Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Selamun aleykum. Sayın forum üyeleri benim 2011 titanium sedan ford focus 2.5 var. Torpido iç üst kısımda aux girişi var ben usb li kullanmak istiyorum .bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz. Birde aux usb li olunca ses kalitesi nasıl olur ? Bilen ler varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Aleykum Selam Murat Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Murat Durmuş 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Çok sağolun Allah razı olsun samet bey. Ben yapabilir miyim kendim bunu Sağolun kerem bey Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Rds 3500 orjinal teybe muzik dinlemek icin usb baglanabilirmi? Yada yontemi ?? Yorum bağlantısı
Sinan Menekşe 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 (düzenlendi) Konuyu hortlatayım biraz 6000cd var bende aux var ama aracın kumandasından kontrol yapabılmek adına teybın arkasından usb baglatmak ıstıyorum ankarada yapabılen yada yaptırabılecegım bı yer var mı bılen ? yada hazır alıp kendım yapabılcegım bı urun ? 26 Ocak 2017 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 On 15.07.2011 at 21:17, Erhan Eken yazdı: Bir kaç güzel özelliğinden daha bahsedeyim: Menü geçişleri çok hızlı. Teybi kapatıp açtığınızda yine kaldığı yerden devam ediyor. Ses kalitesi çok yüksek. 2004 forda alcem fiatı nekaadar Yorum bağlantısı
Metin Güven 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Arkadaşlar, 6000CD sistemler için Aliexpress'te bir bağlantı sistem buldum, Aynı bağlantının Youtube üzerinde Rus Fusioncular tarafından uygulamalarını da gördüm, İnceledim, sanki problemsiz yapılabilecek gibi. Sizce ..? Aşağıya Aliexpress ve Youtube linklerini ekliyorum. Aliexpress linkinde alan bir Rus'un eklediği resim, bizim 6000CD nin aynısı ve başarılı diyor. https://www.aliexpress.com/item/Car-MP3-music-USB-SD-AUX-MP3-Music-Adapte-CD-machine-change-For-Ford-Fiesta-Mondeo/32651586592.html https://www.youtube.com/watch?v=xu2KMM5NeIA&t=98s https://www.youtube.com/watch?v=XNs1nIC7Dsk&t=164s https://www.youtube.com/watch?v=gZdrl7thT7w https://www.youtube.com/watch?v=NeE7fFWRpIA https://www.youtube.com/watch?v=1NVW3wZEJLI Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 (düzenlendi) zaten artık türkiyede bu modüller mevcut hatta benim youtube kanalım var karaböcük diye videoları izleyebilirsiniz bizde ürettik tamamen türk malı 2 yıl garanti çalışması için sadece aux özelliğinin olması yeterli araç marka modeli fark etmiyor 32 gb usb yi destekler... auxtan usbden bluetothtan müzik dinleyebilir bluetothtan telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz parazit cızırtı vs kesinlikle yapmaz ... 29 Haziran 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 47 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: zaten artık türkiyede bu modüller mevcut hatta benim youtube kanalım var karaböcük diye videoları izleyebilirsiniz bizde ürettik tamamen türk malı 2 yıl garanti çalışması için sadece aux özelliğinin olması yeterli araç marka modeli fark etmiyor 32 gb usb yi destekler... auxtan usbden bluetothtan müzik dinleyebilir bluetothtan telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz parazit cızırtı vs kesinlikle yapmaz ... Görelim Serkan 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 11 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 @Mehmet Ozyurek abi amatör olarak bir video linki ekleyeyim çalışma prensibi adına sakıncalı görürseniz linki kaldırabilirsiniz ... 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 23 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Merhabalar, Bütün modellere uyumlu mu? Ayrıca fiyatı nedir? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 8 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Merhabalar, Bütün modellere uyumlu mu? Ayrıca fiyatı nedir? aux özelliği olan tüm cihazlara uyumlu fiyat 150 tl ... