İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar

Geçen sene buraya da aynı şekilde yapmıştı, Akşam arkadaşlara gidip otoparklarına çektim bir gün hiç çıkmadık 2. gün bir çıktık. Arabaların hiç biri yok. Arabayı nereye çektiğimi bilmesem, arabayı bulamayacaktım nerdeyse :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Damal ilçesinde görev yaptım akşam 11 gibi -35 gördüm sabaha ne olmuştur kimbilir  :D

Termometre yine patlamıştır.  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bunlardan korgandan.

E1CJ9Ai.jpg

t56pcj0.jpg

Hala son hizla yagmaya devam ediyor.

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Aha börekçinin ara :D Sürekli evinin önünden geçiyormuşum farkında olmadan abi :D

o zaman bi ara börek yemek lazim gecerken ara.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Tüm fotoğrafları ve haberleri imrenerek seyrediyorum, kar yağışını, yağarken seyretmeyi, kar altında yada her yer bembeyaz iken saatlerce yürümeyi o kadar severim ki, kar için gerektiğinde gece defalarca uykumdan uyanır camdan bakar, eğer yağıyorsa giyinir gece yarısı demeden çıkar dolaşırım. Bazen 2-3 saat kar altında yada karlı yollarda yürürüm, gezerim ama yinede kara doymam . Ailemdeki büyükler kar delisi derler bana. :D  Yıllarca Düzce ve Ardahanda yaşadım yinede doymadım kara. Lise çağıma kadar İstanbulda kar yağması için deli olurdum. O zamanlar Meteorolojinin İstanbulda günlük tahminlerinin bant kaydı şeklinde yayınlandığı bir hattı vardı, özellikle kar yağma ihtimali olan günler yada akşamlarda defalarca o hattı arar meteorolojik  bir gelişme olup olmadığını öğrenmeye çalışırdım. Yaşlansam bile bu huyumun değişeceğini hiç sanmıyorum. Aydın merkezde kar pek yağmıyor ama eşimin köyü ve köyün üzerindeki yaylada bu hasreti gideriyoruz Allahtan.  :) Dün sabah bir misafirimi otogara bırakmak için 05:30 gibi evden çıktığımda hafif hafif kar atıştırıyordu. Bu bile beni mutlu etti sabah sabah..Çok hafif olduğundan tutmadı tabiki  Bugün ise güneşli ama Aydın için gerçekten soğuk bir gündü. An itibariyle hava açık, sıcaklık -2 derece...

Yunus Emre ben kesinlikle orada olmalıyım. :oradaolmakiçindeliolanadamsmileyi   :exc1:

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Akşam üstü Trakya otocam fabrikasından cağırdılar,

İstanbulda kar yağarken  , Trakya tarafında, Lüleburgaz/Büyükkarıştıran da kar yok cok garip : :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Alıntı. Kastamonu, Küre.

Küre ilçesinin adı Bakır ocağı anlamına gelmekteymiş.Ama resme bakılırsa kar küremekten geliyor olabilir. :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ah şu iş durumları ilçelerde ağır olmasa...

Yaşamak istediğim yerler buralar işte. Küçücük şuraya bak :) Mis gibi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ah şu iş durumları ilçelerde ağır olmasa...

Yaşamak istediğim yerler buralar işte. Küçücük şuraya bak :) Mis gibi.

Korgan'a alalım seni Zafer :) Dediğin hayal benim için sadece ege kasabaları için geçerli, şöyle müstakil bir, bağ, bahçe  :give_heart2:  

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Korgan'a alalım seni Zafer :) Dediğin hayal benim için sadece ege kasabaları için geçerli, şöyle müstakil bir, bağ, bahçe  :give_heart2:  

Bana uyar valla ağa :) Ama benim yaşayacağım yerde kar yağmalı, deniz olmasa da olur, küçük olacak, süper market istemiyorum. BİM olsa yeter :p:D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bana uyar valla ağa :) Ama benim yaşayacağım yerde kar yağmalı, deniz olmasa da olur, küçük olacak, süper market istemiyorum. BİM olsa yeter : :p:D

Sen direk Korgan'ı tarif ettin :D 6 senedir burdayım senin kadar iyi tarif edemezdim :) Ama araba sürmeyi bırakacaksın yoksa sinirlerini yatıştırmayı ve huzuru şişelerde ararsın :D Üsteki paylaştığım fotoları ben çektim, şu anda 1 mt'yi geçmiştir hiç temizlenmemiş yerlerde. Bim ve A101 var bir de olmazsa olmaz ziraat bankası :D 

tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Zonguldak'a artık yağmaz diye düşünürken yine yağdı. İhale de var. Bu yol zincirsiz nasıl gidilecek bakalım. Bir de burası alçakta :)

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Bu da sabah manzarasi

Gönderilen Resim

Çok sıcak bir manzara :)

Bu arada ne kadar kardan sonra zincir takmak şarttır? Araca uygun zincir henüz alamadım. Ug8 ile yola çıksam mı?

Yorum bağlantısı

Çok sıcak bir manzara :)

Bu arada ne kadar kardan sonra zincir takmak şarttır? Araca uygun zincir henüz alamadım. Ug8 ile yola çıksam mı?

Agir kar tipi yoksa ug8 kafi gelecektir. Abs'li araclarda zincir tehlikleli olabiliyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı

Akşam üstü Trakya otocam fabrikasından cağırdılar,

İstanbulda kar yağarken  , Trakya tarafında, Lüleburgaz/Büyükkarıştıran da kar yok cok garip : :D

Maalesef çok acayip Şafak. En çok dün fotoğraf gönderdiğim kadar yağdı. Bu sabah biraz yağıyor ama oda çok sürmez sanırım. Şu gittiğin fabrikanın bacası bu hallerin sebeplerinden ne yazık ki :(

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Maalesef çok acayip Şafak. En çok dün fotoğraf gönderdiğim kadar yağdı. Bu sabah biraz yağıyor ama oda çok sürmez sanırım. Şu gittiğin fabrikanın bacası bu hallerin sebeplerinden ne yazık ki :(

Aynen Kerem, sabah yagip gecmis dun hic bisi yoktu kuruydu yerler. Farkindaym fabrikadan...

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Giresun/Tirebolu/Doğancıköyü kar manzaraları.. iki gün önce cekilmiş..

vjucs.jpg

vjucw.jpg

vjucy.jpg

vjud1.jpg

vjud3.jpg

vjud6.jpg

vjud8.jpg

vjud9.jpg

Şimdi köyde olmak vardı..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...