Misafir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 5senedir Karda araba kullanmayıda öğrendik ilk geldiğimde feciydi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 GEce ayaz vardı sabah hava güneşliydi. Şimdi kar yapıyor Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Abi , araca elektrik mi verdin Sıcak kalmış 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 kar temizlemek için ne gerek var çekçek su falan, 2 tane sub yetiyor Ah bir yağsa ah bir yağsa 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 o kadar para verip CC alınca böyle ayrıcalıklara sahip oluyosun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Ziebart Diamond GLoss a tutunamayan kar taneleri olabilri mi? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Sandalyesi gevşek olanlar okumasın, kalp rahatsızlığı, astımı olanda. Sorumluluk kabul etmiyorum. Süperötesi yeni site güvenlikçimiz, gece kar yağışından dolayı site parkı kullanılamıyor diye bütün araç parkını, araçlarla birlikte yıkıyor, tüm gece yağan kar nedeniyle karın altında bizi bekleyen süprizden habersiz, site içindeki 10 civarı araç sahibi, bende dahil, 1 saat araçların kapıları açmaya, yere yapışan araçlarımızı çıkarmaya çalıştık. Sonradan kameralardan öğrendik gece olanları. Güvenlik görevlisini gece karın altında yıkamamız vacip oldu 13 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Koptummmmmmmmmmm toparlaylın beni de Servet abüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hahaha 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Sandalyesi gevşek olanlar okumasın, kalp rahatsızlığı, astımı olanda. Sorumluluk kabul etmiyorum. Süperötesi yeni site güvenlikçimiz, gece kar yağışından dolayı site parkı kullanılamıyor diye bütün araç parkını, araçlarla birlikte yıkıyor, tüm gece yağan kar nedeniyle karın altında bizi bekleyen süprizden habersiz, site içindeki 10 civarı araç sahibi, bende dahil, 1 saat araçların kapıları açmaya, yere yapışan araçlarımızı çıkarmaya çalıştık. Sonradan kameralardan öğrendik gece olanları. Güvenlik görevlisini gece karın altında yıkamamız vacip oldu 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Şu maceraperst arkadaşları bir doğuya düşüremedik ne hikmetse kar yağınca. En son king niyetlenmişti. 3. deneme de ekipler tarafından gönderilmeyince marta kadar beklemişti. Süperötelerinizle sivas ve doğusuna bekleriz. (Özellikle horuz öttüren arkadaşlara ) 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 (düzenlendi) horuz ne ? Şu avazı çıktığı kadar bağırıp, sonra nefesi kesildikten sonra kçının üstüne geriye düşen hayvanata var ya Tadımlık bir iki manzara bu arada. Güneş ufaktan bir göründü dedik tamam kar bitti ama kaybettik geri kendisini 8 Ocak 2013 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 of !! road'a bak beeeee uyielmkayuilmea pis espiri yaptım yeminle Dipnot: Horuz ibiklesin emi seni abi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 ibiklesin. Al bu da senin gibi of road meraklısı. Yanından geldim biraz önce Delikanlılık edip zincirsiz çıkmaya çalışıyordu yemedi şimdi karın tipinin içinde zincir takmaya uğraşıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 ibiklesin. Al bu da senin gibi of road meraklısı. Yanından geldim biraz önce Delikanlılık edip zincirsiz çıkmaya çalışıyordu yemedi şimdi karın tipinin içinde zincir takmaya uğraşıyor Yolmu var orada 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Yarım yamalak çekerli araçlarla o kadar olur tabe Benimki benzemez başkasına 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Yolmu var orada Yol var da olmasına görmek için gönül gözünün açık olması lazım yoksa hertarafı beyaz görüyon Yorum bağlantısı
Recommended Posts