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 5 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: aux özelliği olan tüm cihazlara uyumlu fiyat 150 tl ... Teşekkür ederim, uygun bir zamanda rahatsız ederim diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı: @Mehmet Ozyurek abi amatör olarak bir video linki ekleyeyim çalışma prensibi adına sakıncalı görürseniz linki kaldırabilirsiniz ... Videoyu sesli izleyemedim Serkan.. Hazır kitlerden artısı ne.. özetleyebilir misin.. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 foruma özel indirim yok mu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Videoyu sesli izleyemedim Serkan.. Hazır kitlerden artısı ne.. özetleyebilir misin.. Parazit Yok 12 volt çalışma prensibine sahip Bluetoth aktarımı en yüksek seviyelerde bluetothtan telle görüşme mevcut32 gb usb desteği Garanti var beklemek Yok kolay montaj ...Fiyat performans olarak gayet başarılı bir ürün ...Montajı hakkında bilgi vereyim biraz Teybinizin kontak cereyanından + ve - uç alıp modüle giriyorsunuz (2 kablo )Aux ses çıkışından sağ ses çıkışı sol ses çıkışı ve şasisi paralel çekip modüle giriyorsunuz ( 3 kablo )Toplam 5 kabloyu sıyırıp paralel hat çekip modüle giriyoruz.Bluetooth'la bir kere eşleştirmek yeterli ... foruma özel indirim yok mu [emoji4]Foruma özel Ankara'daki üyelere montaj dahil ücreti olur ... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 8 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Parazit Yok 12 volt çalışma prensibine sahip Bluetoth aktarımı en yüksek seviyelerde bluetothtan telle görüşme mevcut 32 gb usb desteği Garanti var beklemek Yok kolay montaj ... Fiyat performans olarak gayet başarılı bir ürün ... Montajı hakkında bilgi vereyim biraz Teybinizin kontak cereyanından + ve - uç alıp modüle giriyorsunuz (2 kablo ) Aux ses çıkışından sağ ses çıkışı sol ses çıkışı ve şasisi paralel çekip modüle giriyorsunuz ( 3 kablo ) Toplam 5 kabloyu sıyırıp paralel hat çekip modüle giriyoruz. Bluetooth'la bir kere eşleştirmek yeterli ... Foruma özel Ankara'daki üyelere montaj dahil ücreti olur ... Araçta aux çıkışı varsa, tak kullan şeklinde olmuyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 (düzenlendi) Şimdi, Mehmet Pınar yazdı: Araçta aux çıkışı varsa, tak kullan şeklinde olmuyor mu? öylede olabilir yalnız modüle 12 volt elektrik vermek şart mehmet abi onun için en güzel montaj teybi söküp dediğim gibi yapılırsa teybi kapatınca modülde devreden çıkar elektrik kaçağı akü bitimi vs. problemi ortadan kalkar ... 29 Haziran 2017 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Güzelmiş.. Eline sağlık.. Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Metin Güven 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 22 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: Parazit Yok 12 volt çalışma prensibine sahip Bluetoth aktarımı en yüksek seviyelerde bluetothtan telle görüşme mevcut 32 gb usb desteği Garanti var beklemek Yok kolay montaj ... Fiyat performans olarak gayet başarılı bir ürün ... Montajı hakkında bilgi vereyim biraz Teybinizin kontak cereyanından + ve - uç alıp modüle giriyorsunuz (2 kablo ) Aux ses çıkışından sağ ses çıkışı sol ses çıkışı ve şasisi paralel çekip modüle giriyorsunuz ( 3 kablo ) Toplam 5 kabloyu sıyırıp paralel hat çekip modüle giriyoruz. Bluetooth'la bir kere eşleştirmek yeterli ... Foruma özel Ankara'daki üyelere montaj dahil ücreti olur ... Gerçekten güzel ve kullanışlı, Bir Ankara seyahatinde belki rahatsız edebilirim, Ancak haftasonu cumartesi ya da pazar günü olabilir, Montajı ne kadar sürüyor Serkan bey. sadece Track CD veya Radyo yerine, MP3ler ve Bluetooth harika olur. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 @Serkan Karakoca bey MK1 2004 Focus Collection teypli bu araca olurmu sizin cihazınız. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 [mention=82270]Serkan Karakoca[/mention] bey MK1 2004 Focus Collection teypli bu araca olurmu sizin cihazınız.Bu cihazlar için aux yapmaya başladık test aşamasında şu an bilgilendirme yaparım ... 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş 24 Temmuz 2017 Paylaş 24 Temmuz 2017 herkese merheba, serkan abinin satmış olduğu ürünü aracım olan ford focus 2 makyajlı kasa titanyum sony teybe montaj yapabilecek istanbulda işin ehli bir usta aramaktayım. Bilginize.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts