Abdussamed Acar 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 3 kuruşluk plaka yazısı için 3 kuruşluk ceza muhabbeti etmeye değmez... Şu anki standardı çok çirkin buluyorsanız ebat font önerilerinizle birlikte toplu hareket edip nitelikli bir başvuruda bulunun, belki dikkate alınabilir... Ama yok herkes ben farklı olayım derdindeyse verginizi verip adınızı yazdırın plakaya kardeşim... Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Aracıma app plaka yaptırdım ama tabiiki mühür yok peki bunun cezası nedir para cezası ne kadar dır ve arabayı bağlarlar mı kanun nedir bilen birisi yardımcı olurmu acaba ? Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Aşağıdaki bağlantıya tıklayın, işinize yarayacak bilgiler olabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225959-app-plakanin-proseduru-nedir/ Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 9 Şubat 2012 Paylaş 9 Şubat 2012 Olaya birde farklı açıdan bakalım ; Her yerde internet sitelerinde bile siparişle bu plakalar yapılabiliyor ; sizin aracınızın aynı renkte olana taktılar ve kaza yapıp olay yerinde düşürdüler.. (Örnekler çoğaltılabilir ) Anlatın anlatabilirseniz dedinizi.. Polis arkadaşlar app plaka'da ve mühürsüz plaka'da bizleri koruyorlar ama abi orjinali bizde nasılsa orjinlini gösterdiğimiz zaman sıkıntı çıkmasın madem Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 bursa da problem yasayan arkadaşlarım var app lerden bir de sonradan yapılan cam film lerinden.ama tarfikte de görüyorum bayağı bursa da Yorum bağlantısı
Harun Aydın 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 App plaka normalde evet yasak aracı çekebilirler bile bagajda olması da pek bir çare olmuyor ama benimkilerde app benim ön app arka orj (: polis durdurdu ön plaka ne öyle dedi sahte o ne bilim ben omu plakan dedi ee abi ruhsatta yazıyor işte dedim ruhsatta sahtedir belki dedi bende arkada bak orj mühürlü takılı dedim sonra filmlerden yemiştim ceza (: 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Kısmet işi. 5 yıldır kullanıyorum tık yok. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 bende mühür var huzur var hiç polis çevirmiş falan tın yani sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Harun Aydın 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 bende mühür var huzur var hiç polis çevirmiş falan tın yani sıkıntı yok Bastılarda bizmi bastırmadık Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 mühür lafı geçiyor şöföfler derneğimi neresiymiş bu mühürü nasıl yaptırıyoruz ? bilen varmı yada sadece laftamı ? plakanı alıyosun söförler cemiyetine gidiyosun 100 tl cik veriyosun basıyolar mühürü Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 sonrasında polis ağzını açıp bir kelime edebiliyormu ? muayenede sıkıntı oluyormu? Mühürsüz plaka olsa dahi muayene de sorun olmuyor. Mühürlü plakaya polis ses çıkartmaz. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Mühürlü plakaya polis ses çıkartmaz. Bence kesin değil. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bence kesin değil. niye abi oda mühürü vurmuş yani test edilip onaylanmış gibi bişey bence hiç bişey diyemez Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 niye abi oda mühürü vurmuş yani test edilip onaylanmış gibi bişey bence hiç bişey diyemez Yönetmelikte yazı tipleri belli, daha önceki mesajlarda olması lazım. O yazı tiplerinden ve uygulamadan haberi olan polis işlem yapabilir. Ha sen sonra mahkemeye verip bozdurursun kararı belki o ayrı. Ama "yapamaz, edemez" diye kesin hükme varmak bence doğru değil. Polis işlemini yapar, siz gider dava açarsınız. Kazanır veya kaybedersiniz artık orası muamma Benim şahsi görüşüm bu. Doğrudur yanlıştır bilmem. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bence kesin değil. Bir ara İzmit plakaları app idi. Devletin verdiği plaka. Şu şekil idi. Bundan farklı karaktere sahip plakayı da cemiyet mühürlemez zaten. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 valla yaklaşık bir yıldır app plaka var bir kere bile polis mühür var mı diye bakmadı ha mühürümüz çok şükür tam emniyet şöf. cemiyeti mühürümüz var ama hiç durdurupda mühür var mı diye bakan olmadı. Benim de öyle Mustafa kardeşim, 6 aydır mühürlü mü değil mi diye bakan olmadı. Tam benim de mühürleri. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Benim de öyle Mustafa kardeşim, 6 aydır mühürlü mü değil mi diye bakan olmadı. Tam benim de mühürleri. aynen öyle abi ama yine de mühür var huzur var Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Bir ara İzmit plakaları app idi. Devletin verdiği plaka. Şu şekil idi. Bundan farklı karaktere sahip plakayı da cemiyet mühürlemez zaten. O iş öyle değil işte Hüseyin Bak. valla ben bugün değiştirttim plakaları mühürlü olarak şöförler derneğinden alman plaka yaptırdım, çokta güzel oldu app gibi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 O iş öyle değil işte Hüseyin Bak. Plakayı görmem gerek. Benim dediğim doğru. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Hüseyin ne kadar doğru konuşursan konuş. Benim söylediğim şu : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225959-app-plakanin-proseduru-nedir/page__st__80__p__1343997#entry1343997 Bu yönetmelik aktif olduğu ve değişmediği sürece, trafik polisi mühürlü mühürsüz her plakaya ceza kesebilir. Daha önce de dediğim gibi, siz dava açar kazanırsınız o ayrı. Ama cezayı ke-ser-ler 2 Yorum bağlantısı
Çağdaş Lik 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Herkese İyi akşamlar.Aracıma App plaka yaptırmak istiyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru mevcut.İnternetten direkt olarak app plaka yapıp yollayan siteler var bu şekilde app plaka edinsem trafik çevirmesinde bir sorunla karşılaşır mıyım (damga vs olmadığından dolayı) Onun dışında yeni app plaka çıkartmak için gidip başvursam bana tekrar app plaka verirler mi ? Bu iki seçenek arasındayım yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Mart 2013 Paylaş 24 Mart 2013 Sayın Çağdaş Lik; Açmış olduğunuz konu forumumuzda daha önce açılmış olduğundan, mesajınız ilgili konuyla birleştirilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...i-konu-acarken/ linkinde bulunmaktadır. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapınız, benzer konu varsa oradan devam ediniz. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts