İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Doğuda çalışırken kışın güneş olmasın diye dua ederdik :D

Güneşli ve açık havada daha soğuk olurdu. Ardahan da iken merkezde gündüz en yüksek !! - 25 C'yi görmüştüm. o günün öncesi gece ise - 39 C olmuştu hatırladığım kadarıyla. Pencerenin dışında termometrem vardı, sabah evden çıkmadan bakardım, sıcaklık - 15 C'nin üzerindeyse; bugün hava iyiyimiş derdik. :biggrin:  2100 metre rakımlı Damal ilçesinde ise - 40 C taksimatlı termometrenin patladığını görmüştüm. Tabi bu 2002-2005 yıllarındaydı, şimdi kış biraz daha yumuşak geçiyor o zaman göre. 

Doğuda kışın güneş sadece ışık kaynağı görevi görüyor.  :biggrin:

Keşan da havalar güzel, hale bak, dün ince bir kazakla geziyordum, siz donuyorsunuz  :D

Abi aklıma bir anım geldi, Kış Ardahan, Erzurum civarında iyiden iyiye kendini göstermeye başlamıştı ama batı da karadeniz sahilinde daha pek soğuk yoktu, Bir iş için karadeniz üzerinden Ardahana gelen 3 Kırıkkaleli arkadaşla tanıştık. Havadan sudan sohbet ederken şöyle demişlerdi, hiç unutmam : '' Dünüan gomneğenen geziyoduk, bugun cekete düştük.''  :biggrin:  Sen de ceketi giy bence..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ankara bugunden itibaren dondurucu soguk yapacak. Arac kullananlar dikkat. Siddetli don uyarisi yapildi dediler bugun sirkette ama dogrulatamadim. Yanliz sicakliklar ic axici degil.

ben böyle memleketin varya :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

ben böyle memleketin varya :D

Ertan naapsın... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu rampayı biliyorum :fiuw:

Evet abi beyaz polonun olduğu yerde kango parketmişti.İçinden çay falan çıkan :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Düzce'den sevgilerle :) Ben bunu yollayana kadar yerler tutmaya başladı :)

vckxj.png

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Bugün çeşitli aralıklarla okulda ve dönüş yolunda çektiğim birkaç fotoğraf :) Zaman zaman şiddetleniyor sonra eriyor bir daha yağıyor :)

vcwdw.jpg

vcwfd.jpg

vcwg2.jpg

vcwgq.jpg

vcwh6.jpg

vcwjl.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ne soğuk memelekette yaşıyorsunuz arkadaş :D

İstanbulda böyle bi sorun yok :D en fazla görüp görücemiz sulu kar..  veya.. -3 -5 derece :D 

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Ne soğuk memelekette yaşıyorsunuz arkadaş :D

İstanbulda böyle bi sorun yok :D en fazla görüp görücemiz sulu kar..  veya.. -3 -5 derece :D 

İstanbul'a yağmur yağsa yetiyor zaten trafik hallaç pamuğu gibi karışıyor kar yapmasına gerek yok :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

İstanbul'a yağmur yağsa yetiyor zaten trafik hallaç pamuğu gibi karışıyor kar yapmasına gerek yok :p

Yağmur yokken  1 saatte gittiğin yol..

Yağmur yağınca 2 saati geçiyor :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün çeşitli aralıklarla okulda ve dönüş yolunda çektiğim birkaç fotoğraf :) Zaman zaman şiddetleniyor sonra eriyor bir daha yağıyor :)

Yiğitcan, fotoların boyutları yüksek. 1024 x 768 en fazla olması gereken.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Meteoroloji belediye hoparlöründen anons yaptı :) 

"Bu gece başlayacak ve çarsamba devam edecek yoğun kar yağışına karşı önlemlerinizi alınız."

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Yiğitcan, fotoların boyutları yüksek. 1024 x 768 en fazla olması gereken.

Abi şu anda oynayamıyorum. Yüklerken küçültür diye düşündüm dikkat etmedim hiç. Özür dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Eskişehir'in kışını hiç sevmiyorum. Ya arkadaş 1 damla kar yağıyor hemen buza çeviriyor şöyle Elazığ'da ki gibi bir yağsa da diz boyu kar olsa diyorum bazen.

Hoş buranın yazıda bir halta benzemiyor, daha hiçbir yaz akşamı camı açıp yattığımı hatırlamıyorum, sıkıysa aç sabah namazına doğru kesin zatüriye olursun :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ordu Boztepe :)  MUS 5 yaşına girmek üzere, Ordu'da kış sert geçmediği için hiç ihtiyaç duymuyordum, Erkan ULUDAĞ'dan jantları alınca kışlık lastik almamak ayıp olurdu, bu vasıtayla ilk kar lastiği tecrübesini edindik, demek ki neymiş, gaza fazla basılmayacak, önde giden vasıtaya fazla yanaşılmayacak, eğer o durur da çıkamazsa yolda kalınacak, geri dönülecek :) rampada karlı zeminde araç kalkmazmış  :) önün boşsa boztepeye çıkmak imkansız değilmiş :)

Çıkmak kolay... inebildin mi hala ordamısın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...