İçeriğe Yönlendir

App Plakanın Prosedürü Nedir?

Yasin Karataş

Recommended Posts

Yasin Karataş

Arkadaşlar aracıma APP plaka yaptırmak istiyorum ama olayın prosedürüne vakıf değilim.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim.Trafikle ilgili işlemler var mı mesela?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Trafik polisi nezdinde, üsütnde harf olan bir plastik parçası olduğu için, bir prosedürü yok, yakalananınca bagajda gerçek plakalar yoksa bağlıyorlar.

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Yani alıp takcaz sadece hiçbir resmi yere gitmemize gerek yok.Sadece asıl plakaları bagajda taşımamız gerekiyor.Doğru anlamışmıyım?Çağlar abi.

O zaman gerek yok her zaman plakamı taşıycaz.Yükünden çekinmiyorum ama gıcık oluyor insan eskisini söküp atsak daha iyi olurdu..

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Valla ben bu konuyu çok araştırdım.Neredeyse APP plaka konusunda mastır yapacağım.Bazen ters bir polisede denk geldiğinizde orjinalleri bagajda olsada ceza yazabiliyorlar.Eskiden hem cemiyet hemde emniyet mühür basıyordu.Artık değişti.Sadece şöförler cemiyeti mühür basıyor.Yani biraz sıkıntılı bir iş.Herşeyi göze olmak lazım.Benim özellikle Fransız Kesik Modeli çok hoşuma gidiyor.... :) :) :)

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar aracıma APP plaka yaptırmak istiyorum ama olayın prosedürüne vakıf değilim.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim.Trafikle ilgili işlemler var mı mesela?

Ne oldu Yasin? Yoksa biirileri bugün aklına APP plaka mı düşürdü?

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Hep aklımdaydı ciğerim:)Ama işin porsedürünü bilmiyorduk öğrendik ve ne oldu? Vazgeçtik:))Taktıracak arkadaşlara kolay gelsin:))

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Mühür tek oldu ama, zaten App ye basılmayan mühür de o idi, yani eskiden çift olan lafta çiftti, asıl olan şu anda basılan.

Yorum bağlantısı

Hep aklımdaydı ciğerim:)Ama işin porsedürünü bilmiyorduk öğrendik ve ne oldu? Vazgeçtik:))Taktıracak arkadaşlara kolay gelsin:))

Ben de taktıramam biliyorsun :) En iyisi biz aksesuarcıda bant mant birşeyler yaptırma işine bakalım.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu kontrolsüz APP işi pek mantıklı gelmiyor :unsure: Mühür kalkmışsa bile başka bir şekilde o yazı tiplerinin kontrolünü yapıyorlardır. Ceza kesen yine kesmeye devam edecektir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

mustafa bey BEŞİKTAŞ ı uefa avrupa liginde gurup lideri olarak bir üst tura çıkma başarısından dolayı tebrik ederim

Çok Teşekkür ederim Ercan Bey.Bu akşam ne kadar mutluyum anlatamam.Ne maçtı.Fernandes kusursuz oynadı.Bi Focus bi BEŞİKTAŞK beni bitiriyor zaten....İnşallah bundan sonrada yolumuza devam ederiz....

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Ben de yeni yaptırdım app plaka.Tek mühür var artık ama ben ne olur ne olmaz diye çift mühür yaptırdım.110 TL verdim.Orjinal plakaları da bagajda saklayacağım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

emniyet artı şöförler cemiyeti mühürü olsun kafanız rahat olsun sayın hocam :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Ben 100 TL'ye sipariş veriyorum. 2-3 güne kadar gelir heralde. Şu aralar tek mühür kafi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Ne zamandan beri tek mühür olayı var acaba ?

Bu uygulama yeni geldi diye biliyorum ama yinede tam emin değilim .Geçenlerde burardaki polis arkadaşa sormuştum o söylemişti....

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Aslında bende istiyorum arabayı çok değiştiriyor ama orjinalleri bagajda durduğunda garanti bir sıkıntı çıkmayacaksa :) Yoksa çift mühür var bende de :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

abi 100 lira nedir ya ? bir mühür için o kadar para vermem valla

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Kızıl

App plaka yasal değil bildiğim kadarıyla. Canı sıkılan bir polise denk gelinirse orjinali bagajda olsada ceza yazar.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

plakaların belirli bir puntoya uyması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam hatta forumda böyle bir konuda bahsi geçmişti fakat bulamadım... bilgilerinize... :flowers:

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

valla yaklaşık bir yıldır app plaka var bir kere bile polis mühür var mı diye bakmadı :)

ha mühürümüz çok şükür tam emniyet şöf. cemiyeti mühürümüz var ama hiç durdurupda mühür var mı diye bakan olmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Bilmiyorum arkadaşlar bu işten gözüm korktu uğraşamam hiç polisle falan.Sanırım vazgeçiyorum :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Bir emniyet mensubu olaraktan bastıracam APP plakayı bastıracam mühürleri bakacam keyfime :)

İşte bizim öyle bir şansımız olmadığı için keyfimize bakamıyoruz malesef.... :i-ih: :i-ih: :i-ih::( :( :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bir emniyet mensubu olaraktan bastıracam APP plakayı bastıracam mühürleri bakacam keyfime :)

Niye kıskandırıyorsun bizi kardeşim sen? :i-ih::nea:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hocam olsun okadar da canım sağolsun :D

Elbette kardeşim canın sağolsun. :)

"Bal tutan parmağını yalar."

tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...