Sezai Özcan 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 gıcık bi polise denk geldigin zaman affetmiyor ama plaka kalemleri var onlada güzel oluyor app kadar deyil ama güzel oluyor ben öyle yaptım Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 gıcık bi polise denk geldigin zaman affetmiyor ama plaka kalemleri var onlada güzel oluyor app kadar deyil ama güzel oluyor ben öyle yaptım Plaka kalemlerini ben de bi iki gün önce duydum. Yapmayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok kalemle kalınlaştırıyor muyuz? Uygulama fotoğrafı varsa ekleyebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Bu zamana kadar plakalarımı hep kendim kalınlaştırdım.Bu işte usta oldum artık.Gidiyorum arkadaşımın dükkanına kalınlaştırıyorum plakalarımı basıyorum arkasına çift taraflı bantı içiyorum çayımı bakıyorum keyfime.... :D Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 21 Aralık 2011 Paylaş 21 Aralık 2011 Bu zamana kadar plakalarımı hep kendim kalınlaştırdım.Bu işte usta oldum artık.Gidiyorum arkadaşımın dükkanına kalınlaştırıyorum plakalarımı basıyorum arkasına çift taraflı bantı içiyorum çayımı bakıyorum keyfime.... :D kalınlaştırma iyi güzel ama app tadı vermiyor be hocam 1 Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 Plaka kalemlerini ben de bi iki gün önce duydum. Yapmayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok kalemle kalınlaştırıyor muyuz? Uygulama fotoğrafı varsa ekleyebilir misiniz? valla abicim su reşim işini yayla çözemedim yoksa arabaya büssürü seyler yaptım ama resim koyamıyorum ama bi ara yegeime koydurdum ve çok basit yapması plakanın şişik yerlerimin üstünden geçiyorsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 ben plakaları yeniletmek istiyorum, hamura dönmüş durumda, kabartmaları bozuk halde, yenisini çıkartmak için aracın bağlı bulunduğu trafik şubesine mi gitmek gerekiyor herhangi bir şube de olur mu? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 kalınlaştırma iyi güzel ama app tadı vermiyor be hocam Aynen Mustafacım hiçbirşey APP plala tadi vermiyor... :i-ih: 1 Yorum bağlantısı
Ünal Ercan 22 Aralık 2011 Paylaş 22 Aralık 2011 polisler bahane arıyor zaten koz vermiş olursunuz. polemiğe girmeye değmez. boş yere uğraşırsınız en güzeli bence plaka çerçevesi plastiği sökün sıcak silikonla tampona yapıştırtın güzel durması için Yorum bağlantısı
Halis Parlak 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 (düzenlendi) Ben bugün taktım app leri.Bakalım bir sıkıntı olacak mı çift mühür olmasına rağmen 26 Ocak 2012 tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Bende bu gün kargodan alacağım.. Geldi fakat işteyim gün içinde aldıracağım Fransız model kesme bakalım nasıl duracak =) Halis abi sana da hayırlı olsun.. Foto koyarsın Yorum bağlantısı
Halis Parlak 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Bende bu gün kargodan alacağım.. Geldi fakat işteyim gün içinde aldıracağım Fransız model kesme bakalım nasıl duracak =) Halis abi sana da hayırlı olsun.. Foto koyarsın Koyacağım inşallah Kuzey kardeşim. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Şimdi aldım kargodan.. Araca takmam 2-3 gün ü bulabilir.. Çok hoşuma gitti umarım araç üstünde de yakışıklı durur =) 27 Ocak 2012 tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 çerçeve kabartmaları olmasa daha hoş görünürdü. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Şimdi aldım kargodan.. Araca takmam 2-3 gün ü bulabilir.. Çok hoşuma gitti umarım araç üstünde de yakışıklı durur =) Mühürsüz çok sıkıntı yaratıyor polis haberin olsun Kuzey. Karda kaldığın yetmezmiş gibi bird polis otoparkından toplamayalım seni. Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) çerçeve kabartmaları olmasa daha hoş görünürdü. hayırlı olsun. çerçeve kestirilebilir fakat oralar a ilaç sıkıp daha sağlam tuttururum diye düşünmüştüm bi gözden geçireceğim bu konuyu Ersel abi orjinaller araç içinde olduğu zaman sıkıntı olmuyor... bir de güzel olmuş aferin de yahu =) 27 Ocak 2012 tarihinde Kuzey Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halis Parlak 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Kuzey,güzel olmuş.İyi günlerde kullan.Bizde -1,5 derecede app taktık bakalım düşmezler umarım.Ön plakadaki alttaki çerçeveyi de sökmek gerekir miydi acaba? Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Senin kiler de çok güzel olmuş Güle güle düşürmeden kullanman dileğimle ... Çerçeveli mi çerçevesiz mi onu ayırt edemedim? Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 çerçeveli yaptıracaksanız, orjinal plakanın çerçevesini asetonla silip karakterleri kaınlaştırın. en azından orjinal plaka olur. ben app plakaya çerçeve yakıştıramıyorum. ama önemli olan sizin zevkiniz. nasıl hoşunuza giderse en iyisi odur. tekrar hayırlı olsun güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 2 gün önce app plakadan 72 tl ceza kesti orjinaller bagajda dedim doğrusuda o zaten dedi app leri aldı gitti orjinalleri tak dedi )) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 2 gün önce app plakadan 72 tl ceza kesti orjinaller bagajda dedim doğrusuda o zaten dedi app leri aldı gitti orjinalleri tak dedi )) çerçeve kestirilebilir fakat oralar a ilaç sıkıp daha sağlam tuttururum diye düşünmüştüm bi gözden geçireceğim bu konuyu Ersel abi orjinaller araç içinde olduğu zaman sıkıntı olmuyor... bir de güzel olmuş aferin de yahu =) Melih Gülbahar'ın iletisi de sana kapak olsun Kuzey kardeşim. Sen güzelsin araban güzel olmasa ne olur. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Mühürsüz APP bu devirde risk, hoş eskişehir'de çok karışmıyolar ama büyükşehirlerde büyük dert. Plakalar güzel umarım sıkıntı yaratmazlar. Sadece görselliği güzel diye devlete 72 lira vermeye hiç niyetim yok. Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Halis Hocam ve Kuzey plakalarınız hayırlı olsun. Çok güzel görünüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Plakalar çok güzel.İçim gidiyor ama ne yapacağımı bilemedim şimdi Yorum bağlantısı
Halis Parlak 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Teşekkürler arkadaşlar.Mühür de olsa sıkıntı olur mu?Benimkinde çift mühür var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts