Tansu Kalafatoğlu 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Hani cemreler düşmüştü. Ateş su toprak tahta. Yine kar varmış istanbul’da Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2022 Yazar Paylaş 17 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hani cemreler düşmüştü. Ateş su toprak tahta. Yine kar varmış istanbul’da Cemrenin kafası karıştı bu yıl.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cemrenin kafası karıştı bu yıl.. Açtım ağzımı. Anında bildirim. Yarın istanbul’da okullar tatil edilmiş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Açtım ağzımı. Anında bildirim. Yarın istanbul’da okullar tatil edilmiş doğru bir karar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: doğru bir karar Yarın kar yokki. Yarın akşam çok hafif sulu yağacak. Cumartesi de hafif yağacak. Sanki fazla oldu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hani cemreler düşmüştü. Ateş su toprak tahta. Yine kar varmış istanbul’da Toprağa düşemedi ki heryeri beton yaptınız. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2022 Yazar Paylaş 17 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Toprağa düşemedi ki heryeri beton yaptınız. Sen yaptın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart 2022 Paylaş 17 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sen yaptın. Sanat için abi. Senaryo ne gerektiriyorsa yaparım. 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Samsun Atakumda bile gece iyi kar yağmış şuan her yer bembeyazmış. Ankara'da(Yenimahalle) gram kar yok güneş var. Bu sabah Gölbaşı tarafında başlamış hafiften radyoda söylüyordu Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Sanat için abi. Senaryo ne gerektiriyorsa yaparım. TA TAA 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2022 Yazar Paylaş 12 Nisan 2022 Barış AÇIL yazdı: Nedir çektiğimiz arkadaş? Coğrafya kaderdir 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Neyse kışlık lastikleri haftaya çıkarırım artık 😅 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Sabah ankara'dan karabüğe gittim. Kar yağiyordu. Bir hafta sonra biter kış. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: İş yeri odamın camı Buraya güzel yağıyor. Aynı yer 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım En sağdaki ağaç diğerlerine göre daha çok boy atmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Kasım Paylaş 25 Kasım benim arabayla burda ne gezilir be offf saplann 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım Paylaş 25 Kasım İlkay Başaran yazdı: En sağdaki ağaç diğerlerine göre daha çok boy atmış. Ailenin sevilmeyen çamı. Kar yağınca şirin gözükmek için şekil değişmiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ailenin sevilmeyen çamı. Kar yağınca şirin gözükmek için şekil değişmiş kriskıs yaklaşıyor onları korku sarar şimdi normal 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Kasım Paylaş 25 Kasım İlkay Başaran yazdı: En sağdaki ağaç diğerlerine göre daha çok boy atmış. Bu ağacın altına giriyorsun, ben de ağacı sallıyorum, gerisini sen düşün. Aşağıdakinin cinsi farklı, yukarıdakiler hep aynı cins, hepsi aynı durumda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts