Yiğitcan Coşar 17 Mart 2008 Paylaş 17 Mart 2008 Arkadaşlar aracmımn ön tarafındaki çeki demirin olduğu kapak düşmüş yada yürütülmüş. Servisten kolay bulabilirmiyim ? Birde boya falan gerekirmi o kapağa direk alıp takılabilrmi ? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Mart 2008 Yazar Paylaş 17 Mart 2008 Bu kapak bizi boyutundan fazla uğraştırcak sanırım yaa Kapak arabanın renginde yani beyaz. Ruhsatta inci beyazı olarak geçiyo renk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2008 Paylaş 17 Mart 2008 Kapak cidden sinek gibidir ama uğraştırır. Ama bi bakınıcam söz vermiorum! İliniz? Profilde yazmıyor da? Yazsa ne iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Mart 2008 Yazar Paylaş 17 Mart 2008 Düzce ya hiç dikkat etmemişim hemn güncelliyorum Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 17 Mart 2008 Paylaş 17 Mart 2008 sanırım bunun meraklıları cok benim aracın arka tarafındaki kapak da yok heralde kolay düsecek birsey degildir muhtemelen calınıyordur Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Mart 2008 Yazar Paylaş 17 Mart 2008 Ben Düzce'de çok gördüm benim aracın renginden kapaksız Onlardan biri görünce almış olabilr yada biri koleksiyon yapıyor düşme ihtimali baya az Yorum bağlantısı
Haşmet Yenal Atila 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 bence yeniden çalınacak zaten o zaman hiç takmayın bari.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 Yiğitcan bey, servis kaporta artıklarından bir adet fiesta ön kapağı ele geçirmiş durumdayım. Size nasıl ulaştırırım? Yorum bağlantısı
Osman Bala 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 Benim eski focusta iki kere düştü. Düşebiliyor. Servise gidin. Boya dahil 40-50 lira gibi birşeydi. Hala yok. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 18 Mart 2008 Yazar Paylaş 18 Mart 2008 Yiğitcan bey, servis kaporta artıklarından bir adet fiesta ön kapağı ele geçirmiş durumdayım. Size nasıl ulaştırırım? Çok teşekkürler. Özelden mesaj attım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2008 Paylaş 19 Mart 2008 Tampon kapakları yedek parçaya tampon ile birlikte giriyor. Maalesef tek parça numarası olmasına rağmen tekil parça olarak hem zor bulunuyor hem de pahalı. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 20 Mart 2008 Paylaş 20 Mart 2008 Yiğitcan bey, servis kaporta artıklarından bir adet fiesta ön kapağı ele geçirmiş durumdayım. Size nasıl ulaştırırım? Çağlar bey Benim Motor kapağına da bir el atsanız :lol2: hala ses seda yokta Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 20 Mart 2008 Yazar Paylaş 20 Mart 2008 Bu arada elime yeni kasa fiesta nın kapağı geçti ihtiyacı olan varsa yollayabilirm bi ara Renk beyaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2008 Paylaş 20 Mart 2008 Cemil bey siz daha sonra Doğan ile görüştünüzmü? Görüştüyseniz kim ile? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 20 Mart 2008 Yazar Paylaş 20 Mart 2008 evet 2005 model benm aracım resminide ekliyim Kapağım yuvarlak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2008 Paylaş 20 Mart 2008 Resim çok estetik ama lazım olan yeri yani ön tamponu görseydik Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 21 Mart 2008 Yazar Paylaş 21 Mart 2008 Ben arabanın modelini görmek açısından onu koydum önden de ekliyim hmn Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 21 Mart 2008 Paylaş 21 Mart 2008 Cemil bey siz daha sonra Doğan ile görüştünüzmü? Görüştüyseniz kim ile? Kimseyle görüşmedim ogün konuştuklarımız dışında bir şey yok Bayram Ustaya kartımı verdim ses çıkmadı. Doğrusu bu aralar aşırı bir yoğuluk oldu, ilgilenemedim fırsat buldukça buraya bakmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Yav yeni konu açmayayım dedim, dün alelacele günübirlik Afyon'a gittik, kayınbiraderimin kızı oldu, doğumda bulunduk gece döndük. Gece 22.00 sıralarında bir kamyonun arkasına takıldım, kamyon bir lastik parçasının üzerinden geçti ve bizim arabaya fırlattı bu lastiği...Lastik, tampona çarptı,pat diye bir ses geldi, tabi trafik yoğunluğundan duramadım. Daha sonra baktığımda ön çeki demrinin kapağının düştüğünü gördüm. Servise soracağım bakalım bulabilecek miyim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Yav yeni konu açmayayım dedim, dün alelacele günübirlik Afyon'a gittik, kayınbiraderimin kızı oldu, doğumda bulunduk gece döndük. Gece 22.00 sıralarında bir kamyonun arkasına takıldım, kamyon bir lastik parçasının üzerinden geçti ve bizim arabaya fırlattı bu lastiği...Lastik, tampona çarptı,pat diye bir ses geldi, tabi trafik yoğunluğundan duramadım. Daha sonra baktığımda ön çeki demrinin kapağının düştüğünü gördüm. Servise soracağım bakalım bulabilecek miyim? Vukuat istemiyorum Hocam.... Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Sağol Abi, yok vukuatlık bir durum yok. Ben de anlamadım zaten nasıl oldu bu iş? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Haziran 2008 Paylaş 10 Haziran 2008 Öyle düşüyor zaten bu çeki demiri kapakları. Benim de bi uzun yol sonrasında düşmüştü. Ne yaptın, servisten gidip yenisini mi almıştın? Yorum bağlantısı
Recommended Posts