Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Millet sokakta kayıyor Sağlam buz var. Hatunun iş yeri sakat yer (hep rampa) Yarına bakalım nolacak Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Bugün itibariyle Yozgat; beklediğimiz kar bu sene geç geldi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 Millet sokakta kayıyor Bizim arka sokakta da koca koca adamlar kayıyor Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Abi çok düşündüm Ufaklığı alıp inmeyide,çok çabuk hasta oluyor sen kaymıyormusun Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Bizim arka sokakta da koca koca adamlar kayıyor Burada hava yumuşadı,yoksa İrem,kızağı hazır bir şekilde bekliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Bizim arka sokakta da koca koca adamlar kayıyor sizin orada kocakoca adamlar otoparkta sıkça ka(l)yıyor da, sanırım bu bir gelenek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 sen kaymıyormusun tişörtümü şortumu giyip oturmuşum sıcak salonuma.. İşim ne -5 derecede sizin orada kocakoca adamlar otoparkta sıkça ka(l)yıyor da, sanırım bu bir gelenek Heralde koca cip kayarda biz kayamaz mıyız diyip inmişlerdir aşağı Bu arada... http://www.fibhaber.com/gundem/nevsehir-ilcelerinde-kar-tatiline-iliskin-son-durum-h2829.html 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Çok güzel yağıyor Faceden baktım bugün bol bol Sivas'a sayende Abi 1 Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 ''Kış mevsimi , zengine romantik gelirmiş'' gibi bir söz vardı.. Manzaralar çok güzel gerçekten.. Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 http://www.ntvmsnbc.com/id/25407687/ İstanbul'da kar tatili Güne soğuk hava nedeniyle buzlanmanın neden olduğu trafik keşmekeşiyle başlayan mega İstanbul'da kar etkili oluyor. Valilik, kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Bizde halen kar mar yok. Ben kar istiyorum 4x4 low takılmak istiyorum. Pervane gibi etrafımda dönmek istiyorum Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 (düzenlendi) Türkiye kara teslim... Doğu'da açık yol yok. Iğdır'dan çıkan araçlar hep yollarda mahsur kalmış. Gel gör ki Iğdır'da kar değil yağmur yağmış gece. Şimdi mis gibi güneş... Hey benim güzel memleketim. Şuan sıcaklık 4-5 derece 8 Ocak 2013 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 45 dk otobüs bekledikten sonra,eve doğru yürürken,iki katlı binanın enernit catısından hemen yanıma kar çığı düştü.1 metre yandan yürüyor olsaydım tavanım göçecekti Geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 O , yokuştan aşşağımı indin Hakan :shok: İndiysende Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 İndim tabi.Yokuşun başı daha kötü Orda foto çekmek yemedi açıkçası,Ortalara geldim,sonra çektim vallaha Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Bridstonge Hatunun işyerine giderken böyle Telekom düzgün bir yere kurmamış ki binayı Bu inişten 3,bunun gibi çıkıştanda hayli fazla var sayısını bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Bugün itibariyle Yozgat; beklediğimiz kar bu sene geç geldi Canım Memleketim Yorum bağlantısı
Recommended Posts