Abdussamed Acar 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Semih bir kaç arkadaş daha varmış gelecek olan güzel bir toplantı olacaktı ancak kısmet değilmiş artık havaların birazcık ısınmasını bekliyeceğiz. Bu arada sivas a gleir gelmez şöyle deriiin bir nefes çekip -23 dereceyi bir doldursaydın ciğerlerine Fıstık ve baklava ne de güzel yakışıyor birbirlerine . bu aşkı midemizde evlendirmek lazım semihcim Baklava taze olucak dondurmada güzel yakışır üstüne Ertan hocam... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Tavıklar azcık daha gelişsin dedi Şka bir yana gelmemesi daha iyi oldu servet in. Aslında evsahibi olarak her şartta misafir ederim onu ancak kendisi açısından bir sürü rezillik çekecekti. bereket versin emniyet göndermemiş. yoksa kafaya koymuştu yiyecekti tavıkları. Güzel de bir program hazırlamıştım ona ancak kısmet başka sefere inşallah.... Bencillik edip dedim ki bensiz eğlenmesinler tavık yemesinler Şu dakkadan sonra dua'mı geri alıyorum artık gelebilir . Çok istedim bir eylem oldumu muhakkak pürüz çıkıyor. O gün besiretim bağlandı resmen. Ne güzel Artvin-Kars üzerinden gelecektim, her taraf açıktı oysa...Nasip diyelim.. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Çok istedim bir eylem oldumu muhakkak pürüz çıkıyor. O gün besiretim bağlandı resmen. Ne güzel Artvin-Kars üzerinden gelecektim, her taraf açıktı oysa...Nasip diyelim.. En kısa zamanda bekliyoruz abicim. İstanbulda senden ve İlteber abiden başka cesur ve bizi seven yok ki çıkıp gelsin... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Baklava taze olucak dondurmada güzel yakışır üstüne Ertan hocam... offfff Abdussamet yapılırmı bu şimdi Çok istedim bir eylem oldumu muhakkak pürüz çıkıyor. O gün besiretim bağlandı resmen. Ne güzel Artvin-Kars üzerinden gelecektim, her taraf açıktı oysa...Nasip diyelim.. Hayırlısı olsun Kardaşlık. Yüzüne diyemedim ama gelememene üzüldüm dersem yalan söylemiş olurum. Bizim bir hafta önce trabzona yolladığımız 3 kamyon 3 gün yattı kızıldağda. artvin üstünden de gelsen geminbelinden de gelsen, erzincan dan da gelsen aynı sıkıntı bekliyordu seni. Çok şükür sağ salim ulaştın ya yerine zemheri çıkıyor bu gün, gücük de çıktımı tamamdır buraların işi. o değilde sana bir dolu kahvaltılık hazırlatmıştım hala yiyorum En kısa zamanda bekliyoruz abicim. İstanbulda senden ve İlteber abiden başka cesur ve bizi seven yok ki çıkıp gelsin... İlteber var, göksel var, yaman da var, etti üç semih onlarada THY geçit vermemiş 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Bir şehre kar bu kadar mı yakışır... 1 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Gölbaşı'nda aheste aheste yağıyor... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 yeter yeter az da yağmur yağsa olmaz mı ya. İçimiz dışımız kar oldu arkadaş. Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Sincan tarafına sabah sekizden bu yana yoğun yağıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Bugün yine çileli bir yolculuk olacak..Öyle gözüküyor. Yorum bağlantısı
Baran Ekici 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Ankaranın durumu yine vahim, tam çamur pislik geçti diyoruz yine öldüresiye yağıyor Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 az sonra farklı bir mekanda sabah çekilmiş tipi şeklinde yağan kar görüntülerini yükleyeceğim adaşım neredesin yettim abim , çok şüküürrr, abi bu resmi asıl mehmet pınar'ın görmesi gerekiyor , gerçi o bu fotoğrafada bir kulp takarda Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Balgatta sağlam yağıyor. Ben şunu anlamıyorum aslında; Kar yağmazken kimse lastik fiyatı için aramıyor Ama kar yağdığı an Lastik varmı, ne kadar ,gelsem hemen takarmısınız oluyor. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 dikmende tam keyif için yağıyor sanki rüzgarda yok , çıkıp yürümek gedi içimden ama , akşamı düşününce sanırım bol bol yürüyeceğiz yine Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 abi hala devammı ediyor elvankentte yoğun yağıyordu saat 8 de oran sitesi tarafında durum sakin Şu ana kadar aralıklı yağdı şimdi durdu gibi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 (düzenlendi) Şu kar geçmeden gelseydik Anakaraya Mert Can ve Süha gördünüzmü yazdıklarımı Ankara diyorum. 14 Şubat 2012 tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Ankara feryat ediyor ertan abi panik kalmadı yağmur yağıyor Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Şu anda güneş yüzünü gösterdi bir gidiyor bir geliyor. Kar erimeye başladı. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Çarşamba ve perşembe fena diyor meteoroloji... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Buralarda hava apaçık. Kar mar yok ama geceleri ayaz var. Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 ankara'da hava güzel görünüyor ancak kaldırımlar ve yollarda buz üstüne kar atıştırmış , kimse farkına varamıyor. en azından öğlene kadar dikkatli olmakta fayda var.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 ankara'da hava güzel görünüyor ancak kaldırımlar ve yollarda buz üstüne kar atıştırmış , kimse farkına varamıyor. en azından öğlene kadar dikkatli olmakta fayda var.. Maalesef yengem sabah düşmüş kolunu kırmış.İşe gelmeden önce onu Numuneye götürdüm.Dikkatli olmak şart.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts