İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Şehit Mustafa Yaman

Gölbaşı bembeyaz... :brr:

gYxSh.jpg

Evin penceresinden bir görüntü...

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Gece birşey yoktu buralarda da ama ya şimdi ortalık bembeyaz olmuş yine ve yağıyor :D

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

wc den wc ye ayağa kalkma iznim olduğu için az önce dışarıya baktım sanırım 2 gündür yağmayan kar bu gece yağacak muhteşem yağıyor yarın işe gidecek olanlara Allah kolaylık versin zira ben sol ayak minisküsümü yırtmışım evde istirahatteyim c.tesi ameliyat olacağım

adaşım naaptın çok geçmiş olsun :( şimdi gördüm , kıştan napibini sendemi aldın , çok üzüldüm , acil şifalar diliyorum. amelyatı nerede olacaksın?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Angaralılar kapatmış gene konuyu :D

Buralar berbat yine acaba servet mi geliyor bu taraflara :unsure2::p

Yorum bağlantısı

Serdal abi:

Senin doğalgaz faturalarının sebebi ortada desene, bu fotoğrafa bakınca herşey normal gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç

wc den wc ye ayağa kalkma iznim olduğu için az önce dışarıya baktım sanırım 2 gündür yağmayan kar bu gece yağacak muhteşem yağıyor yarın işe gidecek olanlara Allah kolaylık versin zira ben sol ayak minisküsümü yırtmışım evde istirahatteyim c.tesi ameliyat olacağım

Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Serdal abi:

Senin doğalgaz faturalarının sebebi ortada desene, bu fotoğrafa bakınca herşey normal gözüküyor.

Önce doğalgaz yanıyor, fatura gelincede ben yanıyorum. :vroom:

Buda yazdan kalma bir esinti.

2t02s.jpg

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

arkadaşlar gündüz başlayan kar yağışı akşam tipiye döndü bende birkaç foto çektim sizlerle paylaşmak istedim

CkBoV.jpg

gündüz bu şekildi

qpT9p.jpg

JnoPU.jpg

pHrlM.jpg

trafik felç durumda

wQpOS.jpg

4kzp6.jpg

buda şimdiki durum halen devam ediyor tipi :( arkadaki gözükmeyen araç bizim kar canavarı :tongue::D

5mzZH.jpg

yolun durumu ortada

YxIXj.jpg

IlWcI.jpg

juub2.jpg

resimler bu kadar sizlerle paylaşmak bu anı ölümsüzleştirmek istedim forumdaşlarım :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben 2010 da askerken arabalarla bayrak astıklarını söylemişlerdi. Kar küreme aracı alıp götürmesin diye... Çok gülmüştüm... Allah'ım, sen beni korudun, bu karı bana hiç göstermedin :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bugün iş yerindeyken çektim,Malatya'dan kar manzarası diyelim :)

94jGf.jpg

Fusion ben buradayım diyor. zenon zenon :D

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

resimler birleştirilmiş bende biran silindimi diye düşünmüştüm silinmemiş şükür emeklerim gitti sandım :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bu yıl sibirya yüksek basıncı çok aktif oldu, İzlanda alçak basıncı koparı koparıp soğuk havayı Anadolu üzerine attı.

Çok güzel bir bahar mevsimi yaşayacağız, şu anda yağan kar bol mineralli Akdeniz neminden oluşuyor, bu da Allah'ın da izni ile bol miktarda toprak mahsülü anlamına geliyor. Tabiki Mart ayında geceleri don olayları ne kadar az olursa.

Bir spiker büyüğümüzün dediği gibi, Donsuz geceler dilerim. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bunlar da benden olsun :) Yarım saat önce çekildi. Düzce'den bildiriyorum :p

429486_334928349882304_100000954242082_927914_105920153_n.jpg

406487_334931026548703_100000954242082_927918_51757006_n.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Serkan bey,forum kurallarına aykırı olmadıkça,bu forumda hiç kimsenin,hiçbir konusu durduk yere silinmemiştir...Böyle durumlarda,hemen konum nerede diye konu açmak yerine,öncelikle foruma bir göz atmanızı tavsiye ederim ;)

onur bey bilmediğim için o şekilde sormak zorunda kaldım forumda aradım bulamadım sonra konumu bulamıyorum linkini okuyunca bi sıkıntı olmadığından sorayım dedim ilginiz için teşekkürler öğrenmiş oldum artık :bravo:

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Bunlar da benden olsun :) Yarım saat önce çekildi. Düzce'den bildiriyorum :p

429486_334928349882304_100000954242082_927914_105920153_n.jpg

406487_334931026548703_100000954242082_927918_51757006_n.jpg

ordada bayağı yağmış kar muşu geçmeye az kalmış :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

arkadaşlar gündüz başlayan kar yağışı akşam tipiye döndü bende birkaç foto çektim sizlerle paylaşmak istedim

trafik felç durumda

wQpOS.jpg

Kar için birşey diyemiyorum müthiş yağıyor ama trafik felç bu resimde İstanbul'lu olrak çok zayıf kaldı gözümde buralarda böyle kar yağsa ortalık araba mezarlığına dönüyor sağda solda terk edilmiş arabalar duruyor. Yürümek bile imkansınz hale geliyor.

edit: ilkokul çocuğundan beter imla hataları...

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Kar için birşey diyemiyorum mühiş yağıyor ama trafik felç bu resimde İstanbul'lu olrak çok zayık kaldı gözümde buralarda böyle kar yağsa ortalık araba mezarlığına dönüyor sağda solda terk edilmiş arabalar duruyor. Yürmek bile inkamsınz hale geliyor.

aynen öyle valla burda millet iyi dayanıyor yani hayret ediyorum muştaki trafik akışına

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...