İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Kaya

GEce ayaz vardı sabah hava güneşliydi. Şimdi kar yapıyor :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

kar temizlemek için ne gerek var çekçek su falan, 2 tane sub yetiyor :seytan: Ah bir yağsa ah bir yağsa :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

o kadar para verip CC alınca böyle ayrıcalıklara sahip oluyosun :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ziebart Diamond GLoss a tutunamayan kar taneleri olabilri mi?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sandalyesi gevşek olanlar okumasın, kalp rahatsızlığı, astımı olanda. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Süperötesi yeni site güvenlikçimiz, gece kar yağışından dolayı site parkı kullanılamıyor diye bütün araç parkını, araçlarla birlikte yıkıyor, tüm gece yağan kar nedeniyle karın altında bizi bekleyen süprizden habersiz, site içindeki 10 civarı araç sahibi, bende dahil, 1 saat araçların kapıları açmaya, yere yapışan araçlarımızı çıkarmaya çalıştık. Sonradan kameralardan öğrendik gece olanları. Güvenlik görevlisini gece karın altında yıkamamız vacip oldu

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Koptummmmmmmmmmm toparlaylın beni de Servet abüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :D hahaha :):hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sandalyesi gevşek olanlar okumasın, kalp rahatsızlığı, astımı olanda. Sorumluluk kabul etmiyorum.

Süperötesi yeni site güvenlikçimiz, gece kar yağışından dolayı site parkı kullanılamıyor diye bütün araç parkını, araçlarla birlikte yıkıyor, tüm gece yağan kar nedeniyle karın altında bizi bekleyen süprizden habersiz, site içindeki 10 civarı araç sahibi, bende dahil, 1 saat araçların kapıları açmaya, yere yapışan araçlarımızı çıkarmaya çalıştık. Sonradan kameralardan öğrendik gece olanları. Güvenlik görevlisini gece karın altında yıkamamız vacip oldu

:sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Şu maceraperst arkadaşları bir doğuya düşüremedik ne hikmetse kar yağınca. En son king niyetlenmişti. 3. deneme de ekipler tarafından gönderilmeyince marta kadar beklemişti. Süperötelerinizle sivas ve doğusuna bekleriz. (Özellikle horuz öttüren arkadaşlara :p )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

horuz ne ? :p

Şu avazı çıktığı kadar bağırıp, sonra nefesi kesildikten sonra kçının üstüne geriye düşen hayvanata var ya :p

Tadımlık bir iki manzara bu arada. Güneş ufaktan bir göründü dedik tamam kar bitti ama kaybettik geri kendisini :D

img20130108101951.jpg

img20130108101931.jpg

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

of !! road'a bak beeeee :p uyielmkayuilmea :D pis espiri yaptım yeminle :seytan:

Dipnot: Horuz ibiklesin emi seni abi :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

ibiklesin. :D

Al bu da senin gibi of road meraklısı. Yanından geldim biraz önce :) Delikanlılık edip zincirsiz çıkmaya çalışıyordu yemedi :D şimdi karın tipinin içinde zincir takmaya uğraşıyor :D

img20130108104440.jpg

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

ibiklesin. :D

Al bu da senin gibi of road meraklısı. Yanından geldim biraz önce :) Delikanlılık edip zincirsiz çıkmaya çalışıyordu yemedi :D şimdi karın tipinin içinde zincir takmaya uğraşıyor :D

img20130108104440.jpg

Yolmu var orada :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Yarım yamalak çekerli araçlarla o kadar olur tabe :p Benimki benzemez başkasına :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Yolmu var orada :D

Yol var da olmasına :D görmek için gönül gözünün açık olması lazım yoksa hertarafı beyaz görüyon :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...