Misafir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Benim yolum buradan geçmiyor olsa bile, denemek için inerdim Aksiyon diyorsun Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Bugün akşam karın tam yoğun olduğu yedi buçuk civarı Üsküdar Fethipaşa Sultantepe yokuşundan inip çıktım kar lastiği olmasına rağmen Otomatik Fiyasta çıkışta zorlandı anti patinaj lazım birşeymiş. Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Aksiyon diyorsun Benim yolum buradan geçmiyor olsa bile, denemek için inerdim Bugün denedim buzla kaplı yokuşta Ug8e güvenip..Riskliydi.K,imse o yolu kullanmadı..Neyse ki yanıltmadı..Buna rağmen kafamda çok ciddi bi soru var..Cevap bulamıyorum , kendi tecrübemle bulmak da istemiyorum..Daha önce yaz lastiğyle arabam buzlu rampada kaydı, zar zor tutundurduk..Kış lastiği ile şimdilik kaymıyor(Belki yeni olduğu için)..Soru şu : ''Kış lastiği kayma yapmaz en fazla rampada kalıverir,çünkü tutunur'' cümlesi mi doğru? ''Kayar ama zaptı,kontrolü daha kolay olur'' cümlesi mi doğru? ''Bildiğin yaz lastiği gibi kayar..Engele denk gelmeden de durmaz,slalom yaparsın,dua etmekten başka çaren yok'' cümlesi mi doğru? Kenarı uçurum olan kestirme yolda risk alıyorum çünkü. Artistlikle hiç işim olmaz.Tamamen kış lastiğinin testini yapıyorum ve de o yolu kimse tercih etmediği için fren kullanmadan,önüme engel çıkmadan ilerliyorum şimdilik. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Babamda kış lastiği takılı. Fren anında kayma olduğunu ama aynı anda frenlemede yanındaki yazlığın duramadığını söyledi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2013 Yazar Paylaş 8 Ocak 2013 Buzda çok fazla bir şey beklemeyin.. karda çok iyidir.. http://www.fibhaber.com/nevsehirdeki-son-durum-08-01-2013-saat-1700-video,108.html Şehir bu halde.. hiç bir sorun yaşamıyorum.. yazlık lastiği olanlar zincirle ancak dolaşabiliyor.. Ben kaydıra kaydıra dönüyorum virajları.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 KArda kışta, benzinli araba + kış lastiği tartışılmaz lider sektörde... tdci ın torku işi bozuyor 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Ojbuldum beya Hani kar vardı Karabük te yoksa Mustafa ile beraber kar topu oynayıp bitirdiniz mi? hiç kar kalmamış Kim dedi kar var diye sana? Mıstaaaya inanırsan olacağı bu Ben dün burada da var dedim de, o bir anlıktı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2013 Yazar Paylaş 8 Ocak 2013 Bu saatte bomboşdur şimdi oralar Öğleyin hastaneden çıktım, şehire doğru geliyorum, fluensin biri dibimde.. dursam duramayıp çarpacak.. Bir sağ, bir sol yaptım ama sertti.. Esp topladı tabi.. Baktım fluens yavaşlamış, aramız 100 metre Bugün de, bir telefon geldi.. Nevkurdan çıkıp, alt geçide döndüğüm kavşak.. Arkadaşımın evi tam kavşakta.. Abi diyor, her sabah kaydırarak dönüyorsun burdan, lastiklerin mi kötü 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Kar çorabı varken, hala zinicrle kim uğraşır? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 KArda kışta, benzinli araba + kış lastiği tartışılmaz lider sektörde... tdci ın torku işi bozuyor Bayılıyorum benzinli 2 dk ısınıyor, TCS olmaması sıkıntı ama yarım gazla idare ediyoruz Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Sen dedin ya kar var diye Gönderim tarihi Dün, 01:44 Artık burada da kar var be.. Yok mu? Vaaarr. Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 (düzenlendi) Kardan Adamım Yarım saat önce yapmıştım 8 Ocak 2013 tarihinde Nuri Alemdar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Tövbe yarabbi. Niye boynuzlu Abi değişik olsun istedim Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Akşam başlayan kar yağışı devam ediyor.... Kendimi vurdum yollara... Yağış hala devam ediyor 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Kim dedi kar var diye sana? Mıstaaaya inanırsan olacağı bu Ben dün burada da var dedim de, o bir anlıktı. hemen satış 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 (düzenlendi) Kış lastiklerim süper hiç kaymiyor bugün Niğde merkeze gittim 90-100 km de hızda ve duruslarda hiç kaymiyor.... Bu arada kar kalınlığı yaklaşık 20cm yi geçti 8 Ocak 2013 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Ocak 2013 Paylaş 9 Ocak 2013 En sonunda buraya da yağdı... Sabaha kalmaz korkusuyla kalkıp çektim ama görünüşe göre sabaha kadar yağacak. Ah ah babamın beni haberdar ederken dediği gibi olacaktı bir araba tüm stresimi atacaktım... Yorum bağlantısı
Derviş Burak Caniklioğlu 9 Ocak 2013 Paylaş 9 Ocak 2013 izmitte gece 2 de çekildi aracın üstünde şuan 2 karış kar var 40 cmden fazla dışarda hala yoğun kar yağışı var sonumuz hayrolsun =) Yorum bağlantısı
Recommended Posts