Murat Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Evet benimde ilgimi çekti.6000 cd ye uyuyor mu acaba?merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 bu virüs güzelmiş.Siparişi verdim.usb girişi olmazsa aux u bağlarım. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 bizimkiler bundan, inşallah Altan'ınki olur da bizde sipariş geçeriz. Altan montaj işin tamamlanınca görüşlerini paylaş kardeşim.. yeni bir Virüs keşfedildi Virüs iyidir cüzdanları rahatlatır kradi kartı hesaplarıyla beyni dinç tutar :D Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 hayırlı olsun Murat bey, eğer kablo uzunluğu yeterli ise Sol taraftaki ilk düğme yerine monte ettirmeni öneririm. sen ne dersin ? (müsadenle artık şu bey kelimesini affınada sığınarak kullanmak istemiyorum) Abi her bölümün kendine göre işlevi var. Senin dediğin yer ESP tuşuna ait ve fişi var. Yanındaki ön cam rezistansı. Bu zımbırtının ne olduğunu kendi aramızda bayağı tartışmıştık demekki buymuş. Ebay hesabım olsa bende hemen alırım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Tuşları alana kadar bende boş zannediyordum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 hayırlı olsun Murat bey, eğer kablo uzunluğu yeterli ise Sol taraftaki ilk düğme yerine monte ettirmeni öneririm. sen ne dersin ? (müsadenle artık şu bey kelimesini affınada sığınarak kullanmak istemiyorum) Teşekkür ederim.Sadık abi dediğin gibi sol taraf uygun olur ama benim orada termometre var(bir ara fotosunu eklerim).Ben en sağ tarafa düşünüyorum.Gerçi olsunda sol sağ fark etmez artık.Eğer hiç uymazsa,torpidodaki aux u buraya bağlatacağım.Usb de süs olur ya da oraya extra bir bağlantı yapılabilir. (siteye girerken alacağım birşey kalmadı neyse diyordum.Bu nereden çıktı ya. ) 1 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 bu ürün orjinal ford ürünü değil sanırım yoksa orjinal mi? Yorum bağlantısı
Murat Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 fotodaki teyp mp3 çalarlı mı? modeli nedir acaba?merak ettim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Sadık abi nin resmi sanırım değil mi? O ise track çalar. Yorum bağlantısı
Murat Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Sadık abi nin resmi sanırım değil mi? O ise track çalar. Bu resimdeki teyp için dedim.bu arada 6000 cd lerde acaba usb ara birimi var mıdır? Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Neyse Murat Hocam sende sipariş verdiysen yakında öğreniriz uygun mu değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 murat abi hafta sonu bu konuyu bir detaylı konuşalım ben unutursam sen hatırlatırmısın bilgili arkadaşları biraz yoralım bu konuda Yorum bağlantısı
Murat Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Neyse Murat Hocam sende sipariş verdiysen yakında öğreniriz uygun mu değil mi? inşallah olur ama pek ümidim yok.araştırıyorum hala. murat abi hafta sonu bu konuyu bir detaylı konuşalım ben unutursam sen hatırlatırmısın bilgili arkadaşları biraz yoralım bu konuda evet bu konuyu deşmek lazım.nasıl yapılabilir diye. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Pek umudum yok ama bakalım işallah uyumludur..Ford un düşünmediklerini uygulamaktan bi hal olacaz sonunda... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Ersel ben o düğmelerin arkasının şu ana dek hep boş zannediyordum Tuşları alana kadar bende boş zannediyordum. ben de boş zannediyordum. hatta en solda parrot varmış aldığımda orda kapak da yoktu hala yok. Murat Bey o tuşlar ve fonksiyonları daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler. müsait zamanda fotosunu yüklicem Yorum bağlantısı
Arif Doğan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 (düzenlendi) Bu ürün bence teybe usb bellek desteği sağlamıyordur sadece araçtaki teybin desteği varsa onu düğmelerin bulunduğu bölgeye taşımak içindir, 6000CD de bence temsili olarak verilmiştir... Kablonun teybe bağlanacak olan ucuna baktığımda, teybin arkasında öyle bir girişin olduğun hatırlamıyorum... Ekleme : Aux girişini taşımak için belki kullanılabilir ama yine de teybin arkasında bu aparatı bağlamak için bu tarz bir giriş yok diye hatırlıyorum... 28 Şubat 2012 tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-ford-focus-6000cd-2010-ustu-orjinal-cd-mp3-calar-52321396/detay/ Yukarıdaki linkte Ford 6000 Cd teyp in sökülmüş ve arka tarafında göremedim bağlantı yeri.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Böyle birşey olursa süper olur bizde track cd derdinden kurtuluruz.Bende sonucu merakla bekliyorum.İnşallah olur bakalım... Altan Bey ürün geldikten sonra görüşlerini dört gözle bekliyoruz... :) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 (düzenlendi) ghia sony teyplerde usb bağlantısı var mı ? bilen varsa yardımcı olabilir mi? 29 Şubat 2012 tarihinde Mustafa Karaaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Ebay hesabı olan biri banada sipariş verebilir mi? Ücretini hesabına hemen gönderirim. Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Ürün süper ama bizim araçlardaki teyplerde sanki usb girişi yok gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-focus-orjinal-sony-teyp-67967819/detay http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-focus-yeni-model-cd-calar-70426312/detay Yorum bağlantısı
Arif Doğan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 @Özkan Yenigün hocam aynen öyle teybin arkası resimdeki gibi ve o girişten yok. Bu aparat usb desteği varsa onu ve aux girişini ön panele taşımaktan öteye gidemez gibi geliyor... Zaten bu gibi bir özellik için fiyat da çok düşük. Normalde bu tarz aparatlar 150-200 tl arasında... Yorum bağlantısı
Murat Doğan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Ben siparişi iptal ettim.Aux için başka birşeyler deneyeceğim ama zaman lazım. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Tam emin olmak için teyp i gören birilerinden teyit ettirmek lazım ...Sonrada Murat hocamın dediği gibi başka çareler arayalım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts