Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 hayırlı olsun .özellikle hatchback mi istedin.yoksa mecburiyetten mi? Sağolun... Ben sedan istedimde,temizi 5kapı gelince aldım... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Sağolun... Ben sedan istedimde,temizi 5kapı gelince aldım... Olsun sağlıklı olsun da .. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Olsun sağlıklı olsun da .. Acaba bunun tek kapısı denk gelse,temizinden onuda alırmıydı ? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Eskişehir buluşmasında servet abi ampülleri beğenmemişti Dediki ben sana gönderecem bunları çıkar onları tak. Önce eski ampüller fotoları... Ampülleri değiştirdikten sonraki fotolar. Cidden fark etti. Ayrıca far yükseklik ayarını değiştirdiğimde diğer ampüllerle pek bi fark anlaşılmıyordu... Ama bunla bariz belli oluyor... H7R serisi 4300k xenon Aman aman, yeni ampulleri takınca duvarın arkasındaki!! demir kapılar bile görülüyor . Biraz daha zorlasa demir kapıların arkasını da göreceğiz. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Acaba bunun tek kapısı denk gelse,temizinden onuda alırmıydı ? Temiz ne bulsa alacak potansiyeli var Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Aman aman, yeni ampulleri takınca duvarın arkasındaki!! demir kapılar bile görülüyor . Biraz daha zorlasa demir kapıların arkasını da göreceğiz. Onlar patladı bile değiştirdim bile Temiz ne bulsa alacak potansiyeli var Durumuna bakmalı önce Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Durumuna bakmalı önce Tam servisçi ağzı işte Yorum bağlantısı
Serhat Işık 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 hayırlısı,içine sindi ise mesele yok demektir. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Direksiyonun üst kısmında,hafif soyulmalar vardı... (foto eski) Deri(emitasyon) dikişli şekilde,güzelce kaplattım... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Direksiyon çok güzel olmuş,en kısa zamanda ben de yapacağım bunu Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Güzel olmuş elinize sağlık ama keşke eski deriyi söktükten sonra kaplansaymış. Hem görüntü daha güzel olurdu hemde direksiyon simidi kalınlaşmammış olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Güzel olmuş elinize sağlık ama keşke eski deriyi söktükten sonra kaplansaymış. Hem görüntü daha güzel olurdu hemde direksiyon simidi kalınlaşmammış olurdu. Civic'in direksiyondan alışkınım,şişman olmasına,direksiyonun Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Eline sağlık güzel olmuş, yalnız direksiyonun yağ çözücü kimyasallar ve fırçayla iyi bir temizliğe ihtiyacı var. Keşke kaplamadan önce o işlemi yapsaydın. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Abi direksiyon güzel olmuş. ne zaman geliyorsun? Bizim Müdür Ali'nin düz vitesli arabasıyla deneyelim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Eline sağlık güzel olmuş, yalnız direksiyonun yağ çözücü kimyasallar ve fırçayla iyi bir temizliğe ihtiyacı var. Keşke kaplamadan önce o işlemi yapsaydın. Minicik bi sprey var,onu sürsem ışıl ışıl olur Abi direksiyon güzel olmuş. ne zaman geliyorsun? Bizim Müdür Ali'nin düz vitesli arabasıyla deneyelim. Kısmet BU sene planım antalya, Belki kurbana Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 Minicik bi sprey var,onu sürsem ışıl ışıl olur Kısmet BU sene planım antalya, Belki kurbana Hmmm unutmuşum, senin uzmanlık alanın spreydi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 (düzenlendi) Arka aydınlatmayıda yaptık bugün... http://n1306.hizliresim.com/1b/u/plv9c.jpg http://n1306.hizliresim.com/1b/u/plvbu.jpg http://u1306.hizliresim.com/1b/u/plvfm.jpg 26 Haziran 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi HK resimlerin boyutları çok büyük canım :) Linkleri ekle :D Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 İnsan o paspasları bir silkeler neyse güzel olmuş...ilk uzun yol denemesi nasıldır acaba Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 O salkım saçak kablolar güzel bebek salıncağı olur, Demedi deme... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 İnsan o paspasları bir silkeler neyse güzel olmuş...ilk uzun yol denemesi nasıldır acaba Canım ben silkemekle uğraşmıyorum,bi kaç gün sonra çöpe atıp,yenisini serecem uzun yolu yapacaz işte,c.tesi gel O salkım saçak kablolar güzel bebek salıncağı olur, Demedi deme... Toplandıktan sonra çekmedim tabii,öyle görünüyor hiç kablo göremezsin:D hepsi alttan gidiyor Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Canım ben silkemekle uğraşmıyorum,bi kaç gün sonra çöpe atıp,yenisini serecem uzun yolu yapacaz işte,c.tesi gel Pardon ya zaten paspasta crv yazıyor Merak etme kuzu Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Pardon ya zaten paspasta crv yazıyor Merak etme kuzu Tmm,c.tesi günü atarız onu,civic sereriz .D Hatta beraber yaparız,bagajda vardır bi takım kesin Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Tmm,c.tesi günü atarız onu,civic sereriz .D Hatta beraber yaparız,bagajda vardır bi takım kesin Zenginlik böyle birşey işte Yorum bağlantısı
Recommended Posts