İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Geçmiş olsun Ayhan Bey, bu aralar dikkatli olmak lazım. Kuzeyde kalan güneş görmeyen yerlerde yürümemek ve el cepte yürümemek çok önemli.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Maalesef yengem sabah düşmüş kolunu kırmış.İşe gelmeden önce onu Numuneye götürdüm.Dikkatli olmak şart..

geçmişler olsun ayhan abi , ofisteki arkadaşlardan birininde dedesi düşmüş bileğini kırmış amelyat olacakmış. anlaşılmıyorki cam gibi yerler.. :(

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Dün öğleden sonra aralıklarla devam eden kar yağışı sabah 15-20 cm civarındaydı. Hafta sonuna kadar devam edeceği söyleniyor.

Yorum bağlantısı

Arkadaş kar yağacak dediler arabayı almadık çıktık geldik. Hava malesef yanıltı kaldık bugün arabasız :(

Yorum bağlantısı

Tik tak tik tak zaman ilerliyor camdan bakıyorum ne zaman başlayacak diye beni arabasız bırakan bu hava acaba beni utandıracak mı ?

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

snLgo.jpg

HPO3f.jpg

ke3F1.jpg

aNWKL.jpg

ko569.jpg

MADnS.jpg

16/02/2012 itibariyle Muş.Doğal Felakete doğru ilerliyor Kar :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Maalesef yengem sabah düşmüş kolunu kırmış.İşe gelmeden önce onu Numuneye götürdüm.Dikkatli olmak şart..

Geçmiş olsun Ayhan Abi.. :(

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

An itibariyle balkondan çekiş olduğum fotoğraf.

2sp36.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ercan bey geçmiş olsun. Zaten uzun süredir çektiğiniz bir sıkıntııydı galiba. İnşallah ameliyatla tekrar eski sağlığınıza kavuşursunuz.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

wc den wc ye ayağa kalkma iznim olduğu için az önce dışarıya baktım sanırım 2 gündür yağmayan kar bu gece yağacak muhteşem yağıyor yarın işe gidecek olanlara Allah kolaylık versin zira ben sol ayak minisküsümü yırtmışım evde istirahatteyim c.tesi ameliyat olacağım

yahu hemşerim naptın sen yahu.geçmiş olsun nasıl oldu bu iş

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

valla çok eski değil aslında mahmut bey 10-15 günüdür falan biraz ağrı vardı dün akşam farkında olmadan yaptığım bir ters hareketle yırtmayı başarmışım

teşekkür ederim inşalllah düzelir

Benim aklımda öyle kalmış demekki. Başka bir konuda yürüyüş-koşu derken dizinizde sorun olduğu aklımda kalmış. Neyse geçmiş olsun, İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

saol hiç sorma bende anlamdum nasil oldi habole yatayrum yazayrum c.tesi ameliyat bakalım ne olur

Geçmiş olsun .Ameliyata girecek doktara iyi davran bak.Sonra uyandığında adam ayağı başkasına satmış olmasın :D

Yorum bağlantısı
Emin Önal

fotoraf0627r.jpg

Yaklaşık yarım saat önce Beylikdüzü..

15 dakika gibi kısa bir sürede bu hale geldi ama şuan durma noktasında yağış..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mecidiyeköy

Nasıl ya, arabayla 10dk mesafedeyim ve burada yollar kuru?

Çağlar abime selamlar :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sani, arabaların renkleri belirsiz oldu... yolalrda birazdan tutmaya başlar..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani, arabaların renkleri belirsiz oldu... yolalrda birazdan tutmaya başlar..

Aman Allah'ım, 3dk da arabalar tuttu??? Olamaz böyle bir şey...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Nasıl ya, arabayla 10dk mesafedeyim ve burada yollar kuru?

Çağlar abime selamlar :)

Sani 10 dakika çok uzun :) Karabük'te yüksek bir yere çık, soluna bak, kar yağıyor, sağına bak kuru :D

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

wc den wc ye ayağa kalkma iznim olduğu için az önce dışarıya baktım sanırım 2 gündür yağmayan kar bu gece yağacak muhteşem yağıyor yarın işe gidecek olanlara Allah kolaylık versin zira ben sol ayak minisküsümü yırtmışım evde istirahatteyim c.tesi ameliyat olacağım

çok geçmiş olsun... son dönemde bu tür ameliyatlar eskisine nazaran çok daha başarılı ve kolay geçiyor... kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle... ameliyata kadar, üzerine basmamakta ısrarlı olun derim...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...