İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ersen Tapan

Kİmse size yüklenmiyor. Her üye için geçerli bu kurallar; herkes hata yapabilir ama bu davranış alışkanlık haline gelirse biz buna karşı çıkıyoruz..

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

İyi hoş yazmışsınızda herkes bana yükleniyor vurun abalıya meselesimi yoksa anlamadım gitti.

Vurun mersoluya.. :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Resmi olarak hiç mod-yönetici olmadım. Ama dürtmediğim adam da kalmadı. Emmi dahil.

Bu dürtmeyi biraz açıklasak :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu sabah Bursa ve bizim lada..

Şu an alçak kesimlerde yavaştan yavaştan yağıyor.

IlLEY.jpg

Allah kolaylık versin Hüseyin, müthiş kar yağmış gibi..İşiniz zor valla, zincirin var mı ? :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah kolaylık versin Hüseyin, müthiş kar yağmış gibi..İşiniz zor valla, zincirin var mı ? :D

:hahahoho:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Çıplak elle o karları temizlemek ve sonra ellerinin üşümesi, ne kadar kötü bir duygu sen bilirmisin.

Ellerin üşüyor sonra ısıtmak için çaba sarfediyorsun titreme başlıyorsun, Aman Allah'ım bu nasıl bir şey.. :D

Kim ne yapsın Yalova karını :D

Burası Bursa ama. Yalova'ya daha tek kar tanesi düşmedi compagnon... :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çıplak elle o karları temizlemek ve sonra ellerinin üşümesi, ne kadar kötü bir duygu sen bilirmisin.

Ellerin üşüyor sonra ısıtmak için çaba sarfediyorsun titreme başlıyorsun, Aman Allah'ım bu nasıl bir şey.. :D

Burası Bursa ama. Yalova'ya daha tek kar tanesi düşmedi compagnon... :)

Valla orada nasıl oluyor bilmiyorum ama burada o buzları temizlerken ateşin artıyor, nabzın yükseliyor, nefes alman gittikçe zorlaşıyor..Sonra şoka giriyorsun, -14 derece sıcaklıkta bünye ısınmak için titremeye başlıyor...Arka camı da temizleyeyim dersen hiipotermi baş gösterebiliyor...:D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Valla orada nasıl oluyor bilmiyorum ama burada o buzları temizlerken ateşin artıyor, nabzın yükseliyor, nefes alman gittikçe zorlaşıyor..Sonra şoka giriyorsun, -14 derece sıcaklıkta bünye ısınmak için titremeye başlıyor...Arka camı da temizleyeyim dersen hiipotermi baş gösterebiliyor... :D

Owww çok iyimiş yaa. :)

Ama ben temizlemedim karları, sabah baktı kimsenin arabasında kar yok, özel çaba sarfettim sadece benim arabamda olsun diye. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Valla orada nasıl oluyor bilmiyorum ama burada o buzları temizlerken ateşin artıyor, nabzın yükseliyor, nefes alman gittikçe zorlaşıyor..Sonra şoka giriyorsun, -14 derece sıcaklıkta bünye ısınmak için titremeye başlıyor...Arka camı da temizleyeyim dersen hiipotermi baş gösterebiliyor... :D

bu tarif, buz temizlemek ile mi ilgili?

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yine kar yağmaya başladı. Görüntüsü çok güzel ama inşallah yine benim köy yolundaki asfaltta tutmaz. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

şuanda istanbul'da yoğun kar yağışı var.

kar.jpg

karşıdaki camii kardan ötürü görünmüyor ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Ankara günlük güneşlik... :sunny: Ama soğuk.. :brr:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Karaköy ve şişhane kara teslim oldu , kahve ve çay stoğum mevcuttur . Yolda kalan arkadaşlarımız var ise buyursun gelsin . Nasıl gidicem ben onuda Allah bilir :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Karaköy ve şişhane kara teslim oldu , kahve ve çay stoğum mevcuttur . Yolda kalan arkadaşlarımız var ise buyursun gelsin . Nasıl gidicem ben onuda Allah bilir :)

kardeşim işten eve yayan gidebilmenin zevkini yaşayacaksın ;) Yolda kalanlar olur ise mecidiyeköy deki iş yerime beklerim her daim :D gerekirse sabahlarız ;)

şimdi ölçtüm sıcaklık dışarıda rüzgarsız ortamda -2

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

kardeşim işten eve yayan gidebilmenin zevkini yaşayacaksın ;) Yolda kalanlar olur ise mecidiyeköy deki iş yerime beklerim her daim :D gerekirse sabahlarız ;)

Allahtan metro var , sanayi mahhallesinden de ya yürürüm yada münübüs işler ise münübüse binerim artık . Allah sokakta kalanlara yardımcı olsun .

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Allahtan metro var , sanayi mahhallesinden de ya yürürüm yada münübüs işler ise münübüse binerim artık . Allah sokakta kalanlara yardımcı olsun .

aynen metro çalışırsa problem yok dikkat et elektrik kesilmesin :D burası istanbul

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

ankaram benim dağ tepe kar bozkır , bak bak çiçekte girmiş kadraja :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

-2 mi, kardeşi ben biraz önce işe geldim..Focus Collection -4 diyordu...Yani böyle gerçekten soğuk gibi yazmayın buralara...:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...