Korhan Şenörer 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Doğuda çalışırken kışın güneş olmasın diye dua ederdik Güneşli ve açık havada daha soğuk olurdu. Ardahan da iken merkezde gündüz en yüksek !! - 25 C'yi görmüştüm. o günün öncesi gece ise - 39 C olmuştu hatırladığım kadarıyla. Pencerenin dışında termometrem vardı, sabah evden çıkmadan bakardım, sıcaklık - 15 C'nin üzerindeyse; bugün hava iyiyimiş derdik. 2100 metre rakımlı Damal ilçesinde ise - 40 C taksimatlı termometrenin patladığını görmüştüm. Tabi bu 2002-2005 yıllarındaydı, şimdi kış biraz daha yumuşak geçiyor o zaman göre. Doğuda kışın güneş sadece ışık kaynağı görevi görüyor. Keşan da havalar güzel, hale bak, dün ince bir kazakla geziyordum, siz donuyorsunuz Abi aklıma bir anım geldi, Kış Ardahan, Erzurum civarında iyiden iyiye kendini göstermeye başlamıştı ama batı da karadeniz sahilinde daha pek soğuk yoktu, Bir iş için karadeniz üzerinden Ardahana gelen 3 Kırıkkaleli arkadaşla tanıştık. Havadan sudan sohbet ederken şöyle demişlerdi, hiç unutmam : '' Dünüan gomneğenen geziyoduk, bugun cekete düştük.'' Sen de ceketi giy bence.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Ankara bugunden itibaren dondurucu soguk yapacak. Arac kullananlar dikkat. Siddetli don uyarisi yapildi dediler bugun sirkette ama dogrulatamadim. Yanliz sicakliklar ic axici degil. ben böyle memleketin varya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 ben böyle memleketin varya Ertan naapsın... 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Bu rampayı biliyorum Evet abi beyaz polonun olduğu yerde kango parketmişti.İçinden çay falan çıkan Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Telefonu ilk kez böyle gördüm. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 (düzenlendi) Düzce'den sevgilerle Ben bunu yollayana kadar yerler tutmaya başladı 10 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 (düzenlendi) Bugün çeşitli aralıklarla okulda ve dönüş yolunda çektiğim birkaç fotoğraf Zaman zaman şiddetleniyor sonra eriyor bir daha yağıyor 10 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Ne soğuk memelekette yaşıyorsunuz arkadaş İstanbulda böyle bi sorun yok en fazla görüp görücemiz sulu kar.. veya.. -3 -5 derece Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Ne soğuk memelekette yaşıyorsunuz arkadaş İstanbulda böyle bi sorun yok en fazla görüp görücemiz sulu kar.. veya.. -3 -5 derece İstanbul'a yağmur yağsa yetiyor zaten trafik hallaç pamuğu gibi karışıyor kar yapmasına gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 İstanbul'a yağmur yağsa yetiyor zaten trafik hallaç pamuğu gibi karışıyor kar yapmasına gerek yok Yağmur yokken 1 saatte gittiğin yol.. Yağmur yağınca 2 saati geçiyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Bugün çeşitli aralıklarla okulda ve dönüş yolunda çektiğim birkaç fotoğraf Zaman zaman şiddetleniyor sonra eriyor bir daha yağıyor Yiğitcan, fotoların boyutları yüksek. 1024 x 768 en fazla olması gereken. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Ankara donuyor....dün gece görevde totom dondu beee.... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 (düzenlendi) Meteoroloji belediye hoparlöründen anons yaptı "Bu gece başlayacak ve çarsamba devam edecek yoğun kar yağışına karşı önlemlerinizi alınız." 10 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Yiğitcan, fotoların boyutları yüksek. 1024 x 768 en fazla olması gereken. Abi şu anda oynayamıyorum. Yüklerken küçültür diye düşündüm dikkat etmedim hiç. Özür dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Safranbolu mahalle arası. 100.yıl mahallesi. 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Eskişehir'in kışını hiç sevmiyorum. Ya arkadaş 1 damla kar yağıyor hemen buza çeviriyor şöyle Elazığ'da ki gibi bir yağsa da diz boyu kar olsa diyorum bazen. Hoş buranın yazıda bir halta benzemiyor, daha hiçbir yaz akşamı camı açıp yattığımı hatırlamıyorum, sıkıysa aç sabah namazına doğru kesin zatüriye olursun 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 An itibari ile istanbul/zeytinburnu na kar yagiyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Beylikdüzünde'de çatılar beyazlaşmaya başladı. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Yaklaşık 2 saattir kar yağıyor ama hic tutmuyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 İstanbul'dan bu sene ilk kar resimi benden olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 Ordu Boztepe MUS 5 yaşına girmek üzere, Ordu'da kış sert geçmediği için hiç ihtiyaç duymuyordum, Erkan ULUDAĞ'dan jantları alınca kışlık lastik almamak ayıp olurdu, bu vasıtayla ilk kar lastiği tecrübesini edindik, demek ki neymiş, gaza fazla basılmayacak, önde giden vasıtaya fazla yanaşılmayacak, eğer o durur da çıkamazsa yolda kalınacak, geri dönülecek rampada karlı zeminde araç kalkmazmış önün boşsa boztepeye çıkmak imkansız değilmiş Çıkmak kolay... inebildin mi hala ordamısın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 ankarada bi gün yağdı daha iş yok bi ay uğramaz herhalde Sonrası fena olur o ayrı Yorum bağlantısı
Recommended Posts