Ertan Çabuk 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 evet 850 km oteden her turlu sallamak kolaydir. Kangallarim ve ben seni bekliyor olacaz şubatta. Aydere kosarak gitmemistin degilmi? Yorum bağlantısı
Safak Acar 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Giresun/Tirebolu Bu ağustos ayından bir manzara bu da aralık ayından bir manzara.. Kartal kar a gömülmüş :D 5 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Karslı kim ki keteyi bile yav? Karslı dedin mi, ayın 3'ünde Kars-Sarıkamış istasyonunda olupdur bizi bekleyecek.! Öyle 1500 km. öteden Karslılığı yerim ben.! Bende Yerim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Ankara gune soguk basliyor. Dun sabah saatlerinden itibaren-7 olan sicaklik artiya hic cikmamisti. Eve donerken yine -7 gormustuk. Bugun daha soguk olacak gibi. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Dağılın iyi yakmış valla son bi haftadır şu webosto mudur nedir ondan takmayı bile ciddi ciddi düşünür oldum arabaya... Direksiyonu tutarken eli donuyo adamın, oturduğun koltuğu hiç söylemiyom bile... yok abi termal paketmidir kış paketmidir ne halttır Sivas'ta böyle şeyler lazım arabalara, yemişim klimasını... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Valla 2 viteste bagira bagira gidiyor araba. Lpg hak getire zaten gecmiyor bile dogru dürüst. Bilerek yuksek devirde kullaniyorumki isinsin diye. E o da karşılığını alıyor Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Valla 2 viteste bagira bagira gidiyor araba. Lpg hak getire zaten gecmiyor bile dogru dürüst. Bilerek yuksek devirde kullaniyorumki isinsin diye. E o da karşılığını alıyor 45 liralık gazınan 99 km gittim, 100 de olabülü 100kmde kaç litre oluyore, gaz 3,12 TL 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 45 liralık gazınan 99 km gittim, 100 de olabülü 100kmde kaç litre oluyore, gaz 3,12 TLBen senin hesap makinen miyim? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Ben senin hesap makinen miyim? Değil misin? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Değil misin?Değilsin Degilim Degiliz Degiller Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Değilsin Degilim Degiliz Degiller Arkadaş arkadaşın hesap makinesidir. Vijdansız. Hesaplayıversen parmağın mı düşer? Tofaşa koymamışlar otomatik hesaplayanını işte. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Arkadaş arkadaşın hesap makinesidir. Vijdansız. Hesaplayıversen parmağın mı düşer? Tofaşa koymamışlar otomatik hesaplayanını işte.Htc de yok mu hesap makinesi. Tikla hesapla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Htc de yok mu hesap makinesi. Tikla hesapla. Neyi neye bölecem? Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 45 liralık gazınan 99 km gittim, 100 de olabülü 100kmde kaç litre oluyore, gaz 3,12 TL Geçen depoyu fulledim.Bugün 225 km de gaz bitti.Akşam yine fulledim.Lpg litre fiyatı 2.92 depo 91 tl ye doldu.(225 km=91 tl)Senin hesaba göre yakıt normal.Bende aracım çok yakıyor konularını araştırıyordum :D Çünkü bakımdan yeni çıktı.Bujileri kontrol edicem tekrar. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Neyi neye bölecem?45 i 3.12 ye bol cikan sayiyi mahmut a soyle. Geri kalanı o halletsin Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 45 i 3.12 ye bol cikan sayiyi mahmut a soyle. Geri kalanı o halletsin Mahmut'suz iş yapamıyorsun di mi? Memleketçilik yapmayın kardeşim!... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Kış bölgesi mağdurları, dün gece acayip ötesi fikir geldi aklıma. Emmi biliyor, 20 saniye sonra sıcak havaya kavuşacaksınız. Endişe etmeyin arabayı yakınca bile o kadar sürede ısınmazsınız. Ciddiyim len 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Muhammed, iki fikir var bende. Birincisi %100 çalışan, 5 dakika civarı sonrası işe yarayan, ikincisi ise hemen. İlk fırsatta yapacağım prototip. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Muhammed, iki fikir var bende. Birincisi %100 çalışan, 5 dakika civarı sonrası işe yarayan, ikincisi ise hemen. İlk fırsatta yapacağım prototip. İkincisinin hemen çalıştığından bahsetmişsin de % kaç çalıştığından bahsetmemişsin abi, çalışıyorsa elini çabuk tut, mabadımız dondu... Benim fiesta maksimum 5 dakika sonra harika sıcak oluyor içerisi de dizellerde sıkıntı var, kaloriferi bırak motor kendini ısıtamadan varıyoruz gideceğimiz yere... 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Valla Düzce'de dışarıya arabayla çıkılacak gibi değil geçtiğimiz hafta başından beri sis ve buz her yer. Gece gündüz aynı. Bazı günler biraz kalkıyor ancak tamamen kalkmadığı için buzlar erimiyor ve 0 derecenin üzerine hiç çıkamıyoruz - derecelerde kaldık. 5.4-5.6 arası gezinen yakıt tüketimi de bu akşam itibari ile 7.2 oldu. Sisin içinde gidip geliyoruz her yere yeminlen çok bunaldık. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Önümüzdeki hafta Ankara'ya gideceğim. Düzce bu şekilde ise, Goodyear UG7'lerimi taktırayım bare. Bu sene takmamak için direndim ama olmayacak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Biri %100 çalışıyor. Geç ısınan motor verimli demekki. Bu yüzden reno,dacia kalorifer sisteminde 1 kw rezistans kullanıyor, diğer markalar neden yapmıyor acep ? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Mahmut'suz iş yapamıyorsun di mi? Memleketçilik yapmayın kardeşim!... Zoruna mi gitti bebeem. Kış bölgesi mağdurları, dün gece acayip ötesi fikir geldi aklıma. Emmi biliyor, 20 saniye sonra sıcak havaya kavuşacaksınız. Endişe etmeyin arabayı yakınca bile o kadar sürede ısınmazsınız. Ciddiyim lenBilader ciddiysen yap da gorek. Hazirda birsuru denek olacak var. Herkes Reno'ya geçsin, sorun kalmaz ki Servet Abi. Bizim arabaların elektrinkli rezistansları var ya. Fanı açtığında termostat bakıyor ki hayır yok motordan; birinci çıt, ikinci çıt, bi de bakıyorsun sıcak hava üflüyor fanlar. Muhammed gelirken gunes gozlugunu almayi unutma İkincisinin hemen çalıştığından bahsetmişsin de % kaç çalıştığından bahsetmemişsin abi, çalışıyorsa elini çabuk tut, mabadımız dondu... Benim fiesta maksimum 5 dakika sonra harika sıcak oluyor içerisi de dizellerde sıkıntı var, kaloriferi bırak motor kendini ısıtamadan varıyoruz gideceğimiz yere... Benim araba tupe bile gecmiyor. Bir iki dakka daha olsa amenna da bize hemen sicak hava verecek bir sistem lazim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts