İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bizim burda da çok az kar yağışı oldu. Kar sezonu açınca arabaşi sezonu da açılmış olur...

Ustaya selamlar... Karşısındaki kim.. ?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Ustaya selamlar... Karşısındaki kim.. ?

Aleyküm Selam Benim Babam abi ak saçlı olan da kayin peder
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

I8y7usa3a.jpg

İşte ben tam bu ekranı istiyorum, biri yardım etsin..Widghet midir nedir kim alır kim satar diyiverin hele..Ben size çok orijinal kar fotoları atarım sıkıntı olmaz... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Sabah evden çıktığımda baya kar vardı,aracımın rahatını hiç bozmayayım dedim,işyerime araçla insemde akşama çıkamayacağımı biliyorum.Bunlarda inerken çektiğim köyümün yollarından birkaç kare.sz2p.JPGwopq.jpgz0a7.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

40 kişi zıpladılar. bişey olmuyor... 

Vay be keşke bende gelebilsemiyişim, hiç 40'ını bir arada görmemiştim :D

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

ev-iş arası mı bu yol gündelik :s

Çağlar abi Üzerime alınarak cevap veriyorum.Devrek merkeze 2,5 km uzaklıkta olan köyümünüz yolları.Hergün gidip geldiğim virajlı ve  hep yokuş olan bir yol.Bazı noktalar hiç güneş ışığı almadığından kolay kolay kar kalkmaz.Bu akşam zincirli araçlar bile çıkamamış.Tabi bende sabah olduğu gibi akşam da yürüdüm :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Çağlar abi Üzerime alınarak cevap veriyorum.Devrek merkeze 2,5 km uzaklıkta olan köyümünüz yolları.Hergün gidip geldiğim virajlı ve  hep yokuş olan bir yol.Bazı noktalar hiç güneş ışığı almadığından kolay kolay kar kalkmaz.Bu akşam zincirli araçlar bile çıkamamış.Tabi bende sabah olduğu gibi akşam da yürüdüm :)

Tam bana göre bir yol, saatlerce yürüsem yorulmam, karda yürümeyi çok seviyorum.

Yorum bağlantısı

Ankara bugunden itibaren dondurucu soguk yapacak. Arac kullananlar dikkat. Siddetli don uyarisi yapildi dediler bugun sirkette ama dogrulatamadim. Yanliz sicakliklar ic axici degil.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Güneşli cumartesiyi iple çekiyoruz. :D

Doğuda çalışırken kışın güneş olmasın diye dua ederdik :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Doğuda çalışırken kışın güneş olmasın diye dua ederdik :D

Ayazı adamı kılıç gibi keser. :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Keşan da havalar güzel, hale bak, dün ince bir kazakla geziyordum, siz donuyorsunuz  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...