Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2012 Yazar Paylaş 17 Ocak 2012 Mehmet abi yagmadı yagmadı dedin şimdide başına geleni çek abicim . Onu dediğimde de yağıyordu zaten yav da azdı, ben beğenmiyordum Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Kışlık Michelin Alpinleri takdırdım. Şimdi kar yağabilir Trabzona.... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 hala arabamla görüşemiyoruz. kendileri garajın da mışıl mışıl yatıyor. Apartmanın bebeleri sağolsunlar otopark girişinde kaydıkları için sağlam buz yapmışlar erimiyor da. havalarda erimesine izin vermiyor -8 -9 derecelerde yaşamaya çalışıyoruz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 of offffff drifte gelelim diyeceğim ama bizim pebiçekerler yoldan ayrılmıyor ki, hep düz gidiyor Transit ile driftin kralını yaptım bugün. Palet bile parçaladım o derece yani. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Biz kar göremeyeceğiz bu sene ama bizim de gölümüz var su doldu iyice. Resim okuldaki odamızdan. Manzara sular çekilene kadar iyi. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Dün akşamdan bir kare.. Fotoğraf çekimi için platform kurdunuz galba ne güzel çıkmış ya, insanın orda olası geliyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Fotoğraf çekimi için platform kurdunuz galba ne güzel çıkmış ya, insanın orda olası geliyor Dün akşam tam yatacaktım ; bir baktım dışarısı bu halde; aldm makinayı çektim birkaçtane Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Dün akşam tam yatacaktım ; bir baktım dışarısı bu halde; aldm makinayı çektim birkaçtane İçim gitti... Benim kar yağan bir yere tayin istemem lazım tekrrar. Transit ile driftin kralını yaptım bugün. Palet bile parçaladım o derece yani. Transitin kullanımı çok güzel diyorlar ben 2009 model kullandım emanet olunca tadını çıkaramamıştım pek. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Biz kar göremeyeceğiz bu sene ama bizim de gölümüz var su doldu iyice. Resim okuldaki odamızdan. Manzara sular çekilene kadar iyi. İstanbul'da böyle bir manzara olsun, çaat lüks bir site göl konakları mesela 400-500 bin öğrodan satarlar. böyle iş yeri mazarası mı olur. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 İstanbul'da böyle bir manzara olsun, çaat lüks bir site göl konakları mesela 400-500 bin öğrodan satarlar. böyle iş yeri mazarası mı olur. bir lüksümüz bu... Bu köyün hemen hemen tüm evleri göl manzaralı ve ovaya hakim. Üstü orman. Çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bursa'dan taze taze kar fotoğrafları, Ev'den iş'e kadar En kötü kar lastiği en iyi yaz lastiğinden iyidir tezi bir kez daha kanıtlanmış oldu. 2009 ürünü GoodYear Eagle UltraGrip Extreme, UG8'in ata'sı Ve Kocaoğlan işyeri otoparkında Bursa'ın yollarını uzun yıllardır böyle görmemiştim. Bende sınavlar için kar bastırmadan dün Kocaeli'ye çıktım. 1 gün daha beklesem kesin yolda kalırmışım. Yalova-Bursa arası bu sabah kapalıydı diyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bugün fiesta daki petlas kış lastiklerini denedik, motorun gücü yetse tırmanacak ama, buzda yerleri kazıyor çok zevkliydi. 4 adetinin sıfırna 300 TL vermişim 165/70/13,problem rakamlarda 205/55/16 gibi artık sıradan bir ebat için 1000TL gerçekten yüksek bir rakam Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bu kar resimleri Bursa merkezden mi? Cuma günü Bursa'ya gelicem. Kar lastiğim yok açıkçası tırsıyorum da . Bandırmadan Bursa'ya gelebilir miyim ki. Ankara da çok çekmiştim kar da. Merkezde kar lastiği olmadan araba sürebilir miyim acaba görünen o ki baya bi çok kar var. Cuma sabahı bana Bursa'dan hava durumunu mesaj atacak bi gönüllü bulabilir miyim bu forum da ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Bursa yolu üstünde ismini hatırlamadığım bir tepe var, radyo bile çekmiyor, Eylül ayında bile sıfırın altında hava görmüştüm orada. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Cumaya Bursa da birşey kalmaz ; ben bu karda bile yaz lastiğiyle merkezde dolandım eve geldım akşam.. içiniz rahat olsun Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Afyon, 6-7 yıldır böyle kar yağışı görmedi; asfaltı çevre yollarında bile göremiyoruz. Arabanın yerini kaybetmeyeyim diye bayrak dikeceğim üstüne Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 (düzenlendi) Transitin kullanımı çok güzel diyorlar ben 2009 model kullandım emanet olunca tadını çıkaramamıştım pek. Transit başka hocam. Bambaşka. Bursa'ın yollarını uzun yıllardır böyle görmemiştim. Bende sınavlar için kar bastırmadan dün Kocaeli'ye çıktım. 1 gün daha beklesem kesin yolda kalırmışım. Yalova-Bursa arası bu sabah kapalıydı diyorlar. Kış geldimi sıkıntı başlıyor. Bir dünya işler aksadı bizimde. Bursa yolu üstünde ismini hatırlamadığım bir tepe var, radyo bile çekmiyor, Eylül ayında bile sıfırın altında hava görmüştüm orada. Süpürgelik Çağlar abi. Acayip bir yer. Havanın bir anda tersine dönebildiği nadir yerlerden biri.. 17 Ocak 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Driftciler, ralliciler kaykaycıları beklerim sıcak çayım çorbam horozum ve bol mktarda pekbiçekerler için karlı ve buzlu yollarım var. biraz önce dışarıdan geldim. Sıcaklığa (soğukluğa) dikkat. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Hah süpürgelik Kartepe'yi atlatınca geleceksiniz ya çağlar abi uludağ'a, o zaman üstünden geçeceğiz Çağlar abi. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 yarın kısmet olursa bende Silivriden sizlere kış resimlerini çekip yükleyeceğim burası bir soğuk bir soğuk sormayın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts