Misafir 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Mehmet Kaya yazdı: Evren Bey geçmiş olsun. Sağolun Mehmet Bey. Aniden bastıran kar en tehlikelisi. Şu an ise keşke yarın işe gitmek gibi bir zorunluluğumuz olmasa diyorum. Dışarısı çok güzel fakat evde oturan için. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Gölbaşı'nda yağmaya devam ediyor..Yarın işe gideceklere Allah kolaylık versin.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Bizim burada yağmıyor kar. Hava -20 şu an. Yağsa da biraz kırılsa hava. 1 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 iyi bari dersaneye gittikten sonra bugün tatil arkadaşlar demiyolar Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 (düzenlendi) saat 05.30 kar hala devam ediyor 25 Ocak 2012 tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Eskişehir yolu sabah 07:00 itibari ile tamamen kırıklı buz ile kaplıydı. Sadece Odtü ile Cepa arasında bir bölüm buzdan arınmıştı. Kızılay'ın içi ise kötü durumda. Çaldıran sokakta aracı zar zor kapalı otoparka sokabildim. Bakalım dönüş nasıl olacak? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Maraş'ta yine kar yağmaya başladı.Maraş'ta bir ilk bu iki defa kar üst üste yağdı. Dün hava bahar havası gibiydi. Bugün kar yağıyor. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Ali Satılmış yazdı: Bizim burada yağmıyor kar. Hava -20 şu an. Yağsa da biraz kırılsa hava. Bekle geliyor Sivas' tan son durum. Dün geceden ufak-ufak, sakin-sakin yağmaya başlayan kar sabah itibari ile bulunduğum mevkiide (1440 rakım) yoğun kar yağışı+tipi haline dönüştü. ne göz görüyor ne de gönül seviyor mubarek üstten de yağdırıyor alttan da . Yollardan aldığım bilgilere göre ise Sivas-Yozgat, Sivas-Tokat, Sivas-Erzincan ve Sivas-Malatya yolları berbat. Yanlızca Sivas-Kayseri yolunda koyuncu tarafında yoğun tipi var. (Murat Kazanasmaz gibi hissettim kendimi). Bu ocak ortasında gelmeyi düşünen hiçbiçekerli arkadaşları bekliyorum hala gelecekler diye. Sanırım yoğun kar yağışı + tipi + Kartepe hezimeti onları bu fikirlerincen caydırdı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Dün gece misafirlikteydik 23:00 civarında eve geldik.Gelirken zorlanmadım.Ancak yollar da kalan bir çok araç vardı.Evin oraya geldiğimde maalesef herkes tedbirli davranıp araçları cadde kenarına bırakmış yer bulamadım.Abuk subuk 1-2 yer vardı ama bu seferde kayan birisi gelir vurur falan diye cesaret edemedim.Bende mecbur binanın yanında ki açık otoparka indim.Caddeden 25-30 metre içeride sokak arası..Sabah kalktım tabii çok yoğun kar yağmış.Ana cadde açık ama sokaktan tek bir araç geçmemiş.Dün akşamda sıkıntısız gelmiş olmanın verdiği cesaretle dedim çıkarım şuradan hemen caddeye ama ne mümkün.Kara resmen gömüldüm sağ yap sol yap ileri geri yok banamısın demedi.30 metrelik hafif rampa yeri çıkamadım.Aşağılara indikçe indim sonra bir baktım ki her tarafım yokuş olmuş tek bir seçenek var orayı da iyi bilmiyorum.Gecekondular var arasından yol var ama emin olamadım.Hanımı otobüse bindirdim gönderdim.Sonra deli cesaretiyle gecekonduların arasından yolu varsayarak görmeden ezbere caddeye kadar indim.Oralarda kalsam bitmiştim.Araç 15 gün kalırdı orada Neyse ki kazasız belasız geldim.Artık şunu da iyice anladım ne olursa olsun cadde kenarına bırakmak şartmış..Araç kara gömüldükten sonra lastik falan fayda etmiyor. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Kar mar kalmadı,alayı eridi gitti burda. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Evren İskent yazdı: Eskişehir yolu sabah 07:00 itibari ile tamamen kırıklı buz ile kaplıydı. Sadece Odtü ile Cepa arasında bir bölüm buzdan arınmıştı. Kızılay'ın içi ise kötü durumda. Çaldıran sokakta aracı zar zor kapalı otoparka sokabildim. Bakalım dönüş nasıl olacak? Saygılarımla. Sabah anlattıklarımın arşivlerde kalması açısından resimli hali:) Erkan yüzünden odadan manzara eklemedim. Sonra hep aynı açıdan çekiyorsun diyor. Aşağıda sabah evden çıkıp, işyerimde son bulan kronolojik fotoğraflar mevcut. Son resimler Kızılay ve Kolej yakınından. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Evren elinde poşet ile yürüyen adamımı takip ediyordun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Servet Aydın yazdı: Evren elinde poşet ile yürüyen adamımı takip ediyordun Onu değilde açtığı ayak izlerini takip ediyordum Poşetli adamdan önce yaklaşık 20 basamaklı bir merdiven var. Çıkarken sabah çok zorlandım. Daha kötüsü dönüşte inerkendi. Buz tutmuş. Demirlere yaslanarak önümde inen bayanı beklemek zorunda kaldım. Sonra her basamağı kedi patisi gibi adımlayarak, yoklayarak indim. Ankara'nın kışı farklıdır işte böyle. Maceralı oluyor. İşe gidene kadar uyku mahmurluğu vs. kalmıyor. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 Artık Arabanın üstündeki karı sabah akşam temizlemekten yoruldum bunun bir kolayı yok mu ?. Kat kaydırıcı falan... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Ertan Çabuk yazdı: Artık Arabanın üstündeki karı sabah akşam temizlemekten yoruldum bunun bir kolayı yok mu ?. Kat kaydırıcı falan... 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 kar yağdı sonra yağmur yarın yine kar yağacakmış , allahım ne oluyor bu kış böyle Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 Ercan Çakır yazdı: kar yağdı sonra yağmur yarın yine kar yağacakmış , allahım ne oluyor bu kış böyle Kış mı, nerede ? Bugün soğuk uyarı lambası bile yanmıyordu... 1 Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 (düzenlendi) emmi sen çok yaşa miami çok sıcaktır tabi bugün soğuk yok , yağmur var cıvık cıvık yollar ama yarın yine kar yağacakmış.. 26 Ocak 2012 tarihinde Ercan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Kış mı, nerede ? Bugün soğuk uyarı lambası bile yanmıyordu... Sen ihtiyar adamsın çok soğuk yaramaz, boşver Cihan Tiftik yazdı: 1. Bizim buralarda buna kar demiyorlar 2. Taktiği Beğendim, 3. Ama asla uygulamam dün saat 17 gibi yaklaşık 10 cm kar temizledim. sabah kalktım 30 cm daha temizledim. Evin bahçe duvarları kar tepelerinden gözükmüyor artık, karayolları ekibini mi çağırsam netsem Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Bu sabah bi gazetede gördüm , Başlık aynen şöyle AKLI OLAN YARIN ARABASIYLA ÇIKMASIN. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Yarın arabayla çıkanlara yapıştırdı damgayı yani Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Ercan Atalay yazdı: kışı ne zamandır olması gerektiği gibi yaşayamadığımız için olması gereken bize anormal geliyor öylede adaşım abim birgün buzzz,birgün tipiii, birgün yağmur even bir çıkışım var bir görsen , bugün kar yağarmı acaba - evet yağar bere eldiven ne varsa alayım , ya yağmur yağarsa -ozaman şu şemsiyeyide alayım falan derken olacak okadar'da bir tip var tam techizatlı cevat kelle , olmuşuz o Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Ertan Çabuk yazdı: Yarın arabayla çıkanlara yapıştırdı damgayı yani Sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts