Misafir 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 (düzenlendi) Çok uzun uğraşlar sonucu arabamı aldım Diğer konumda bahsettiğim gibi araç istanbuldaydı Eşimle beraber gittik hem arabayı aldıktan sonrada istanbullde gezeriz dedik... İstanbula gittik Araca şöyle bi baktım Eşimle birbirimize baktık beğenmedik Aracın dışıda içide Özeelikle içi çok kötüydü telefonla TERTEMİZ pişman olmazsınız gelin diye gittik... Kumanda düğmelerine elledim yere düştü Güneşliği indirdim aydınlatması konsolun üstüne düştü Tam bi hüsran olmuştu o saatler... Antalyada bi araba vardı aradık onu bayan ilk sahibiydi Yetkili servis bakımlıydı Telefonda uzun uzun konuştuk sonra antalyaya gitmeye kadar verdik İstanbuul havaalanına gittik çünkü otobüsle yetişemezdik, Antalya uçak bileti 2kişi 1:30da ordaydık saolsun arabanın sahibi abla havaalınından aldı bizi Ford yetkili servise gittik aracı gösterdik Zaten devamlı müşterisi Tüm kayıtları var Değişen yok,2parça boyalı Düzeltme dahi yok Çiziklerden boya yapılmış Abla biraz hassas Aracı aldığımda resmen ağlıyordu... 107,000'de Ve lpg yok. Ghia modeli elektrikli koltuk cd çalar falan hepsi var Sadece cruıse yok Onuda zaten sallamadım Aracı eşimle alıp geldik Süper bi araç 16 Aralık 2011 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 hayırlı uğurlu olsun..antalyaya gidiş kararınız büyük cesaret ancak,böyle güzel bir araç almanız bu kararınızın ne kadar doğru olduğunu göstermiş.Oradaki arabada dediğiniz gibi olmayabilirdi..Bi kumar oynamışsınız..Düşeş gelmiş..Kazasız belasız kullanın işallah..Tez zamanda resimleri bekleriz.. Yorum bağlantısı
Arda Calak 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 (düzenlendi) Herkese teşekkür'ler bir ara resimlerini ekleyeceğim... Sormak istediğim birşey var dikkatimi çeken yolda... Aracın hararet göstergesi hiç ortaya doğru falan gelmedi hep aşağıda hatta bir ara sıfır denecek kadar dipteydi Ara ara bir iki santim ancak oynadı... Termostat arızalı olsa araba ısıtmazdı Ama araba hamam gibiydi Sabah işe gelirkende yine fazla oymanadı anca 1 2cm Ama anında ısıttı ve fırın gibi oldu. Bir ara bu forumda okumuştum bunların ki çok oynamaz diye ama tam hatırlamıyorum. 16 Aralık 2011 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Hayırlı olsun..İyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Eray Eski 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 (düzenlendi) Herkese tşk'ler Bi ara resimlerini ekliyicem... Sormak istediğim bişi var dikkatimi çeken yolda... Aracın hararet göstergesi hiç ortaya doğru falan gelmedi hep aşağıda hatta bi ara sıfır denecek kadar dipteydi Ara ara bi iki cantim ancak oynadı... Termostat arızalı olsa araba ısıtmazdı Ama araba hamam gibiydi Sabah işe gelirkende yine fazla oymanadı anca 1 2cm Ama anında ısıttı ve fırın gibi oldu. Bir ara bu forumda okumuştum bunlarınki çok oynamaz diye ama tam hatırlamıyorum. hayirli olsun Hakan bey. hararet konusunda kafaniz rahat olsun. benim aracim da sizinki gibiydi harareti. dun yag bakimi yapilirken soyledim termostat ve hararet musirini degistirttim. ama ustam sadece termostati degistirmis. musiri temizleyip takmis geri. ustu kir vs. kapli oldugu icin dogru isiyi gostermiyormus. suan hararet ortaya yakin geziyor. normallesti.. 16 Aralık 2011 tarihinde Eray Eski tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Hayırlı olsun.içinize sinmesi güzel. Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Aracınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yorum bağlantısı
Mahmut Kızıl 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Aracınız hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz. Yorum bağlantısı
Erdoğan Sazlı 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 hayırlı olsun Allah kazadan belalardan korusun Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Benim mk2 nin ibresi 5 yıl boyunca yaz kış sonda çalıştı, bir kere dahi hararet sıkıntım olmadı. İlk başlarda korku ile göstergeye bakıyordum yükselecekmi diye ama yükselmiyordu. Sivas ta bir kaç ustaya gösterdim "Abi bu arabalar böyle, hararetli çalışıyorlar" dediler. Gerçektende hararetli çalışıyorlardı. İbre kırmızı altındaki son çizgiye dayanıyor o çizgiyi kesinlikle geçmiyordu ve hep o çizgide çalışıyordu 5 yıl sorunsuzca beni taşıdı :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 hayırlı uğurlu olsun...allah nazarlardan saklasın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Hayırlı olsun.. termostat bozuktur.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2011 Paylaş 16 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Temiz araba güzel olur, keyif verir. İkinci elde temizlik, donanımın önünde gelir. 99 diye ısrar ettik ama anlattığınız özelliklerde araç bulduğunuz için kaçırmamakla doğru yapmışsınız. Güle güle kullanın. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı olsun.. termostat bozuktur.. Termostat bozuk olsa ısıtmaz ama abi (yanlış bilmiyorsam) Hayırlı olsun. Temiz araba güzel olur, keyif verir. İkinci elde temizlik, donanımın önünde gelir. 99 diye ısrar ettik ama anlattığınız özelliklerde araç bulduğunuz için kaçırmamakla doğru yapmışsınız. Güle güle kullanın. Saygılarımla. Araç inanılmaz temizdi hayırlı uğurlu olsun..antalyaya gidiş kararınız büyük cesaret ancak,böyle güzel bir araç almanız bu kararınızın ne kadar doğru olduğunu göstermiş.Oradaki arabada dediğiniz gibi olmayabilirdi..Bi kumar oynamışsınız..Düşeş gelmiş..Kazasız belasız kullanın işallah..Tez zamanda resimleri bekleriz.. Evet büyük bi karardı Ama değdi... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 17 Aralık 2011 Paylaş 17 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts