İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Hay maaşallah. :) En sevdiğim doğa olayı bu. Her ne kadar getirdiği olumsuzluklar fazla da olsa, çok seviyorum. 

Bu konuda daha önce de defalarca ettiğimiz duamızı tekrarlayalım.

Allah açıkta kalanlara, bu havaların sefaletini çekenlere yardım etsin. Amin.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Kışın tek sevdiğim yanı, her yerin bem beyaz kaplanması. Tabi o da eriyene kadar :D

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Kardeşim de Erzurum da yaşıyor. Dün sabah gerçekten hazırlıksız yakalandıklarını söylüyor. Keza, kışlıklarını 2 hafta önce taktırmıştı. Kaldırıma vurmaktan 10 cm ile kurtulmuş. Araç hazırdı ancak, beyinler hazır değildi. İnsanlar yine kuru yolda kullanıyormuş gibi kullanmaya çalıştıkları ve buzlu yollara adapte olamadıkları için oldukça fazla kaza yaşanmış.

İş yerine geldiğinde arkadaşlarına "Az kalsın kaldırıma vuracaktım" falan diyecek olmuş, bir de bakmış ki nerdeyse kendisinin dışında herkes bir yerlere vurmuş veya vurmaktan son anda kurtulmuş. Hepsinin de kışlıkları takılıymış...  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Atanıp bu şehirden ayrılana kadar anlaşılan kar falan görmeyeceğim ben..

Üniversitede görürüm diye umutluydum, Antalya'ya gittik.. En azından Muğla'ya 4-5 sene bir yağardı :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hıhı... Yarım saat önce başladı... Şu an benim evin yolları tuttu.. 

Yorum bağlantısı

Bugün Ankara'ya birden bastırdı ve çok da güzel tuttu. Yollar felç olmuştu. Ben otobandan eve gittiğim halde yolda kalanlar, kayanlar, aşırı derecede fazlaydı.

Ama en çok sıkıntı yaşadığım/yaşayanlar bilinçsiz sürücüler ve hala Yazlik lastik ile yola çıkanlar. :(

Bugünlerde dışarıda kalanlara ALLAH yardım etsin ins.

Bu arada ilk kez UG8 kullandım ve basariliydi.

Ankara'dan sevgiler :flowers:

Yorum bağlantısı

Ordu'nun yüksek kesimleri ki biri burası oluyor ( Korgan) akşamdan beri yağan kara teslim :)

Emre dün trabzondaydım hava süperdi.zigana da erzincan da kar vardı.tam zamanında donmüşüm desene.bi makine almısım çok fena ...:o

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun abi, değişim hızına yetişilmiyor. Bu taraftan geleydin ne işin var ziganada :) Aralıksız yağıyor vallahi tatil yağıyor galiba :) 

Makine nedir? markası modeli?

Yorum bağlantısı
Safak Acar

O karda motora binmesi ne zevkli olur :D  :fiuw:

Dikkat et Erkan düşme aman...  

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun abi, değişim hızına yetişilmiyor. Bu taraftan geleydin ne işin var ziganada :) Aralıksız yağıyor vallahi tatil yağıyor galiba :)

Makine nedir? markası modeli?

Gece Sivası geçmeliydim acayip don yapıyo fena buz oluyor yollar o yüzden işimizi görüp hemen çıktım.4-5 sene binecem hocam bu sefer. 2004 Rover . ilk sahibinden boyasız kitap gibi , detayları hafta içi resimlerle beraber yazarım.

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Kayıtlara geçsin.

Mehmet abi telefon ne marka model?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...