Hüseyin Sönmez 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Sabaha karşı 6,30 Hesap makinesi yerine keşke kamerali birşey kullansaydin, hangi kafa ile çektiysen. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Erdek gunluk guneslik arkadas. Oglum neden buraya kar yagmiyor ya diye sızlanıyor Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Oha vakumlu lastik mi kullanıyorsun. Paketci motorlari hep Vakumlu alırlar abi Genelde de irc marka. İşte ankara dan gerçek kâr görüntüleri :D:DHaberleri izlerken mükremin abi tolgahan serkan erkan hakan Şahin ve diğer arkadaşlar aklıma geldi.. Allah yardımcınız olsun.Bacanak o lastiklere sakın bu karda yola çıkma. Servisin önü şimdi hurdalik gibidir. Yarın is cok ))) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 İşte ankara dan gerçek kâr görüntüleri :D:D Haberleri izlerken mükremin abi tolgahan serkan erkan hakan Şahin ve diğer arkadaşlar aklıma geldi.. Allah yardımcınız olsun. Bacanak o lastiklere sakın bu karda yola çıkma. Benim yolda kalmam için 50 santim kar yağması lazım abi... Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Hanım debicalarla karın yağdığı saatlerde Gölbaşı'ndan hiç sıkıntı yaşamadan geldi.Sol şeride geçtim tıkır tıkır geldim dedi.Ama ben evde dokuz doğurdum 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 İstanbul'a Çarşamba uğrayacak Kar yine yolunu değiştirmiş, yağmur gözüküyor. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Zonguldak'ta da kar var. İyi ki almışım kış lastiğini. DSG de kış modu olmaması kötü ancak bir sorun da yaşamadım çok şükür Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Tam kar soğugu var ama hava güneşliydi istanbulda... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Ankarada kar keyfi yerii kar buza birakti. Az once evin onune nerden dustuyse bir kamyon, 3. Seferde asagiya kadar inip tam gaz denemesinde rampayi cikabildi. Yarin sabah bakalim insallah yollar sorunlu olmaz. Telefondaki durum; Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Ankarada kar keyfi yerii kar buza birakti. Az once evin onune nerden dustuyse bir kamyon, 3. Seferde asagiya kadar inip tam gaz denemesinde rampayi cikabildi. Yarin sabah bakalim insallah yollar sorunlu olmaz. Telefondaki durum; Saygilarimla. Abi bu ikonlar? Güncelleme mi geldi? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Hangi ikonlar Mertcim?Guncelleme gelmedi henuz. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Hangi ikonlar Mertcim?Guncelleme gelmedi henuz. Telefon,kişiler. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 (düzenlendi) exDialer uygulamasının kısayolları onlar Mert. Bu programı orjinal rehberden daha başarılı ve S3'te malum rehberi yavaş açma sorununa çözüm olarak bulduğum için satınaldım. Note2'de de kullanmaya devam ettim. Ram 2gb olunca, çok fazla yükü olmuyor. Saygılarımla. 8 Aralık 2013 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 exDialer uygulamasının kısayolları onlar Mert. Bu programı orjinal rehberden daha başarılı ve malum yavaş açma sorununa çözüm olarak bulduğum için satınaldım. Saygılarımla. Cevabın için teşekkürler Evren Abi, bende deneyim telefon gelince. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Cevabın için teşekkürler Evren Abi, bende deneyim telefon gelince. Rica ederim Mertcim. Tavsiye derim, gayet güzel bir ugulama. Çok da ucuz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Alıntı. Safranbolu, Cam Teras. O terasın ucuna gidip zıplasana Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 O terasın ucuna gidip zıplasana Onu şenlikte denediler, bişi olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 O terasın ucuna gidip zıplasana 40 kişi zıpladılar. bişey olmuyor... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Bizim burda da çok az kar yağışı oldu. Kar sezonu açınca arabaşi sezonu da açılmış olur... 5 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Bizim burda da çok az kar yağışı oldu. Kar sezonu açınca arabaşi sezonu da açılmış olur... Arabaşı demesen iyiydi Abi bu saatte. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Bizim burda da çok az kar yağışı oldu. Kar sezonu açınca arabaşi sezonu da açılmış olur... Dün akşam kar yağarken bizde olduğu gibi. Afiyet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts