İçeriğe Yönlendir

Usb Ve Bluetooth Bağlantısı

Çağlayan Sarıgül

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Mki9100 istiyorum, şuan satışta yok bakalım ne zaman gelecek, bu arada satılık olan almanca idi ve usb yoktu, o yüzden almamıştım.

Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül

Mki9100 istiyorum, şuan satışta yok bakalım ne zaman gelecek, bu arada satılık olan almanca idi ve usb yoktu, o yüzden almamıştım.

Abi bu ürünün ekranı falan var mki9000 alsak nasıl bir ürün bu

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tamamen aynı, sadece ekran var, o olmasada olur aslında, gerekte yok, fiyatta baya fark ediyor, 9000 i alalım engüzeli, kablosuz kumandayı kullanmasan bile olur, gayet güzel, görünen sadece mikrofon, başka birşey yok, montaj basit, uyum %100 herşeyi destekliyor, kafaya takmış durumdayım vallahi :)

Varsın kilma sesle çalışmasın, zaten elle 1000 kat daha hızlı ayarlarım.

Klima ne haber?

- iyilik abi, isteğin?

Fanı aç

-şimdi

Klimayıda aç

-ya şimdi

bune yaa taksit taksit, klimayı 20 derece yap desek olmazmı

-olmaz abi hecelemen lazım

Ohhoo yaş iş bu sesle kontrol :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül

Tamamen aynı, sadece ekran var, o olmasada olur aslında, gerekte yok, fiyatta baya fark ediyor, 9000 i alalım engüzeli, kablosuz kumandayı kullanmasan bile olur, gayet güzel, görünen sadece mikrofon, başka birşey yok, montaj basit, uyum %100 herşeyi destekliyor, kafaya takmış durumdayım vallahi :)

Varsın kilma sesle çalışmasın, zaten elle 1000 kat daha hızlı ayarlarım.

Klima ne haber?

- iyilik abi, isteğin?

Fanı aç

-şimdi

Klimayıda aç

-ya şimdi

bune yaa taksit taksit, klimayı 20 derece yap desek olmazmı

-olmaz abi hecelemen lazım

Ohhoo yaş iş bu sesle kontrol :)

eğer bu mki 9000 de kumandayı kullanmazsak telefonu nasıl cevaplayacağız? mikrofon içinse üst tarfta yeri var oraya koysak olmazmı?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Satılık olan ingilizceydi usb yoktu :) Yabancıya gitmedi yine forumdan ;)

İngilizcemiydi :shok: neyse onun kısmetiymiş, yinede kablo vs. bulmak zor, o modülden bir yerde daha var ama almanca ve usb yok, benim için hadi almancayı geçtim, usb elzem, almamamdaki asıl sebeb buydu zaten.

eğer bu mki 9000 de kumandayı kullanmazsak telefonu nasıl cevaplayacağız? mikrofon içinse üst tarfta yeri var oraya koysak olmazmı?

Şimdi inceledim, o düğme mp3 menülerde gezme vs. için gerekli ama telefon diyip ismi söyleyincede arama yapabilyor ayrıca görüşme bitince kapat diyorsun kapanıyor, yani telefon olayında tamamen sesle kontrol yetiyor, belki teybin düğmeside çalışır bilemiyorum, ama kesin çalışması hatta direksiyon kumandasının çalışması için bir parçada var, gerekli değil bu durumda ama istersen var yani.

Mikrofonu yerinede koyabilirsin, aynanın arkasınada yada A sütununun üstüne, istediğin yere koy, kuvvetli bir aletmiş zaten.

Yorum bağlantısı
Akif Özkan

Usb bağlantısı aux ile ortak yollu olarak yapılabiliyordu rus sitesinden anladığım.Kiti bağladıktan sonra usb aux bağlantısını deneyip sonuçları yazarım.Ancak mikrofonun yerini bulamadım.

Kablolalama beni de düşündürmüştü ama Adem Bey'in yönlendirdiği sitede connectör bağlantılarını gördüm ve zor olmadığını düşünüyorum.Zaten ben de bu şekilde yapmayı düşünüyorum:)

Aynı zamanda sesli kontrol komutlarına netten arama yapamadığım için ulaşamadım.Bu komutlar hakkındaki desteklerinizi esirgemeyin lütfen.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sesli kontrol için gem modülün güncellenmesi yada değşmesi gerekli olacak diye duydum, bunuda unutmayalım.

Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül

Biz

Sesli kontrol için gem modülün güncellenmesi yada değşmesi gerekli olacak diye duydum, bunuda unutmayalım.

Parrot takılıncadamı gem modulunu güncellememiz gerekecek?

Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül

Biz

Parrot takılıncadamı gem modulunu güncellememiz gerekecek?

bu sorunun cevabını bilen varmı

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayır, hiçbir şey yapmayacaksınız, takın kullanın, zaten direksiyondaki düğmeler çalışmaz, çalışması için ayrıca arayüz almanız lazım, ama gerek yok, tamamen sesle kontrollü, ayrıca kendi kablosuz tuşları var.

http://www.mobicom.com.tr/pinfo.asp?pid=17

bunu alırsanız araya bunuda takıyorsunuz, böylece aracın tüm donanımı aktif hale geçiyor.

Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül
Hayır, hiçbir şey yapmayacaksınız, takın kullanın, zaten direksiyondaki düğmeler çalışmaz, çalışması için ayrıca arayüz almanız lazım, ama gerek yok, tamamen sesle kontrollü, ayrıca kendi kablosuz tuşları var. http://www.mobicom.c...info.asp?pid=17 bunu alırsanız araya bunuda takıyorsunuz, böylece aracın tüm donanımı aktif hale geçiyor.

Selamlar Ali Bey

aşağıda benim arabamın fotograflarını koyuyorum direksyonda telefonla ilgili düğme yok. teybin üstünde var. benim sormak istediğim şu mki 9000 ürününde teybin üstündeki düğmeleri kullanabilecekmiyiz? soru 2 bu alet ses desteği nasıl başlatılıyor kısacası aletle birlikte gelen yeşil ve kırmızı düğmesi oratada ses acma kısma düğmesi olan aleti takmayıp geriye kalan tüm aletleri takarsam kullanabilirmiyim?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Direksiyonun solunda (sende sağında) ses düğmeleri varya, onun çalışması için dediğim parça lazım, teybin üstündeki tuşlardan emin değilim, parrot direk teybe bağlandığından çalışabilir sanıyorum, alete kumandasız kontrol ediliyor diye okudum, mesela Galaxy S2 deki gibi, hi galaxy diyince dinleme moduna geçiyor sonrasında komut veriyorsunya, işte o tarz birşey var, mesela merhaba parrot diyorsun, sonra ahmeti ara diyorsun arıyor gibi, konuşma bitince belirlediğin bir kelime yada kapat diyince konuşmayı sonlandırıyor, teyp kaldığı yerden devam ediyormuş diye okudum, bu konuda forumlarda baya bilgi var, Sefa bey bir ara kullanıyordu sanırım, o biliyordur nasıl olduğunu, onada soralım en güzeli.

Direksiyonun solunda ses düğmeleri varya, onun çalışması için dediğim parça lazım, teybin üstündeki tuşlardan emin değilim, parrot direk teybe bağlandığından çalışabilir sanıyorum, alete kumandasız kontrol ediliyor diye okudum, mesela Galaxy S2 deki gibi, hi galaxy diyince dinleme moduna geçiyor sonrasında komut veriyorsunya, işte o tarz birşey var, mesela merhaba parrot diyorsun, sonra ahmeti ara diyorsun arıyor gibi, konuşma bitince belirlediğin bir kelime yada kapat diyince konuşmayı sonlandırıyor, teyp kaldığı yerden devam ediyormuş diye okudum, bu konuda forumlarda baya bilgi var, Sefa bey bir ara kullanıyordu sanırım, o biliyordur nasıl olduğunu, onada soralım en güzeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül

Kullanan biri aydınlatsa bizi şu aletin nasıl olduğunu nekadar mutlu olurum anlatamam

Yorum bağlantısı
Çağlayan Sarıgül

hocam buradan istediğin dildeki komut listesine ulaşabilrsin

http://www.ford-mobi...nnectivity.com/

Eski tip moduller için gerekir diyor bendeki modul içinde kurulum klavuzunda gem modulunden aktive edilmesi gerekir diye yazıyordu.Servisleri aradım takmadan önce kimsenin voice kontrol den haberi yok. Taktım hiç bir şey yapmadanda çalıştı.

Gem modulu 2005 model aracıma ait him yazılım güncellemesi falan yapılmamış, Sony ünitem 2009 kuga

Buradada parrot bağlantısı var.

http://www.youtube.com/watch?v=Pkq775UKh_o

Hocam Teybin ütündeki telefon tuşları aktif oluyormu?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Özkan Yenigün
(düzenlendi)

Ford Focus 09-11 için Yenileme CD DVD Oynatıcı USB arabirimi değişiklik Paneli Ebay da bu ürün mevcut .Benim sorum bu resimdeki gibi bizim teyp lere de uyarmı?...(Collection orjinal teyp.)

http://www.ebay.com/itm/Refitting-CD-DVD-Players-USB-interface-modification-Panel-Ford-Focus-09-11-/320854793302?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item4ab46f9c56#ht_4665wt_982

tarihinde Özkan Yenigün tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

arkada USB bağlantısı varmış vay be. Kablonun numarasını bilirsek bence E-baya gerek kalmaz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

arkadaşlar olursa bende yaptırmak isterim. cd karışıklığından kurtulurum. takipteyim.

Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün

uyması gerekiyor

ben sipariş ettim

Kaç gün oldu? Bide bizi gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

99-04 arası ford teyplerin arkasında böyle bir giriş yok ilanda uyumlu yazmış ama sanırım yanlışlık var.RDS serisi bhsettiğim.

Yorum bağlantısı
Altan Berkman

Kaç gün oldu? Bide bizi gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

daha bu gün aldım

Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün

daha bu gün aldım

Sizin arabadaki teyp ilanda ki ile aynımı? ( Ford 6000 CD benim araçtaki mesala )

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...