Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Zenginlik böyle birşey işte Meslek seçmek diyelim onun adına Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Meslek seçmek diyelim onun adına Markalar arası sorun olmuyormu ? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Markalar arası sorun olmuyormu ? Uyanlarını buluyoruz Senin araba hondamıydıki onada bulmadıkmı uyan mazleme Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 ellerine sağlık, en yakın zamanda benimde bagaja şerit şed yapmam lazım, hiç aydınlatmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 ellerine sağlık, en yakın zamanda benimde bagaja şerit şed yapmam lazım, hiç aydınlatmıyor. Benimde aklımda var abi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Uyanlarını buluyoruz Senin araba hondamıydıki onada bulmadıkmı uyan mazleme Doğru ya Benimde aklımda var abi Yokmu spoiler falan Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 İnsan o paspasları bir silkeler neyse güzel olmuş...ilk uzun yol denemesi nasıldır acaba 10 metre ilerde yıkamacılar var (Kendi adamları) Her akşam yıkatırım Toplandıktan sonra çekmedim tabii,öyle görünüyor hiç kablo göremezsin:D hepsi alttan gidiyor GÖreceğiz ben orada kablo göreyim dışarda söker atarım. Benimde aklımda var abi Aklında var diyeceğine yap kardeşim. Zor değil 10 dakamı aldı Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 10 metre ilerde yıkamacılar var (Kendi adamları) Her akşam yıkatırım Yağmurlu havada bile arabasını yıkatıyormuş,böyle zulm nerede var GÖreceğiz ben orada kablo göreyim dışarda söker atarım. Sana kalmaz merak etme,ben ankaradan yolmaya başlar,nevşehire kadar bitiririm Aklında var diyeceğine yap kardeşim. Zor değil 10 dakamı aldı Sanki kendi yapıyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Yağmurlu havada bile arabasını yıkatıyormuş,böyle zulm nerede var Sana kalmaz merak etme,ben ankaradan yolmaya başlar,nevşehire kadar bitiririm Sanki kendi yapıyor... Yağmurlu havada araba yıkatacağına içini temizletsin. Benim arabanın içi bile 15 gündür yıkanmadığı halde pikniğe gittiğimiz halde buna göre çok temiz Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Yağmurlu havada araba yıkatacağına içini temizletsin. Benim arabanın içi bile 15 gündür yıkanmadığı halde pikniğe gittiğimiz halde buna göre çok temiz Filmleri bile arabada izliyor normaldir Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 ofs yıkatmıyorum lan bu akşam alacaktım içeri,yıkatacaktım,yada otele verecektim yarın. yapmıyorum lan he gelince paspasları atar,yenilerini serer geliriz Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Daha iyi ya daha temiz olmalı Çekirdek çıtlıyorlamış sen ne diyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Yağmurlu havada araba yıkatacağına içini temizletsin. Benim arabanın içi bile 15 gündür yıkanmadığı halde pikniğe gittiğimiz halde buna göre çok temiz Olm senin arabada,10santim kalınlığında naylon var nasıl kirlensin hem ben rahatıma düşkünüm HE nin dediği gibi,filmi bile arabada izliyorum bazen Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 ofs yıkatmıyorum lan bu akşam alacaktım içeri,yıkatacaktım,yada otele verecektim yarın. yapmıyorum lan he gelince paspasları atar,yenilerini serer geliriz Ya sen bakma mk ya git yıkat Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Olm senin arabada,10santim kalınlığında naylon var nasıl kirlensin hem ben rahatıma düşkünüm HE nin dediği gibi,filmi bile arabada izliyorum bazen Kaldırdım canım onlar kışlık Çekirdek çıtlıyorlamış sen ne diyorsun Onu bile yere atmam ben elimde tutarım Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Olm senin arabada,10santim kalınlığında naylon var nasıl kirlensin hem ben rahatıma düşkünüm HE nin dediği gibi,filmi bile arabada izliyorum bazen Nasıl yani...ne naylonu ? naylon brandomu yoksa Onu bile yere atmam ben elimde tutarım Sen şimdi arabana binene galoşta verirsin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Nasıl yani...ne naylonu ? naylon brandomu yoksa Sen şimdi arabana binene galoşta verirsin Ben senmiyim koçum Ne olursa olsun veriyorum parasını yıkatıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 bi dahamı gelecen dünyaya? NE kadar kirlenirse kirlensin en baba 20tl ya bakarr Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Ben senmiyim koçum Ne olursa olsun veriyorum parasını yıkatıyorum Ben ıslak mendil kullanıyorum 12 ay durur yerinde hemde Birazda sen uğraşta spor yap bi dahamı gelecen dünyaya? NE kadar kirlenirse kirlensin en baba 20tl ya bakarr Yani...tamamen zevk işi hacı bu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Birazda sen uğraşta spor yap HE benim zamanım değerli Ben öyle gereksiz işlerle uğraşıp değerli zamanımı ona harcayamam Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 HE benim zamanım değerli Ben öyle gereksiz işlerle uğraşıp değerli zamanımı ona harcayamam Bende dünya ya uyumaya gelmedim MK Hadi git yat uyu şimdi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Bende dünya ya uyumaya gelmedim MK Hadi git yat uyu şimdi Hadi gidin çalışın işinize bakın hadiiiii. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Hadi gidin çalışın işinize bakın hadiiiii. Açlıktan şaşı görceksin yoksa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Açlıktan şaşı görceksin yoksa Bak o doğru şimdi biskivü yedim 8 tane kuşbaşı ve yarım çorba ile doyabilen varmı acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts