatın bence...

harika çok teşekkür ederim bilgilendirme için sanırım bunu alıyorum

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Özgür İncigülcan

Dostum benden sana tavsiye orjinal ghia kolçak al.Ben Sahibinden de buldum.İstanbulda yanlış hatırlamıyorsam 350 liraya aldım ve inan müthiş oldu.Ben diğer kolçakları pek tavsiye etmiyorum çünkü eski kolçak deliniyor ediyor vs pek hoş olmuyor.Herşeyin orj güzel

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çıkmacılardan bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

biraz maddiyatla alakalı bu iş 350-400 yerine 60-70 tlye kolçak sahibi olunuyor

Maddiyat tabiki önemli ama yapabilirse bence orjinal yapılmalı.Ben iyiki öyle yapmışım diyorum.Bende 70 tlik kolçak beğenmiştim.İyiki taktırmamışım arkadasım taktırdı.Aşagıya eğildi yüksek oldu biraz vs Tabi herkesten herkese değişir

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Orjinal kol dayamanın yerini hiçbiri tutmuyor biraz maliyetlide olsa kesinlikle orjinal almanızı tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Göksel bey, Mersin'de bulmak çok güç,hatta imkansız. olur ya bi yerlerde rastlarsan ben almaya talibim. PM den haber verirseniz çok memnun olurum.

Arada bir çıkmacılarda rast geliyorum ama ekipmanları eksik oluyor bende uğraşmamak için almıyorum, genellikle 400tl'den kapıyı açıyorlar. Birgün denk gelirse haber veririm Sadık Abi :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

Bende haber veririm Renk olarak hangisi size uygun?

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

gri olanlar beyaz renkli araçlar için uygun, ilginize teşekkür ederim.

Benm kolçaktan tabiki bakarım abi birde sahibindene bak hergün ben ordan aldım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

bende fırsat buldukça bakıyorum ama maalesef denk gelmedi şu ana kadar. inşallah el birliğiyle buluruz.

Abi sana site atıyorum 1 tane .Ara bu adamları tunç otonun tanıdığıyım onlar beni yönlendirdiler.Ford focus için orta konsol kolçaklı arıyorum de bunlarda mutlaka var biraz tuzlular bakalım ne diyecekler.Haber bekliyorum senden http://www.hakanoto.com.tr/

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

gece hafta sonu serviste140 tl ye Armster marka taktırdım.. şiddetle tavsiye ederim birebir uyumlu esneme, zırıltı yapmıyoo. :))

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

satmış olduğum bir önceki aracıma taktırmıştım,evet çok kalteli ama ince ve zayıf kalıyor. yanlış anlaşılmasın lütfen, heleki focusta emanet gibi duruyor. aracı uzun süre kullanmak niyetim, be nedenle en güzeli orjinalini bulup taktırmak.

evet haklı olabilirsiniz sadık bey ama sorun maliyet olunca.. 400-500 tl gibi maliyetlerden bahsediyoruz şahsen ben o paraya değecek farklı uygulama alanlarında harcarım şahsen ben far ampullerinin hepsini üste kalan paramla osrm cool blue yaptım halada cebimde para kaldıı :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Burak Altınyıldız

Dostum benden sana tavsiye orjinal ghia kolçak al.Ben Sahibinden de buldum.İstanbulda yanlış hatırlamıyorsam 350 liraya aldım ve inan müthiş oldu.Ben diğer kolçakları pek tavsiye etmiyorum çünkü eski kolçak deliniyor ediyor vs pek hoş olmuyor.Herşeyin orj güzel

merhaba sanırım sizinle sahibinde yazıştık bu konuyla ilgili ya hatt sizin eski çıkma orta konsolun uz satılıkta dimi?

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

merhaba sanırım sizinle sahibinde yazıştık bu konuyla ilgili ya hatt sizin eski çıkma orta konsolun uz satılıkta dimi?

Evet simdi fark ettim . =)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...