Zafer Ayvacı 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Hay maaşallah. En sevdiğim doğa olayı bu. Her ne kadar getirdiği olumsuzluklar fazla da olsa, çok seviyorum. Bu konuda daha önce de defalarca ettiğimiz duamızı tekrarlayalım. Allah açıkta kalanlara, bu havaların sefaletini çekenlere yardım etsin. Amin. 9 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Erdek hep böle, bu sen kış gelmedi bir türlü. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 (düzenlendi) Kışın tek sevdiğim yanı, her yerin bem beyaz kaplanması. Tabi o da eriyene kadar 1 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Kardeşim de Erzurum da yaşıyor. Dün sabah gerçekten hazırlıksız yakalandıklarını söylüyor. Keza, kışlıklarını 2 hafta önce taktırmıştı. Kaldırıma vurmaktan 10 cm ile kurtulmuş. Araç hazırdı ancak, beyinler hazır değildi. İnsanlar yine kuru yolda kullanıyormuş gibi kullanmaya çalıştıkları ve buzlu yollara adapte olamadıkları için oldukça fazla kaza yaşanmış. İş yerine geldiğinde arkadaşlarına "Az kalsın kaldırıma vuracaktım" falan diyecek olmuş, bir de bakmış ki nerdeyse kendisinin dışında herkes bir yerlere vurmuş veya vurmaktan son anda kurtulmuş. Hepsinin de kışlıkları takılıymış... 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Atanıp bu şehirden ayrılana kadar anlaşılan kar falan görmeyeceğim ben.. Üniversitede görürüm diye umutluydum, Antalya'ya gittik.. En azından Muğla'ya 4-5 sene bir yağardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Hıhı... Yarım saat önce başladı... Şu an benim evin yolları tuttu.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ankara 5ten beri felç Fotolar mevcut bi önceki sayfada Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bugün Ankara'ya birden bastırdı ve çok da güzel tuttu. Yollar felç olmuştu. Ben otobandan eve gittiğim halde yolda kalanlar, kayanlar, aşırı derecede fazlaydı. Ama en çok sıkıntı yaşadığım/yaşayanlar bilinçsiz sürücüler ve hala Yazlik lastik ile yola çıkanlar. Bugünlerde dışarıda kalanlara ALLAH yardım etsin ins. Bu arada ilk kez UG8 kullandım ve basariliydi. Ankara'dan sevgiler Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ordu'nun yüksek kesimleri ki biri burası oluyor ( Korgan) akşamdan beri yağan kara teslim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ordu'nun yüksek kesimleri ki biri burası oluyor ( Korgan) akşamdan beri yağan kara teslim Emre dün trabzondaydım hava süperdi.zigana da erzincan da kar vardı.tam zamanında donmüşüm desene.bi makine almısım çok fena ...:o Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) Karadeniz den kareler 7 Aralık 2013 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hayırlı olsun abi, değişim hızına yetişilmiyor. Bu taraftan geleydin ne işin var ziganada Aralıksız yağıyor vallahi tatil yağıyor galiba Makine nedir? markası modeli? Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 O karda motora binmesi ne zevkli olur Dikkat et Erkan düşme aman... Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Muş'tan sonra hiç özlemedim kar yağışını. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Oha vakumlu lastik mi kullanıyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Hayırlı olsun abi, değişim hızına yetişilmiyor. Bu taraftan geleydin ne işin var ziganada Aralıksız yağıyor vallahi tatil yağıyor galiba Makine nedir? markası modeli? Gece Sivası geçmeliydim acayip don yapıyo fena buz oluyor yollar o yüzden işimizi görüp hemen çıktım.4-5 sene binecem hocam bu sefer. 2004 Rover . ilk sahibinden boyasız kitap gibi , detayları hafta içi resimlerle beraber yazarım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Sabaha karşı 6,30 Eve git artık basın mensubu musun sen ? 2 Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Kayıtlara geçsin.Mehmet abi telefon ne marka model? Yorum bağlantısı
Recommended Posts