İçeriğe Yönlendir

2000 Mondeo Ghia Aldım Sonunda :)

Misafir

Recommended Posts

Kaça patlar :)

Nerdesin sen ha?

Bir haftadır yoksun, farları temizledik, yanlış yapmışız, bir sürü fırça yedik, vax sürtecekmişiz. Dün arabanı gördüm kendin yoktun, bu gün arabanı gördüm, buradan başka yerde yoksun.?

Geçen geldiğimde wax varilinden yere sızıntı yapıyordu. Altına bir bardak koy da biraz biriksin arabalara sürtelim. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kaça patlar :)

Senin maharetine bağlı... Bana 150-200 liraya patlar...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Nerdesin sen ha?

Bir haftadır yoksun, farları temizledik, yanlış yapmışız, bir sürü fırça yedik, vax sürtecekmişiz. Dün arabanı gördüm kendin yoktun, bu gün arabanı gördüm, buradan başka yerde yoksun.?

Geçen geldiğimde wax varilinden yere sızıntı yapıyordu. Altına bir bardak koy da biraz biriksin arabalara sürtelim. :D

Yoktum 2gündür ankaradayım...

50tl ye yapıyorlar niye o kadar uğraştın :D

Senin maharetine bağlı... Bana 150-200 liraya patlar...

İşçilik kolay,elektrikçilerimiz var :D

Malzeme lazım olacak ama :s

Onu nasıl ayarlıyacaz?

varmı depoda senin :D

tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yoktum 2gündür ankaradayım...

50tl ye yapıyorlar niye o kadar uğraştın :D

İşçilik kolay,elektrikçilerimiz var :D

Malzeme lazım olacak ama :s

Onu nasıl ayarlıyacaz?

varmı depoda senin :D

Çıkmacılar ne kadar mesafedeki sana... Lazım olan her şeyi oradan bulacaksın... 99 ve altı tüm ghia mondeolardan sana lazım olan her şeyi basitçe toplarsın..

Yorum bağlantısı

Vayyy Hakanım nasılsın? Hoş geldin.

Devam :)

Çıkmacılar ne kadar mesafedeki sana... Lazım olan her şeyi oradan bulacaksın... 99 ve altı tüm ghia mondeolardan sana lazım olan her şeyi basitçe toplarsın..

hım...

1saatlik yok o önemli değil o:)

Lazım olan şeyler?

Olmadı mustafanın arabasını sökerim :D Zaten kullanmıyo :p

Hmmm çıkmacılarda işi olan iki kişi olduk. :yes:

Sen gidince benim yerimede araştır :p

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

şu arabayı satıp da araba aradığımız günler var ya insanı çileden çıkarır.uykuları kaçırır.araba konusunda ilk görüşte aşka inanırım.yani ilk görüşte beğenme.sizi çok iyi anlıyorum.ama isabet olmuş. güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Devam :) hım... 1saatlik yok o önemli değil o:) Lazım olan şeyler? Olmadı mustafanın arabasını sökerim :D Zaten kullanmıyo :p Sen gidince benim yerimede araştır :p

:s Benim stop lambasını aldığım yerde 2,5 ghia vardı büyük ihtimal üzerinde duruyordur. Bakalım dersen gideriz canım.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Ben bu arabaya bindim. :p Hatta kullandım. :p Gidişi de duruşu da gayet güzel. :) Kazasız belasız Abi. :)

Fotoğraflar İzmir'de çekilmiş belli. :p

Yorum bağlantısı

Ben bu arabaya bindim. :p Hatta kullandım. Gidişi de duruşu da gayet güzel. :) Kazasız belasız Abi.

Fotoğraflar İzmir'de çekilmiş belli. :p

Gitmez diyordun sanki bi ara buna :D

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Gitmez diyordun sanki bi ara buna :D

Harbiden gidiyormuş valla. :p Yaylanması çok hoşuma gitti ya. :p Arka koltukta Almanya'ya kadar gidebilirim. Acayip rahattı. :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...