İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Her zamanki gibi burada kar yok ve Ayaz var. Kuru soğuk. Donayaree..  :brr:

O kadar soğuk havanın hakkı kardır aslında  :biggrin:

Yorum bağlantısı

O kadar soğuk havanın hakkı kardır aslında  :biggrin:

Maalesef buraya en son yoğun kar 7-8 sene önce yağdım Doğuş. Hava kirliliğine sebep buluyorum ben. Silivriden araçlar bu tarafa gelemiyor. Edirne de diz boyu kar var. Burada gram yağış olmuyor son seneler..  :(

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Uludağ görünümlü Kartal Yakacık :)

Doğuş un 500-600 mt kadar aşağısından saat 7.15

1736042131c080cc90848d40ca9cb75c.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Güzeller osb

Abim selam. Kartepe de durum nasıl acaba? Kar etkisini gösterdi mi bilgin var mı? Ayaz kar görsün diye bir haftasonu kaçıp gelesim var o tarafa. Tavsiyen bir otel (uygun yollu, kaliteli) fina olur mu?

Yorum bağlantısı

Maşallah..

Abim selam. Kartepe de durum nasıl acaba? Kar etkisini gösterdi mi bilgin var mı? Ayaz kar görsün diye bir haftasonu kaçıp gelesim var o tarafa. Tavsiyen bir otel (uygun yollu, kaliteli) fina olur mu?

Naylonunla kayar gidersin bak,otur evinde  :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Otel tepede ama full doludur. Maşukiyeddki yaz şenliği yaptığımız turizm oteline bak yer olabilir. Yukarılar epey karlı. Bu gece test için çıkacağım tam bilgi veririm :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Otel tepede ama full doludur. Maşukiyeddki yaz şenliği yaptığımız turizm oteline bak yer olabilir. Yukarılar epey karlı. Bu gece test için çıkacağım tam bilgi veririm :)

Sağolasın abim. Teşekkürler.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kartepede tek otel olduğundan fiyatlar kallavi olabilir, çıkarken yol üstünde kayak evleri var ordan kızak vs kiralayabilirsin ;)

Bu sene bi kaymaya gitmek lazım aslında çok ara verdim.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

e9573f8c921f9a81bdd09bbd4245a1c3.jpg

2681c28e002c1efd5fd8cbba634fd59a.jpg

4x4 üne güvenen Evoque, 4 tane cadde tipi spor lastik ile solda park etmiş arabaya vurdu, vatandaş yardımı ile zar zor kurtarıp devam etti...

Diyecek söz yok.

59979da2ed3df85d2ba5bc4ed8931b7c.jpg

E5 üstünde yoğun tipi başlayınca, tuza güvenen yazlık lastikliler de kapanan yollarda patinajdan felç etti trafiği..

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Maalesef buraya en son yoğun kar 7-8 sene önce yağdım Doğuş. Hava kirliliğine sebep buluyorum ben. Silivriden araçlar bu tarafa gelemiyor. Edirne de diz boyu kar var. Burada gram yağış olmuyor son seneler..  :(

Kerem bey 2006 yılında çok acayip kar yağmıştı Tekirdağa, sarayda askerdim, çerkezköy ile ulaşım yolları bir kaç gün kapanmıştı.

ne çok kar temizlemiş dik askerde :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Isparta'ya yağmadı. Atıştırdı gibi oldu,sonra durdu. Yine kuru soğuk,ayaz...

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

e9573f8c921f9a81bdd09bbd4245a1c3.jpg

2681c28e002c1efd5fd8cbba634fd59a.jpg

4x4 üne güvenen Evoque, 4 tane cadde tipi spor lastik ile solda park etmiş arabaya vurdu, vatandaş yardımı ile zar zor kurtarıp devam etti...

Diyecek söz yok.

59979da2ed3df85d2ba5bc4ed8931b7c.jpg

E5 üstünde yoğun tipi başlayınca, tuza güvenen yazlık lastikliler de kapanan yollarda patinajdan felç etti trafiği..

park eden arabaya çarpıp yola devam etmek? Vay vay o arabanın hasar ne olacak=?

Yorum bağlantısı
Misafir

park eden arabaya çarpıp yola devam etmek? Vay vay o arabanın hasar ne olacak=?

Vicdan yoksunu insanlar, altında kaç bin tl lik araba var ama
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Vicdan yoksunu insanlar, altında kaç bin tl lik araba var ama

Karda, otoparkta duran eski arabama çarpıp kaçtılar. 20 binlik arabanın 1300 tl tramer kaydı oldu, porya alt takım amortisör vs. değişti. 1-2 parçayı da ben almak zorunda kaldım. kimin çarptığını bilmediğimiz için kasko bozuldu hasarsızlık gitti, bir sonraki poliçe dönemi zamlı oldu vs. Park etmiş arabaya vurup kaçmak inanın trafikte olan çarpışmadan daha kötü oluyor çünkü kimin çarptığını bilmiyorsunuz, kaskonuz bozuluyor vs. Cebinizden yaptırsanız en az 500 tl masraf. Düşük hızda trafikte birisi çarpsa vallahi bundan iyi en azında suç sizde değilse çok bir sıkıntı olmuyor.

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Evin önünde uzunca bir yokuş var kışın en büyük zevkim o yokuşu cikamayip kayan arabaları izlemek. Sadist miyim bilmiyorum ama saatlerce izleyebilirim. Tabii kaza olayı hariç. Şükür bugüne kadar hiç kaza olmadı kışın bu caddede. Fakat cikamayip debelenenleri izlemekten kendimi alamıyorum.☺

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Karda, otoparkta duran eski arabama çarpıp kaçtılar. 20 binlik arabanın 1300 tl tramer kaydı oldu, porya alt takım amortisör vs. değişti. 1-2 parçayı da ben almak zorunda kaldım. kimin çarptığını bilmediğimiz için kasko bozuldu hasarsızlık gitti, bir sonraki poliçe dönemi zamlı oldu vs. Park etmiş arabaya vurup kaçmak inanın trafikte olan çarpışmadan daha kötü oluyor çünkü kimin çarptığını bilmiyorsunuz, kaskonuz bozuluyor vs. Cebinizden yaptırsanız en az 500 tl masraf. Düşük hızda trafikte birisi çarpsa vallahi bundan iyi en azında suç sizde değilse çok bir sıkıntı olmuyor.

Maalesef öyle, ama bunu düşünen yok, vatandaş da jip e yardım etti, adam devam edince hiç dur diyen olmadı, inşallah plaka falan almışlardır ya da bi telefon numarası
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

80f73c2a61b31dd890f314df67f94fa8.jpg

731a8010e3fcfaad7e6439bc3780e484.jpg

Zağnos Paşa Camii civarı, dün akşam itibariyle Balıkesir...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Bu arada namazdan sonra kisliklari taktırmak için lastikciye gitmek isteyip de 10 dakika kadar hareket edemedim ben de☺ düz yolda 5 cm karda sanki sürtünme 0 dı ☺

Yorum bağlantısı
Misafir

Karda açan nar çiçeği misali :)

Ben bakınca kaymaklı ayva tatlısı gördüm..  ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...