İçeriğe Yönlendir

Çeki Demiri Kapağı

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Arkadaşlar aracmımn ön tarafındaki çeki demirin olduğu kapak düşmüş yada yürütülmüş. Servisten kolay bulabilirmiyim ? Birde boya falan gerekirmi o kapağa direk alıp takılabilrmi ?

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bu kapak bizi boyutundan fazla uğraştırcak sanırım yaa :) Kapak arabanın renginde yani beyaz. Ruhsatta inci beyazı olarak geçiyo renk

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kapak cidden sinek gibidir ama uğraştırır. Ama bi bakınıcam söz vermiorum! İliniz? Profilde yazmıyor da? Yazsa ne iyi olurdu.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Düzce ya hiç dikkat etmemişim hemn güncelliyorum :D

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

sanırım bunun meraklıları cok benim aracın arka tarafındaki kapak da yok heralde kolay düsecek birsey degildir muhtemelen calınıyordur

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Ben Düzce'de çok gördüm benim aracın renginden kapaksız :s Onlardan biri görünce almış olabilr yada biri koleksiyon yapıyor :) düşme ihtimali baya az :D

Yorum bağlantısı
Haşmet Yenal Atila

bence yeniden çalınacak zaten o zaman hiç takmayın bari....

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yiğitcan bey, servis kaporta artıklarından bir adet fiesta ön kapağı ele geçirmiş durumdayım. Size nasıl ulaştırırım?

Yorum bağlantısı
Osman Bala
Benim eski focusta iki kere düştü. Düşebiliyor. Servise gidin. Boya dahil 40-50 lira gibi birşeydi.

Hala yok. :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Yiğitcan bey, servis kaporta artıklarından bir adet fiesta ön kapağı ele geçirmiş durumdayım. Size nasıl ulaştırırım?

Çok teşekkürler. Özelden mesaj attım :kutlama:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tampon kapakları yedek parçaya tampon ile birlikte giriyor. Maalesef tek parça numarası olmasına rağmen tekil parça olarak hem zor bulunuyor hem de pahalı.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Çağlar bey Benim Motor kapağına da bir el atsanız :lol2: hala ses seda yokta

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bu arada elime yeni kasa fiesta nın kapağı geçti ihtiyacı olan varsa yollayabilirm bi ara :)

Renk beyaz :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cemil bey siz daha sonra Doğan ile görüştünüzmü? Görüştüyseniz kim ile?

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

evet 2005 model benm aracım resminide ekliyim

45545ph1.jpg

Kapağım yuvarlak :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:clapping:

Resim çok estetik ama lazım olan yeri yani ön tamponu görseydik

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Ben arabanın modelini görmek açısından onu koydum ;) önden de ekliyim hmn :clapping:

sany0030pg8.jpg

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar
Cemil bey siz daha sonra Doğan ile görüştünüzmü? Görüştüyseniz kim ile?

Kimseyle görüşmedim ogün konuştuklarımız dışında bir şey yok Bayram Ustaya kartımı verdim ses çıkmadı.

Doğrusu bu aralar aşırı bir yoğuluk oldu, ilgilenemedim fırsat buldukça buraya bakmaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Yav yeni konu açmayayım dedim, dün alelacele günübirlik Afyon'a gittik, kayınbiraderimin kızı oldu, doğumda bulunduk gece döndük. Gece 22.00 sıralarında bir kamyonun arkasına takıldım, kamyon bir lastik parçasının üzerinden geçti ve bizim arabaya fırlattı bu lastiği...Lastik, tampona çarptı,pat diye bir ses geldi, tabi trafik yoğunluğundan duramadım. Daha sonra baktığımda ön çeki demrinin kapağının düştüğünü gördüm. Servise soracağım bakalım bulabilecek miyim?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yav yeni konu açmayayım dedim, dün alelacele günübirlik Afyon'a gittik, kayınbiraderimin kızı oldu, doğumda bulunduk gece döndük. Gece 22.00 sıralarında bir kamyonun arkasına takıldım, kamyon bir lastik parçasının üzerinden geçti ve bizim arabaya fırlattı bu lastiği...Lastik, tampona çarptı,pat diye bir ses geldi, tabi trafik yoğunluğundan duramadım. Daha sonra baktığımda ön çeki demrinin kapağının düştüğünü gördüm. Servise soracağım bakalım bulabilecek miyim?

Vukuat istemiyorum Hocam.... :)

Geçmiş olsun...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Sağol Abi, yok vukuatlık bir durum yok. Ben de anlamadım zaten nasıl oldu bu iş?

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Öyle düşüyor zaten bu çeki demiri kapakları. Benim de bi uzun yol sonrasında düşmüştü.

Ne yaptın, servisten gidip yenisini mi almıştın?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...