Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Bizim burda da çok az kar yağışı oldu. Kar sezonu açınca arabaşi sezonu da açılmış olur... Ustaya selamlar... Karşısındaki kim.. ? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Ustaya selamlar... Karşısındaki kim.. ? Aleyküm Selam Benim Babam abi ak saçlı olan da kayin peder Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Allah esirgesin.. Usta'ya benzettim.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Alıntı. Safranbolu, Cam Teras. artiz Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Ucundaki adamlar düşmesin diye karşısına ekskavatör koymuşlar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 I İşte ben tam bu ekranı istiyorum, biri yardım etsin..Widghet midir nedir kim alır kim satar diyiverin hele..Ben size çok orijinal kar fotoları atarım sıkıntı olmaz... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Serkan Abi Emmi verdi ben burdan temin ettim HD Widgets http://generalmobile...dgets-v251.html Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Sabah evden çıktığımda baya kar vardı,aracımın rahatını hiç bozmayayım dedim,işyerime araçla insemde akşama çıkamayacağımı biliyorum.Bunlarda inerken çektiğim köyümün yollarından birkaç kare. 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 40 kişi zıpladılar. bişey olmuyor... Vay be keşke bende gelebilsemiyişim, hiç 40'ını bir arada görmemiştim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Konuya uygun mesajlar atalım Bu rampayı biliyorum Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 ev-iş arası mı bu yol gündelik Çağlar abi Üzerime alınarak cevap veriyorum.Devrek merkeze 2,5 km uzaklıkta olan köyümünüz yolları.Hergün gidip geldiğim virajlı ve hep yokuş olan bir yol.Bazı noktalar hiç güneş ışığı almadığından kolay kolay kar kalkmaz.Bu akşam zincirli araçlar bile çıkamamış.Tabi bende sabah olduğu gibi akşam da yürüdüm 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Çağlar abi Üzerime alınarak cevap veriyorum.Devrek merkeze 2,5 km uzaklıkta olan köyümünüz yolları.Hergün gidip geldiğim virajlı ve hep yokuş olan bir yol.Bazı noktalar hiç güneş ışığı almadığından kolay kolay kar kalkmaz.Bu akşam zincirli araçlar bile çıkamamış.Tabi bende sabah olduğu gibi akşam da yürüdüm Tam bana göre bir yol, saatlerce yürüsem yorulmam, karda yürümeyi çok seviyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Ankara bugunden itibaren dondurucu soguk yapacak. Arac kullananlar dikkat. Siddetli don uyarisi yapildi dediler bugun sirkette ama dogrulatamadim. Yanliz sicakliklar ic axici degil. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Güneşli cumartesiyi iple çekiyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Güneşli cumartesiyi iple çekiyoruz. Doğuda çalışırken kışın güneş olmasın diye dua ederdik 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Doğuda çalışırken kışın güneş olmasın diye dua ederdik Ayazı adamı kılıç gibi keser. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Keşan da havalar güzel, hale bak, dün ince bir kazakla geziyordum, siz donuyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts