Erkan Işık 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Kar lastikleriniz taktınızmızmı bari istanbula kar yagmaz diyordunuz :)) 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: Kar lastikleriniz taktınızmızmı bari istanbula kar yagmaz diyordunuz :)) Biraz ikilemde kaldık doğrudur 😃 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Biraz ikilemde kaldık doğrudur 😃 Takılıyorum selcuk sadece senin takmanla da olmuyor herkesin takması gerekiyor yoksa trafik kitleniyor bu havada istanbulda araç yürümez 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: Kar lastikleriniz taktınızmızmı bari istanbula kar yagmaz diyordunuz :)) yada geren yoktu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: kar yağdıkça güzelleşiyor gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Benim de gözüme hoş görünmeye başladı. Diyorum neden 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Benim de gözüme hoş görünmeye başladı. Diyorum neden adı üstünde karlıkçı halil,, neden karlıkçı demişler adam kar yağınca dizayn yapıyor..... sen git bir fiber yaptır Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Mdf'den yaparsa süper Lip olmazsa darılırım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: Takılıyorum selcuk sadece senin takmanla da olmuyor herkesin takması gerekiyor yoksa trafik kitleniyor bu havada istanbulda araç yürümez Biliyorum Abicim sıkıntı yok, burada bile kar yere düşene kadar takmayan çok var 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 sarmaşıktan cam filmi favorim hem de organik Yorum bağlantısı
Murat Gedik 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Şu an Nevşehir'e tekrar lapa lapa kar yağmaya başladı. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Sivas'a akşam için şiddetli kar uyarısı yapılmış (5-20cm) 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Bugün ortalık durulsun diye öğlene kadar işe gitmedim. Öğleden sonra geldim. Servisle gelen arkadaşlarım ızdırap çekmişler. Soğukta 45 dk beklemişler. Servisler sürekli yolda kaldıkları için zamanında gelememiş tabi. Bu firmaları anlamıyorum. İşkence çektirmekle kendilerine bela okumalarını sağlıyorlar helal olsun. Koskoca devlet bile izin vermişken özel firmalar yangından mal kaçırır gibi çalıştırmaları da ayrı bir dünya. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 İşten eve gelince #sırtçantalıveledin eşkâl... 8 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Çocukları yolda kayıyorlar diye şikayet etmişler. Polis gelmiş. Sonuç 1 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Arabayı park ettiğim yer ara sokak. Buz pistine dönmüş. Fotosunu ekleyemedim. Hafif rampada taksi takla atmış. Şaka gibi. Bende korkarak çıkardım oradan kaya kaya çıktım caddeye. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Ümit Türk yazdı: Arabayı park ettiğim yer ara sokak. Buz pistine dönmüş. Fotosunu ekleyemedim. Hafif rampada taksi takla atmış. Şaka gibi. Bende korkarak çıkardım oradan kaya kaya çıktım caddeye. Öyle yerde park yapmayın derim. Kayıp vuran da olabilir. İstanbul’da olsa tuzlama aracı bile vurabilirdi 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Arabam açık otoparkta ve temizlik sıfır. Ayak bileğim boyunda buz vardı. O araba 1 hafta çıkmaz oradan valla. Temizlik namına hiç bir şey yapmamış otopark. Laf da anlatamıyoruz... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Sani Gerşon yazdı: Arabam açık otoparkta ve temizlik sıfır. Ayak bileğim boyunda buz vardı. O araba 1 hafta çıkmaz oradan valla. Temizlik namına hiç bir şey yapmamış otopark. Laf da anlatamıyoruz... Sani Gerşon yazdı: Arabam açık otoparkta ve temizlik sıfır. Ayak bileğim boyunda buz vardı. O araba 1 hafta çıkmaz oradan valla. Temizlik namına hiç bir şey yapmamış otopark. Laf da anlatamıyoruz... Belki OIIIIIIIO bekliyorlardır yolu açmak için Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Belki OIIIIIIIO bekliyorlardır yolu açmak için Valla kar küreme aracı anca açar orayı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Sani Gerşon yazdı: Valla kar küreme aracı anca açar orayı Bizim sokağa jcb geldi. Kaba karı aldı ama yolun yarısı kadarında zeminde buzlanmış karı temizleyemedi. Bıraktı gitti Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öyle yerde park yapmayın derim. Kayıp vuran da olabilir. İstanbul’da olsa tuzlama aracı bile vurabilirdi Doğru söylüyorsun. Ama kimse ordan geçmeye cesaret edemedi. Tuzlama aracı ilk defa kaza olunca geldi. Kar olursa sıkıntı yokda don olursa bu sabah ki gibi ciddi sıkıntı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts