İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Ercan Çakır

dün akşam saat 10 sularında hava sıcaklığı -14 ü gösteriyordu yozgat bulvarında :brr:

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Gece -36 yı vurdu burda.

ertan abi allah sabır versin , o dereceleri sibiryada görmüştüm , aman dikkat edin , el donmasından geçici yüz felcinden korunmaya çalışın ve mümkünse çok ofis ve dışarı yapmayın (aradaki fark 50 dereceden fazla olacak). ciddi bir rakam..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ercan çok sağolasın.

Şu an dışarıda güneş portakal gibi ve sıcaklık -17. Biz mevsim şartlarına alışık olduğumuz için tedbirimizi alıyoruz, bizim için sıkıntı teşkil etmiyor da ama makineler ne yapsın gariplerim. gece sürekli o soğuğu çekiyor metal bünyesine. Aslında bu benim ilk dizel aracım. ve yaklaşık 20 yıldır araç kullanıyorum ilk defa kapımın önündeki aracım beni uğraştırdı. Acemiliğimize ve biraz da korkaklığımıza denk geldi. Aslında kar yağdığı gün depoya biraz gazyağı veya benzin koysak bu sıkıntıları hiç yaşamayacaktık. ancak araca bir şey olabilir endişesi ile elim varmadı ama demekki bu iş böyle dönüyor. shell -40 da tık diye çalışan bir yakıt üretene kadar gazyağı katmaya devam.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bizim buralarda da sabah -20 falan oluyor ama gece kaç oluyor bilmiyorum. Size Allah kolaylık versin.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Ercan çok sağolasın.

Şu an dışarıda güneş portakal gibi ve sıcaklık -17. Biz mevsim şartlarına alışık olduğumuz için tedbirimizi alıyoruz, bizim için sıkıntı teşkil etmiyor da ama makineler ne yapsın gariplerim. gece sürekli o soğuğu çekiyor metal bünyesine. Aslında bu benim ilk dizel aracım. ve yaklaşık 20 yıldır araç kullanıyorum ilk defa kapımın önündeki aracım beni uğraştırdı. Acemiliğimize ve biraz da korkaklığımıza denk geldi. Aslında kar yağdığı gün depoya biraz gazyağı veya benzin koysak bu sıkıntıları hiç yaşamayacaktık. ancak araca bir şey olabilir endişesi ile elim varmadı ama demekki bu iş böyle dönüyor. shell -40 da tık diye çalışan bir yakıt üretene kadar gazyağı katmaya devam.

doğru söylüyorsun ertan abi arabalar ne yapsın bu soğuğa , eski maguruz dolmuşlar vardı hatırlarım dedemler depoya ince yağ katarlardı ,yeni nesile korkuyorsun abi acaba turboyamı zarar verir falan filan..

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Bugün akşam 18:20 gibi. Şehir merkezinden köye gelirken çektim fotoğrafları.

mHwl4.jpg

qPyS6.jpg

tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

- 20 derece, Hocam Allah yardımcınız olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

- 20 derece, Hocam Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun Lokman Abi. Gece kaç olacak merak ediyorum. İlk defa bir yarıyıl tatilinde Muş'tayım.

Ali hocam , zenon mu var sende? beyaz karda beyaz ışık ..Tırsıyor insan :D

Yok Adnan abi zenon değil. Sisten dolayı öyle görünmüş. Bir de flash kapalıydı.

Hakikaten bir ara ben de tırstım. Anayoldan köy yoluna döneceğim yeri bile kaçırdım bir kaç metre sonra durup geri döndüm. :i-ih2::tirs:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ali hocam allah kolaylık versin.İşiniz zor.

Sağol Fatih Abi. Bu hafta sonu açık lise sınavlarında görevliyim. Sabah sekiz de kalkacağım. İnşallah donmuş olmaz araba. :(

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Allah yardımcınız olsun Ali hoca,bu nedir ya -20 aman dikkat et hocam.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Elimde bir fotoğraf var ve paylaşsam mı paylaşmasam mı karar veremedim. Bizim fabrikadaki yavru köpeğin resmi soğuktan hayvan ın biryerleri buz tutmuş :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Allah yardımcınız olsun Ali hoca,bu nedir ya -20 aman dikkat et hocam.

Eyvallah Fatih abi sağolasın. Bu arada sen Sivaslı değil miydin Fatih Abi niye şaşırıyorsun -20'ye :)

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Öyle de sadece nüfus kağıdında yazıyor Sivas,doğma büyüme İstanbul.:D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ben oralardayken İstanbul' un 3 te birinin nüfus kağıdında Sivas yazıyordu halen öylemi ? :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Flaş flaş flaş ... Türkoğluna kar atmaya başladı. 5 yıdır yağmıyormuş.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün arabayla geldim yağmaz diye ama, sağlam yağıyo Bakalım akşam nasıl olacak ;)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Şuanda iyi bastırdı bakalım..Haftasonu olması ve okulların kapanmış olması şans.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Bende kızı diş hekimine götürecektim :( Gece yağsaydı olmaz mıydı!? :(

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)
L3dQb.jpg tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Aman Ali'm arabamı çalıştırmayı ihmal etme :(

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Aman Ali'm arabamı çalıştırmayı ihmal etme :(

Dün gece çalıştırdım bu gece yine çalıştıracağım merak etme kardeş.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Gece çalıştırmalara devam :D yakıt masrafımız artacak ama katlanacağız artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...