Servet Aydın 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 bi yere gideceksen gelip alayım insanlık ölmedi, gebzeye felan?Sani arkadaşları ile gelecekse kapılar ardına kadar açık ne demek. Başımla beraber Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Servet Aydın yazdı: Sani arkadaşları ile gelecekse kapılar ardına kadar açık ne demek. Başımla beraber Fazla beklentiye girme, arkadaş portföyü çok değişti çoook. 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2022 Paylaş 26 Ocak 2022 Sani Gerşon yazdı: Valla kar küreme aracı anca açar orayı O zaman şöyle bir şey yapalım size sani bey 😁 1 4 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Ocak 2022 Paylaş 27 Ocak 2022 Bu kar bir tek bizim memlekete yağmıyor herhalde. 🤨 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Dun sabah Sivas tan Balıkesir e yola çıktım. Su anda Mert beyin memleketi Eskişehir de konakliyorum. Yollardan korkuyordum ama beklediğimden daha iyiydi. Sivas Yozgat arasi iki şeritli bölünmüş yolun 1 şeridi acikti, 1 şeridi ise karayollari siyirmasina rağmen karlı idi. Sallamada tedirgin ediyordu. Yozgat geçtikten sonra yollar tertemiz hiç bir sıkıntı yok. Kar meselesine gelir isek, Sivas ta ve Yozgat ta iyi kar var. Hatta bilenler için söylüyorum Yozgat in içinden geçen çevre yolu sebebini bilmediğimiz nedenden dolayı kapalı idi.15 dk trafikte bekledikten sonra baktım açılmayacak sağdan Yozgat in içine girdim. Sokak aralarında yağışın üstünden 2 gün geçmesine rağmen arabalar camlarına kadar kara gömülü. Kirikkale de dağlarda bile nerdeyse kar yok veya çok az var. Başkentimizin dağlarında da iyi kar var.Eskisehire doğru ise kar miktarı azalıyor. Sivas tan itibaren Ankara ya kadar trafik yoktu nerdeyse, Ankara Eskişehir arasi her zamanki gibi. Asagida iki foto var biri Sivas tan biri de Polatlı dan . 6 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Her ne kadar İstanbulda kar durmuş yollarda kar erimiş olsa da bu sabah kar olsun olmasın soğuk havada dikkatli olmak gerektiğini bir kez daha tecrübe ettim. Sabah köprü üzerinde kısa süreli park etmek için durmak istediğimde kayarak kaza tehlikesi atlattım. Önümdeki araca az kalsın vuruyordum. Neyseki yavaştım. Kısa bir süreli şokun ardından toparlanıp terk ettim köprüyü Köprülerde aman dikkat. Gizli buzlanma nedeniyle dikkatli geçmek lazım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 bugün, psikologları çağırıp tüm sürücülere test yaptırmalı idi..... rastladığım/duyduğum kazaların sayısını unutum, ışıkta duruyorruz, herkes duruyor, acoord da duruyordu lakin... otomatik accord altıma girdi eğilip egsoz susturcumu kontrol ettim, onun kaputu ucu eğikti zaten 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: altıma Geçmiş olsun Abi, sanıyorum ki sende sedici vardı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: sanıyorum ki sende sedici vardı mevsimlerden sedici, sonra focus mevsimi başlar, akabinde bot mevsimi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sedicinin Totoya dayanamadı demek görseldeki önden çekiş otomatik, arka dodik gri. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: görseldeki önden çekiş otomatik, arka dodik gri. Defransiyele zeval vermesin 😛 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Oncelikle Çağlar bey gecmis olun. Daha kötüsü de olabilirdi.Bugun sabah 9 da Eskişehir'e ayrıldım 15.30 gibi Altinolukta idim.Eskişehir in Bozüyük tarafına iyi kar yağmış. Bozüyük inegol arasında sis vardı ve Sivas tan beri en soğuk derece burada vardı -13.Bursadan sonra nerdeyse kar kalmadı.Aşağıdaki fotoda Eskişehir Bozüyük arasından diye hatırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Yok gecen haftadan çıktı, dun de plaka altı deliklerdeki straforlar çıktı. Ancak kısa mesafede soguk havada faydasını gerçekten gördüm, daha orijinal bir şeyler düşünebilirim seneye... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ocak 2022 Paylaş 28 Ocak 2022 Barış AÇIL yazdı: Yok gecen haftadan çıktı, dun de plaka altı deliklerdeki straforlar çıktı. Ancak kısa mesafede soguk havada faydasını gerçekten gördüm, daha orijinal bir şeyler düşünebilirim seneye... Geçtiğin yerde bauhaus varsa siyah fitil köpüklerden al abi. Tam panjur kapatmak için ideal 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Geçen hafta içi Konya-Akşehir arası yayla yolu 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: bugün, psikologları çağırıp tüm sürücülere test yaptırmalı idi..... rastladığım/duyduğum kazaların sayısını unutum, ışıkta duruyorruz, herkes duruyor, acoord da duruyordu lakin... otomatik accord altıma girdi eğilip egsoz susturcumu kontrol ettim, onun kaputu ucu eğikti zaten bişey yok di mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Şubat 2022 Paylaş 7 Şubat 2022 Mehmet Göktürk yazdı: bişey yok di mi yok, egzos sağlam baktım 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart 2022 Paylaş 11 Mart 2022 İş yeri odamın camıBuraya güzel yağıyor. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts