İçeriğe Yönlendir

Çeki Demiri Kapağı

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Ahmet Taşkın

yanlış hatırlamıyorsam 10 liraya almıştım. belkide 7 liraydı. boyasız gri öyle gri duruyor kötü gözükmüyor.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hüseyin Akbaş

benim arabanın ön ve arka çeki demiri kapaklarını çalmışlar bunları nerden temin edebiliriz ben batman ve diyarbakır yetkili servislerine sordum şu an stokda yok diyolar açıkcası çok çirkin duruyo böyle.. bir an önce yaptırmak istiyorum .. ne yapabilirim bi öneriniz varmı şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

www.fordburada.com da bulabilirsiniz aradığınız parçaları. Abuk subuk şeyleri çalıyolar. Sibop kapakları giderdi bi aralar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

forumun sponsorlarından fordburada.com adresinde bulabilirsiniz ama boyasız gelir boyatmanızda gerekecek o parçayı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

abi çeki demir kapağını kim napar neden çalar akıl erdiremiyorum ya :D internette bulabileceğinizi düşünüyorum

Öyle demeyin valla burda çalıp çalıp satıyorlar.Bunu yapan insanla nasıl insanlar anlamıyorum.Hatta buradaki bütün peugeot arabalarının amlemlerini çalıp adamlar motorlarına takıyorlar.... :angry: :angry: :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Akbaş

abi çeki demir kapağını kim napar neden çalar akıl erdiremiyorum ya :D internette bulabileceğinizi düşünüyorum

teşekkür ederim eren kardeş

www.fordburada.com da bulabilirsiniz aradığınız parçaları. Abuk subuk şeyleri çalıyolar. Sibop kapakları giderdi bi aralar.

teşekkürler verdiğiniz adrese bakıcam

forumun sponsorlarından fordburada.com adresinde bulabilirsiniz ama boyasız gelir boyatmanızda gerekecek o parçayı.

teşekkür ederim parçaları bul sonra boya ve gene çaldır ne ala...bu sefer arabaya kamera takdırıcam çalanı bi yakalarsam allah yarattı demicem :angry: ne vardı yarın olmuş iki çeki demiride takılmış hırsız da not bırakmış abi kusura bakma çeki demirleri lazımdı getirdim kusura bakma not: iyi huylu hırsız :D

Öyle demeyin valla burda çalıp çalıp satıyorlar.Bunu yapan insanla nasıl insanlar anlamıyorum.Hatta buradaki bütün peugeot arabalarının amlemlerini çalıp adamlar motorlarına takıyorlar.... :angry: :angry: :angry:

mustafacım hiç deme valla hiç anlamak mümkün değil ya çeki demirini çalıp nereye monte ediyolar bilmiyom artık.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kapağı kaybolmuş birisi almıştır.Aynı mahalle yada sokakta sizin araç renginden mevcutsa ufak bir yer değiştirme operasyonu yapılmışa benziyor :) Geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Akbaş

Kapağı kaybolmuş birisi almıştır.Aynı mahalle yada sokakta sizin araç renginden mevcutsa ufak bir yer değiştirme operasyonu yapılmışa benziyor :) Geçmiş olsun..

sağolun

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Hey gibi 2008'de açmışım bu konuyu ve Çağlar abi bana kapak göndermişti :) Makyajlı kasanınkini göndermişti hoş ama olsun düşünmesi yeter :D Sonra gene birisi yollamıştı uyanını ama hatırlayamadım şimdi kim olduğunu :)

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Doğan Aksu

Bu gün arka tamponda olan çeki demir kapağımın düşmüş olduğunu gördüm. İnternet fiyat 17 ile 25 arasında değişiyor bu kapağın yan sanayisini bulabilir miyim?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Orjinal tampona yan sanayi kapak varsa ve alırsanız muhtemelen yerine oturmaz..

Ayrıca düşmemiştir, çalmışlardır :D

Yorum bağlantısı
Doğan Aksu

Kimsenin günahını almak istemiyorum bunun sebebide daha öncede sallanıyordu sağlamlaştırmak istedim çektim gelmedi düşmez diyerek dokunmadım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

25 liraya falan kapağı alırsınız, + boyatırsınız... Boyasız gelir o parça..

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Bende bende :) Düşmez inşallah :D

benim arka tampondaki oynuyor fakat düşmüyodu. sonra ben onu çıkardım. bi daha taktım. akşamına bi baktm yok yerinde. 10 liraya alıp 5 lirayada boyatmıştım. 2 gün takmadım yerine. bi daha düşerse diye :D şimdi duruyo orda. bendemi yapıştırsam napsamki?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Elimde makyajlı Fı in mürekkep mavisi arka çekir kapağı var :p

focus 1 altın sarı arka çeki demir kapagı lazım nerden bulabilirm ve maliyetin ne olur.

yan sanayisi 5-10 lira bir şeydi. birde reklamcıya gidip araç rengine yakın bir folyo alın 5 dk da sıkıntınız giderilir. Ben ön çeki demiri için öyle yapmıştım :p

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Barış Hepsağ

Yeni konu açmayayım diye buraya yazayım dedim. Çeki kapağı yerinden oynamıştı heralde yıkama fırçaları yüzünden çıkarıp yeniden takayım dedim beceremedim. Evirdim çevirdim olmadı. Tırnaklı ama tırnak nereye girecek bir türlü bulamadım. Takamadım haliyle :) Nasıl takılıyor bu meret ?

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Semih Saner

benimde ön çeki kapağı çalındı...araç gri renkti.. yedek parçacıdan 15 tl ye aldım ( beyaz) gri spreyle boyadım tamadır..

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Aklıma şey geldi arabalarda önde çeki demiri olur mu hep ? Fiestada yuva var, sanırım focusta da var benzer şekilde, benim toyotaya kapak yok başka biyerinde mi acaba ?

Hoş pek lazım olmuyor toyotalara ama olsun :p:D

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Recep Güney

Kar yagdi etrafta yolda kalanlar kaza yapanlar var bir suru aklima geldi benimde focus on tampondaki ceki demiri kapagi nasil sökuluyor acaba?

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Parçacılar da 5tl ye satılıyor geriye alıp tampon rengine boyatmak kalır sadece :)

Yorum bağlantısı
Mücahit Eser

benim aracımın bagajdaki çeki demirinin ucu kırıktı. ön tamponda ki kapağı açıp baktım ki çeki demirinin dişili kısmı içinde kırılmış. Nasıl oldu bilmem ama nasıl düzeltebilirim fikriniz var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz
(düzenlendi)

1. Kırılan parçanın ortasına ince matkapla delik açılacak. Ters klavuzla diş açtırıp, uygun bir civata ile sökebilirsiniz. Uygun alet edevatı olan makinacı için 5 dk. sürecek bir işlem..

2. Kırılan parça, ucundan ucundan hafif hafif çok dikkatli bir şekilde ince uclu keski ile çekiçlerek çıkartılacak.

tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...