Safak Acar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Donar bence.. Antifriz koy ve cama gelene kadar su sık.. Abi bukadar sıktım yetermi karışmışmıdır antifiriz suya:D Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Yaptığın işlem antifrizin suya karışması için değil, antifrizin silecek kanalları boyunca emilip kanallardaki saf suyun da donmasını engellemek için. Bliyorum abi .. olmuşmudur manasında şeetim Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Biraz da şu konuda şeetsen, tam olacak.! http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=category&id=50 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 İstanbul karlar altında . Sabah cami'den gelirken Üst binadaki komşu 2011 model S60 ve yazlık lastikleri ile trafiğe çıkıyordu. Aşağı yukarı Cami ile ev arasında 50-60 aracın lastiklerine bakarak geldim numunelik bir kış lastiği takan göremedim. Haberlerde seyredin İstanbul manzaralarını ve belediye yada devlet nerde diyen zırlayan 2 ayaklı yaratıkları 8 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu sabah arabadan; Günaydınlar Evren bey, Allah yardımcınız olsun valla gerçekten işiniz zor Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Günaydınlar Evren bey, Allah yardımcınız olsun valla gerçekten işiniz zor Merhaba Serhan Bey, tesekkur ederim. Bizden daha kotu durumda olanlari dusunup, halimize sukrediyoruz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Değerli forumdaşlarım; Kar yağdığı zaman yollar açık olsun diye heralde, vatandaşlar toplu taşımaya yönlendiriliyor. Yıllardır, kar yağıp istanbul için afet olduğunda toplu taşıma ile gidenler 1 saate varan otobüs beklemelerine, tıka basa dolu vasıtalara, gelse ve binebilse bile, onun da kaydığı, yolda kaldığı ve çıkıp-inemediği yokuşlara maruz kalınan bir durum var İstanbul'da. Dün bazı radyoları da uyardım insanlara toplu taşımayı tavsiye ediyorsunuz yapmayın diye. Zaten çok sıkıntılı bir toplu taşıma sistemi var istanbul'umuzun. Bir de arabasını bırakıp ilaveten binenler olduğunda hepten içinden çıkılmaz oluyor. Sistem çöküyor. Belediye otobüslerinde, minibüs ve özel halk otobüslerinde de kış lastiği sayısı az. Denetimlerin hali komedi. Bunları benden iyi biliyorsunuz. Hal böyle olunca, binilen toplu taşıma vasıtası da kayıp, yol kapatıyor, kaza yapıyor. Otobüste, havasız bir ortamda ve de ayakta 3-4 saat insanlar perişan oluyor sonrasında da yol ortasında inip hayatta kalma mücadelesi veriyor. İnebildiği yer de bir durak v.s. değilse abartmıyorum eve kadar yürünebiliyor. Sonuç olarak özellikle İstanbullu' lara tavsiyem, özellikle bu tip sahipsizce ortada kalma olasılığınızın çok yüksek olduğu karlı-buzlu günlerde, kış lastiği, yiyecek içecek gibi basit önlemleri alıp yolunuza kesinlikle ve kesinlikle kendi aracınızla çıkın. Bugün normalde 1 saatten az fazla zamanda geldiğim dur kalk izdihamı yaşadığım yolu 45 daikada geldim. "Frene basmadım" tabiri geçersiz olabilir ama "birinci vitese bile düşmedim" desem yeridir. (Focusum otomatik) Benim bizzat tecrübe ettiğim ve 2004 yılında yaşanan felaketten sonra hersene yaptığım gözlemim bu yönde. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 http://www.fibhaber.com/gundem/il-genelinde-okullar-tatil-h12660.html Gözün aydın Abicim Haberleri seyrettim de varsa yoksa İstanbul. Ne Nevşehir de okulların tatil edildiğinden, ne Ankara nın -7 derecede donduğundan, nede Kars ta 3 metre kara rağmen çocukların hala okula gitmesinden bahsedilmiyor maalesef.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Şişhane ara sokaklar iptal , gerçi heryerde durum aynıdır . