Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Buzz gibi bir gecenin ardından muhteşem manzaralar..... 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2013 Yazar Paylaş 18 Aralık 2013 Olm bizi Sarıkamışa çağırıyordun.. Sivas'a gelmemiz yeter bize.. Bu ne kış böyle yaa.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Olm bizi Sarıkamışa çağırıyordun.. Sivas'a gelmemiz yeter bize.. Bu ne kış böyle yaa.. Sivas' a gel o ayrı. Sivas' ta ben varım. Bekmez de getir gelirken Ama sarıkamış her şeye değmez mi be abi...... Abi kışın güzelliği bunlar ya. Sabah her tarafı bu şekilde görmek beni mest eder . fotoğrafta çıkmıyoar aslında. Parlayan güneşin altında düşen küçük kırağı parçalarının parıldayışı bile insana neler yaptırmaz ki Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Buralarda pekmez içmek lazım Getiren gönderen yok ki Ersen im. Bizde çakması ile idare ediyoruz. Sersefil olduk sorma 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Kete var mı... ? Bekmez le çekirdek durumuna bağlı. Hepsini göndermediysen yaban ellere...... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2013 Yazar Paylaş 18 Aralık 2013 Kete varsa, pekmez kolay... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Bekmez le çekirdek durumuna bağlı. Hepsini göndermediysen yaban ellere...... yaban el derken bilader 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Kete varsa, pekmez kolay... Pekmez varsa Kete de kolay. Beni paradoksun içine mi çekmeye çalışıyon sen yaban el derken bilader Nasıl düştü bak. Sen o pekmezin hakkını veremezsin bilader ziyan edecen ona üzülüyom Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Pekmez varsa Kete de kolay. Beni paradoksun içine mi çekmeye çalışıyon sen Nasıl düştü bak. Sen o pekmezin hakkını veremezsin bilader ziyan edecen ona üzülüyom Haklısın üzülmekte. Emmiye dedim, sivaslının ihtiyacı var, ben hala şap kullanıyorum . kargo adresi karışmış demekki. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Haklısın üzülmekte. Emmiye dedim, sivaslının ihtiyacı var, ben hala şap kullanıyorum . kargo adresi karışmış demekki. Adres karışmamıştır, "En son onun daha çok ihtiyacı var, sen anlayışlı bir kardeşimsin bu konuda da beni anlarsın, açıklamak zor geliyor ama " dedi ve elden bir nakliye firması ile direk adresi gönderdi. hatta nakliyeci bile para yerine bekmez almış. Üçünüzü de hamamda Yoldaş ıma havale ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Mehmet bey bizim memleket ketesiyle meşhurdur. İsterseniz gönderebilrim. meslek kısmı çok manidar olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 meslek kısmı çok manidar olmuşIlk mesajın yazıldığı yere bakarmısın abi. Google aramış bulmuş sırf buraya mesaj yazmak için gelmiş gibiHerkes aradığı konuya yazar ilk mesajı 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Bende duymustum. Wasingtonun ketesi meşhur mus Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 İnternetten sivas ketesi tarifi arıyorum. Görünen o ki her kapıyı açıyor elinde kete olup kullanamayanlar utansın 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Trakya otocam fabrikasinda buz gibi hava var.. Sabah saatleri -4 derece arac buz tutmus.. Gece cise sinden sonra sabah gorulen manzara.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2013 Yazar Paylaş 20 Aralık 2013 Arabayı park ettiğiniz yer çok önemli.. Benim araba -11 de böyle olmuyor.. Ön sokaktaki arabaların her yeri buz.. Benimki tertemiz oluyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 İnternetten sivas ketesi tarifi arıyorum. Görünen o ki her kapıyı açıyor elinde kete olup kullanamayanlar utansın Sivas ketesi diye bişe yok la. Kete karsın ketesidir. Bilmeyen karsılar var aramızda onlar utansın Arabayı park ettiğiniz yer çok önemli.. Benim araba -11 de böyle olmuyor.. Ön sokaktaki arabaların her yeri buz.. Benimki tertemiz oluyor.. Araba dulda da olursa olmaz abi. Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Arabayı park ettiğiniz yer çok önemli.. Benim araba -11 de böyle olmuyor.. Ön sokaktaki arabaların her yeri buz.. Benimki tertemiz oluyor.. Agac altindaydi abi bide burda deqisik bi hava olayi var suan hem gunes hem sis tarzi bayaz bulut var. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Arabayı park ettiğiniz yer çok önemli.. Benim araba -11 de böyle olmuyor.. Ön sokaktaki arabaların her yeri buz.. Benimki tertemiz oluyor.. Sabah bizim site dışındaki araçların hepsi beyazlamıştı . Bende dikkat ediyorum , gerçi dün kapalı otoparktaydı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Sivas ketesi diye bişe yok la. Kete karsın ketesidir. Bilmeyen karsılar var aramızda onlar utansın Cami duvarından öteye dur 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Karadeniz yayla havasini ,aratmayan bi hava mevcut suanda Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Aralık 2013 Paylaş 20 Aralık 2013 Cami duvarından öteye dur Tehdit mi ediyon? Yorum bağlantısı
Recommended Posts