Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 büyük konuşmamak lazım kerem bey Yok yok büyük konuşayım da belki kar altında kalırız.. Şakası bir yana gerçek bu. Ben Çorlu' dayım. Son 20-25 senedir buralara diz boyu dahi kar yağdığını görmedim, duymadım. En fazla 10 cm oda 1 günde temiz. Ayaz dan, kuru soğuktan başka birşey yok maalesef. Babam anlatıyor eskiden tek katlı evlerinden dışarı çıkamıyorlarmış kar yağdığında burada.(30-40 sene önce) Kürekle kanal açıyorlarmış sokağa kadar. 3 mt yi geçen kar olmuş zamanında. Evlerinin çatısına kadar. O bize anlattı, biz çocuklarımıza anlatsak inanmazlar, belikde torunlar "kar ne demek dede" derler google amcadan gösteririz.. Fabrikalar okadar havayı bozdu ki buralarda sormayın. Silivri den öte İstanbul a trafik salmadı geçen sene, Edirne de okullar tatil edildi.. Çorlu da tık yok. Yıllarca hep böyleydi. Fabrikalar bu bölgede sera etkisi yaratıyor ve hava olaylarını etkiliyor. Aşırı kirli ve ısınan hava kar yağmasını engelliyor... Büyük konuşmamın sebebi budur.. Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 sabah evden çıkarken vaziyet durum bu, ve halende lapa lapa yağıyor 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Yok yok büyük konuşayım da belki kar altında kalırız.. Şakası bir yana gerçek bu. Ben Çorlu' dayım. Son 20-25 senedir buralara diz boyu dahi kar yağdığını görmedim, duymadım. En fazla 10 cm oda 1 günde temiz. Ayaz dan, kuru soğuktan başka birşey yok maalesef. Babam anlatıyor eskiden tek katlı evlerinden dışarı çıkamıyorlarmış kar yağdığında burada.(30-40 sene önce) Kürekle kanal açıyorlarmış sokağa kadar. 3 mt yi geçen kar olmuş zamanında. Evlerinin çatısına kadar. O bize anlattı, biz çocuklarımıza anlatsak inanmazlar, belikde torunlar "kar ne demek dede" derler google amcadan gösteririz.. Fabrikalar okadar havayı bozdu ki buralarda sormayın. Silivri den öte İstanbul a trafik salmadı geçen sene, Edirne de okullar tatil edildi.. Çorlu da tık yok. Yıllarca hep böyleydi. Fabrikalar bu bölgede sera etkisi yaratıyor ve hava olaylarını etkiliyor. Aşırı kirli ve ısınan hava kar yağmasını engelliyor... Büyük konuşmamın sebebi budur.. Şehirler büyüdükçe mevsimler de değişiyor... Yaklaşık 20-25 yıl önce (yani ben 7-12 yaşlarındayken) şu an ki evimizin arkasındaki boş arsada bizim evin kuytusundan dolayı sörf yapılan dalgalar misali kar yığını olurdu. Biz de içine bildiğin mağara yapardık. Hatta içine ateş yakıp "göçük" altında kalmışlığımız bile var... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bunlarda ordudan böyle yağmaya devam ederse. 2 metre olacak Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Şu Eskişehir donsun dursun Ne yağdığın belli ne yağmadığın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Hava soğuk, kaput kar dolu. Nasıl çalıştı ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Kerem sene 2004,Saray'da askerlik yapıyordum, bir gece saat 3-5 nöbetim vardı, gece 12 gibi birlik binasına girdim,yağmurlu soğuk bir gündü, saat 2:45 gibi çıktığımda unimog'un tekerinin yarısından fazla kar vardı.. O tarafın soğuğu sakat.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Kerem sene 2004,Saray'da askerlik yapıyordum, bir gece saat 3-5 nöbetim vardı, gece 12 gibi birlik binasına girdim,yağmurlu soğuk bir gündü, saat 2:45 gibi çıktığımda unimog'un tekerinin yarısından fazla kar vardı.. O tarafın soğuğu sakat.. Aynen abi.. Soğuk sakat ama kar yok maalesef Kuru soğuğu ne eyleyim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Hava soğuk, kaput kar dolu. Nasıl çalıştı ? Böyle. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Aynen abi.. Soğuk sakat ama kar yok maalesef Kuru soğuğu ne eyleyim.. "Kuru"yum ama Allah'tan soğuk değilim... :D Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) "Kuru"yum ama Allah'tan soğuk değilim... :D Direkt "öldüren yorumlar " a taşınmalı.. Nerede bu şikayet et butonu?? 11 Aralık 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Canım sıkıldı çıkıp birkaç resim çekiyim dedim Sabah başlayan kar yağısı halen devam ediyor. 1 saattir ara sıra kısa süre keserek yağıyor. 8 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Canım sıkıldı çıkıp birkaç resim çekiyim dedim Beşiz misiniz? 4 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Beşiz misiniz? Teknoloji sağ olsun 5 farklı resim yerine tek resimde birleştirmek daha güzel ve ilginç oluyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu tekniğin bir adı varmı ? Yoksa telefonun özelliğimi ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu tekniğin bir adı varmı ? Yoksa telefonun özelliğimi ? Bildiğim kadarıyla profesyonel makinelerde bu özellik var(ismini bilmiyorum). Ben makineyi sabitleyip 6-7 tane farklı yerlerde durup resim çekiyorum sonra Fotoshop'la birleştiriyorum resimleri. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Uğur, ben hanginizle tanıştım Sağda ağaca yaslananla Servet Abi Bu arada kendi resimlerimide kendim kaminayı ayarlayarak çektim. Arkadaşlar işte olunca resim çekecek birini bulamadım Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Bu tekniğin bir adı varmı ? Yoksa telefonun özelliğimi ? Uygulama var abi benim telefonda var mesela bir tane "CloneCamera" diye çok kolay bir şekilde telefonda bile yapılabiliyor Tabi normal şekilde çekip photoshop'la da yapılabiliyor Mesela ilk denemem Bu da ikinci denemem 11 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bildiğim kadarıyla profesyonel makinelerde bu özellik var(ismini bilmiyorum). Ben makineyi sabitleyip 6-7 tane farklı yerlerde durup resim çekiyorum sonra Fotoshop'la birleştiriyorum resimleri. Profesyonel makinelerde yok. Ben paintten yapmıştım ilk olarak. 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bunları da internetten alıntı yapıyorum. paylaşmamak ihanet olurmuş gibi geldi Facebook, 360SAFRANBOLU sayfasından... 8 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 7 yıldır Muş'ta kardan nefret etmiştim. Yine geldi buldu beni. Bugün okulun 500m ötesinde bıraktım arabayı. Okula gidene kadar dondum vallahi. Bu sene takmam diyordum ama gittim kar lastiklerini taktım. Yarın da okullar tatil edildi burada. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Ankara da kar yok ama Ankara ayazı dedikleri var ya iste ondan var. Evde bile üşüyoruz.. Aksam ders çıkışında durağa kadar yürüyünce ellerini ve yüzünü hissetmiyorsun. ALLAH dışarıda kalanların yardımcısı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts