Şehit Mustafa Yaman 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Gölbaşı bembeyaz... Evin penceresinden bir görüntü... Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Gece birşey yoktu buralarda da ama ya şimdi ortalık bembeyaz olmuş yine ve yağıyor Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 wc den wc ye ayağa kalkma iznim olduğu için az önce dışarıya baktım sanırım 2 gündür yağmayan kar bu gece yağacak muhteşem yağıyor yarın işe gidecek olanlara Allah kolaylık versin zira ben sol ayak minisküsümü yırtmışım evde istirahatteyim c.tesi ameliyat olacağım adaşım naaptın çok geçmiş olsun şimdi gördüm , kıştan napibini sendemi aldın , çok üzüldüm , acil şifalar diliyorum. amelyatı nerede olacaksın? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Geçmiş olsun Ercan abi. Ankara da sabah trafik güzeldi yollar sorunsuz gibiydi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Angaralılar kapatmış gene konuyu Buralar berbat yine acaba servet mi geliyor bu taraflara Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Serdal abi: Senin doğalgaz faturalarının sebebi ortada desene, bu fotoğrafa bakınca herşey normal gözüküyor. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Öff öf.. bizim 1400 rakımda ne yer gözüküyor ne de gök. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 wc den wc ye ayağa kalkma iznim olduğu için az önce dışarıya baktım sanırım 2 gündür yağmayan kar bu gece yağacak muhteşem yağıyor yarın işe gidecek olanlara Allah kolaylık versin zira ben sol ayak minisküsümü yırtmışım evde istirahatteyim c.tesi ameliyat olacağım Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 (düzenlendi) Serdal abi: Senin doğalgaz faturalarının sebebi ortada desene, bu fotoğrafa bakınca herşey normal gözüküyor. Önce doğalgaz yanıyor, fatura gelincede ben yanıyorum. Buda yazdan kalma bir esinti. 17 Şubat 2012 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 arkadaşlar gündüz başlayan kar yağışı akşam tipiye döndü bende birkaç foto çektim sizlerle paylaşmak istedim gündüz bu şekildi trafik felç durumda buda şimdiki durum halen devam ediyor tipi arkadaki gözükmeyen araç bizim kar canavarı yolun durumu ortada resimler bu kadar sizlerle paylaşmak bu anı ölümsüzleştirmek istedim forumdaşlarım 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Ben 2010 da askerken arabalarla bayrak astıklarını söylemişlerdi. Kar küreme aracı alıp götürmesin diye... Çok gülmüştüm... Allah'ım, sen beni korudun, bu karı bana hiç göstermedin Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Bugün iş yerindeyken çektim,Malatya'dan kar manzarası diyelim Fusion ben buradayım diyor. zenon zenon Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 resimler birleştirilmiş bende biran silindimi diye düşünmüştüm silinmemiş şükür emeklerim gitti sandım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Bu yıl sibirya yüksek basıncı çok aktif oldu, İzlanda alçak basıncı koparı koparıp soğuk havayı Anadolu üzerine attı. Çok güzel bir bahar mevsimi yaşayacağız, şu anda yağan kar bol mineralli Akdeniz neminden oluşuyor, bu da Allah'ın da izni ile bol miktarda toprak mahsülü anlamına geliyor. Tabiki Mart ayında geceleri don olayları ne kadar az olursa. Bir spiker büyüğümüzün dediği gibi, Donsuz geceler dilerim. 2 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Bunlar da benden olsun Yarım saat önce çekildi. Düzce'den bildiriyorum 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Serkan bey,forum kurallarına aykırı olmadıkça,bu forumda hiç kimsenin,hiçbir konusu durduk yere silinmemiştir...Böyle durumlarda,hemen konum nerede diye konu açmak yerine,öncelikle foruma bir göz atmanızı tavsiye ederim onur bey bilmediğim için o şekilde sormak zorunda kaldım forumda aradım bulamadım sonra konumu bulamıyorum linkini okuyunca bi sıkıntı olmadığından sorayım dedim ilginiz için teşekkürler öğrenmiş oldum artık Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Bunlar da benden olsun Yarım saat önce çekildi. Düzce'den bildiriyorum ordada bayağı yağmış kar muşu geçmeye az kalmış Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 (düzenlendi) arkadaşlar gündüz başlayan kar yağışı akşam tipiye döndü bende birkaç foto çektim sizlerle paylaşmak istedim trafik felç durumda Kar için birşey diyemiyorum müthiş yağıyor ama trafik felç bu resimde İstanbul'lu olrak çok zayıf kaldı gözümde buralarda böyle kar yağsa ortalık araba mezarlığına dönüyor sağda solda terk edilmiş arabalar duruyor. Yürümek bile imkansınz hale geliyor. edit: ilkokul çocuğundan beter imla hataları... 17 Şubat 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Kar için birşey diyemiyorum mühiş yağıyor ama trafik felç bu resimde İstanbul'lu olrak çok zayık kaldı gözümde buralarda böyle kar yağsa ortalık araba mezarlığına dönüyor sağda solda terk edilmiş arabalar duruyor. Yürmek bile inkamsınz hale geliyor. aynen öyle valla burda millet iyi dayanıyor yani hayret ediyorum muştaki trafik akışına Yorum bağlantısı
Recommended Posts