İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

Bizim oranın çayı meşhurdur. :)

Sanırım 2010 yılı idi memur arkadaşlar gerçekten çok iyiydiler. Karda kayıp yol kenarına çıkmıştık çekici falan için yardım ettiler, Bizimkiler soğukta kalmasın diye alıp merkezde ağırlamışlardı. İşimiz bitince de bize de çay ikram edip uğurlamışlardı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bıyık Donması: genelde -15 ve daha dşük sıcaklıklarda görülen bir kıl donmasıdır :D burundan çıkan sıcak havanın bıyıklar üzerinden süzülerek ortama karışması neticesinde bıyıklar üzerinde yoğuşarak, soğuk havanın etkisi ile oluşur. -30 larda bu donan bıyıklarınız bir ufak ağaç parçası gibi çıtır çıtır kırılır :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Bıyık Donması: genelde -15 ve daha dşük sıcaklıklarda görülen bir kıl donmasıdır :D burundan çıkan sıcak havanın bıyıklar üzerinden süzülerek ortama karışması neticesinde bıyıklar üzerinde yoğuşarak, soğuk havanın etkisi ile oluşur. -30 larda bu donan bıyıklarınız bir ufak ağaç parçası gibi çıtır çıtır kırılır :p

:brr: okumuş adamın hali başka. Burdan yola çıkarak bıyıklarımı termometre niyetine kullanabilir, bıyık ne işe yarar sorusuna cevap olarak kullanabilirim :exc1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

-30 insanın başka yerleri de donar. Mesela bizim orda b...m dondu derler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

-30 insanın başka yerleri de donar. Mesela bizim orda b...m dondu derler.

-30 da ne geziyon dışarıda :D donar tabi... Sizin oralara medeniyet gelmedi mi :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

-30 da ne geziyon dışarıda :D donar tabi... Sizin oralara medeniyet gelmedi mi :D

Medenileşince donmayacak mı?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

yok en azından içeride sıcak yerde yapılacak. Neyse konu özünden saptı :D Kırmızılılar gelmeden ufak ufak topuklayalım :D

:brr: okumuş adamın hali başka. Burdan yola çıkarak bıyıklarımı termometre niyetine kullanabilir, bıyık ne işe yarar sorusuna cevap olarak kullanabilirim :exc1:

Okumuş tan ziyade tecrübe desek daha ziyade bir tabir olacak :D Hani anlatılmaz yaşanır diyorlar ya bu da öyle bir şey işte :D -30 dan sonrası anlatılmaz yaşanır :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

yok en azından içeride sıcak yerde yapılacak. Neyse konu özünden saptı :D Kırmızılılar gelmeden ufak ufak topuklayalım :D

Okumuş tan ziyade tecrübe desek daha ziyade bir tabir olacak :D Hani anlatılmaz yaşanır diyorlar ya bu da öyle bir şey işte :D -30 dan sonrası anlatılmaz yaşanır :D

Mehmet Emmi'nin bu konudaki yorumlarını bilehare anlatırım o zaman. :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Mehmet Emmi'nin bu konudaki yorumlarını bilehare anlatırım o zaman. :D

Allah cezasını vermesin o Memmet emminin. Ulen rahat araba kullanamaz oldum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Anitifiriz ekliyoruz donmuyor bizim burada :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Kar yağar diye Ankaraya geldik...

Yok daa şans yok... :biggrin:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İstanbul Eyüp'te tüm hızıyla yağıyor.. Beyazlamaya başladık..

Fatih abi nere ora istanbulda ? benim burda yoğ :(

Beylikdüzü

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Her yerde kar var ama 7 yıl sonra ilk defa karın çok az yağdığı bir yerdeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Oğuzhan Demir

Yılın ikinci karı, ilki 3-5 gün yerde kaldı. Bu 3 saatte eridi gitti. Ama sabah sabah iyi sürpriz oldu...

07022013032.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

b5UeULh.jpg

PCpNRko.jpg

H6zVz6D.jpg

Boş zamanlarımda gönüllü olarak kar küreme aracı kullanıyorum çok zevkli. :D

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

gözünü sevdiğimin erzurumu,heryer kardan geçimliyor

Senin evin üst tarafı malum eve giden yola çıkan yol. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kar mı ? O ne ?

Hava sıcaklığı sıfırın altını görmüyor hiç :( Bu nasıl kış :(

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Aynen yahu buna kış denmez sanırım.Bugünde hava inanılmaz güzeldi burada.Mont bile almadan çıktım dışarı gömlek yeterli geldi.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

bu soğuklar yüzünden aküm boşaldı,belki aküyü kurtarırız diye şarja taktım yarın alıcam nasipse

Bir müddet daha idare eder. :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kar mı ? O ne ?

Hava sıcaklığı sıfırın altını görmüyor hiç :( Bu nasıl kış :(

İzlanda alçak basıncı, bizim buralara Sibirya yükseğinin inmesini engelliyor ve kendi sıcak havasını Ege ve Akdeniz üzerinden üfleyip duruyor ama döngü kırılmak üzere zira Sibirya yüksek basıncı üstün gelmeye başladı, Şubat ortasından sonra iyi soğuma olacak gibi görülüyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İstanbul da denize gireceğiz nerdeyse, 18 C gördüm bugün

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...