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 .. Şişhane ara sokaklar iptal , gerçi heryerde durum aynıdır . Birazdan Kartal a arkadan gümmm.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Mesajım silinmiş Oysa ki sadece, Sivas karı görün istemiştim Milletin yüreği dayanamaz öyle kar görmeye 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 İstanbulda trafik berbat. Sebep: Yaz lastikliler... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Balıkesir merkez galiba. Ah ah 4 senemi geçirdim üniversitede. Güzel şehir vesselam.. Milli Kuvvetler cd. üzeri öğrenci evi. Camlar eskimi eski ahşap. Çürümüş iyice.. Kışın kar evin içine girerdi camlardan Çok keyifliydi. Yakardım sobayı full meşe odunu.. Giyinirdim kat kat, 5. katta karın yağışını, elimde sıcacık saleple.. Arabaların, insanların o hafif tatlı yokuştan kaymasını seyrederek.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Gözün aydın Abicim Haberleri seyrettim de varsa yoksa İstanbul. Ne Nevşehir de okulların tatil edildiğinden, ne Ankara nın -7 derecede donduğundan, nede Kars ta 3 metre kara rağmen çocukların hala okula gitmesinden bahsedilmiyor maalesef.. İstanbul demek Türkiye demektir. Nüfusun %20 si bu ufacık alanda modern !!! bir ahırda sanki sıkış büzüş, itiş kakış yaşıyor. Büyükçene sayılan ulusal bütün Tv kanal merkezleride İstanbulda. Adam medeniyetin göbeğinde çekim yaparken kalkıp burdan işi gücü yok Ankara yada Nevşehir'emi gidecek? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) İstanbul demek Türkiye demektir. Nüfusun %20 si bu ufacık alanda modern !!! bir ahırda sanki sıkış büzüş, itiş kakış yaşıyor. Büyükçene sayılan ulusal bütün Tv kanal merkezleride İstanbulda. Adam medeniyetin göbeğinde çekim yaparken kalkıp burdan işi gücü yok Ankara yada Nevşehir'emi gidecek? Zaten haberlerde de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa'dan bahsetti mi ülkemin yarısını bilgilendirmiş ve memnun etmiş oluyor... Düzeltme: Yarısı olmuyormuş... 2012 sayımında 27.639.547 kişi oluyor. Toplam nüfus ise 75.627.384 kişi. Yani %36,54'ü imiş... 11 Aralık 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Dün kendi yaptığı uyarılara uymayarak Merkezde okulları tatil edemeyen Valilik, çocuklar yola dökülüp okullara binbir türlü eziyetle gittikten sonra ancak bu saatlerde okulları tatil etti. Olan yine çocuklara oldu. Yiğitcan Coşar Düzce'den bildirdi... Sabah... Saat 11.00'da 11 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Sabah 8 siralarinda bir goruntu usudugum icin arabayi bile temizliyemedim ,camlari sildim ellerim buz oldu.. İstanbul e5kilit.. Saat 8de ciktim eve yeni girdim.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 İstanbul a kar yağmaz , sahil bölgesindeyiz yağsa da tutmaz dedik.. Kar lastiğiyle patinaj çektik vay arkadaş.. Büyük konuşmamak lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Maraş ilk defa bu zamanda kar yağdı. Normal de Şubat ayında veya Ocak sonunda yağardı şehir içine. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 İstanbul a kar yağmaz , sahil bölgesindeyiz yağsa da tutmaz dedik.. Kar lastiğiyle patinaj çektik vay arkadaş.. Büyük konuşmamak lazım Buraları hala günlük güneşlik. Nem bile yok yerlerde. Balkanlara en yakın biziz, en az etkilenen yine biziz Yorum bağlantısı
Bahadır Yalçın 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Buraları hala günlük güneşlik. Nem bile yok yerlerde. Balkanlara en yakın biziz, en az etkilenen yine biziz büyük konuşmamak lazım kerem bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts