Mücahit Eser 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Bi arkadaşım kırılan parçaya başka bi bijon gibi bir demir kaynatıp kolayca çıkabileceğini söyledi. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Bi arkadaşım kırılan parçaya başka bi bijon gibi bir demir kaynatıp kolayca çıkabileceğini söyledi. Kaynak sırasında, oluşan ısıdan dişler deforme olur.. Bahsetmiş olduğumuz dişler yeri geldiğinde 2 ton yüke dayanacak şekilde üretilmiş. Olmadık bir zamanda kullanılmaz duruma gelmesini istemiyorsanız, daha once belirtmiş olduğum çözümleri tercih etmenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Mücahit Eser 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Kaynak sırasında, oluşan ısıdan dişler deforme olur.. Bahsetmiş olduğumuz dişler yeri geldiğinde 2 ton yüke dayanacak şekilde üretilmiş. Olmadık bir zamanda kullanılmaz duruma gelmesini istemiyorsanız, daha once belirtmiş olduğum çözümleri tercih etmenizi öneririm. sizin dediğiniz yöntem daha mantığa uygun. şimdi sorun onu yapacak adam bulmak. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 17 Mart 2015 Paylaş 17 Mart 2015 sizin dediğiniz yöntem daha mantığa uygun. şimdi sorun onu yapacak adam bulmak. Tornacılar için 5 dk sürecek bir işlem. Birkaç dükkanla görüşürseniz, tercih yapmanız kolay olacaktır. Yorum bağlantısı
Aydın Güven Gürkan 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Az önce arcın uzerındekı karı temızlerken baktım on tampona carpmıs bırı çeki demiri kapagıda yok yerınden cıkmıs mı artık almışlar mı bılemıyorum.Allahtan tampondaki kucuk cızıklerle atlattık...Çeki demiri kapağı bana da lazım cunku cok cırkın duruyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts