İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Fatih Keskin

sen dönebilmişsin, 4 halkalılar ne yapsın?

Ali 4 halkalı yı görmedi burayada mı koysak fotoyu.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Şimdi İstanbulda olmak vardı. Püfür püfür bir vapurun yan tarafında... Of be bu karda boğazda ekmek arası balık yemek.Sonra arabamın bagajından termosla sıcak suyu çıkarıp hakiki tomurcuk çayını demleyip kar yağışını seyrederek çay içmek gibisi varmıdır yav. Değerini bilin... :flowers:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ne ile?

Şimdi İstanbulda olmak vardı. Püfür püfür bir vapurun yan tarafında... Of be bu karda boğazda ekmek arası balık yemek.Sonra arabamın bagajından termosla sıcak suyu çıkarıp hakiki tomurcuk çayını demleyip kar yağışını seyrederek çay içmek gibisi varmıdır yav. Değerini bilin... :flowers:

o vapurdan inince ne yaparsın erzakla bilemem, yürür müsün, otobüste sinir krizi mi geçirirsin, iş çıkışı tabiii

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Büyükçekmece - Beylikdüzü 1 saat 20 dakikada işe gittim gelirken 1 saatte geldim mesafe yaklaşık 8 km.

Bizim buralarda da trafik icat oldu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

15 dakika sonra toplantıya yetişeceksen o dediklerin olmuyor.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İstanbul'da 3 gün kar görüyoruz bunun için Kış Lastiği alınır mı, o 3 günde dışarı çıkmam diyenleri gördük bugün hepsi sinek gibi yapışmışlardı bir yerlere...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hala kar yok.. Hatta bugün bir ara güneş vardı.. Şimdi de ay var.. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yahu bizim köyde bile kar yokmuş, millet çaya soymuk toplamaya gitmiş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

İstanbul istanbul diye ölür gidersiniz nesini seversiniz anlamış değilim. Oh mis memleketim :) Yollar tıkanmış bile olsa (olmaz ya oldu diyelim :p ) yayan yarım saatte gidilecek yere gidilir :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Soymuk şeker yerine kullanılan bir şey mi? tatlandırıcı mı? :unsure2:

I ıh. Şeker ile arasındaki bağlantı; soymuğun şekerlenip yenilmesi. :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

An itibari ile kar yükünü taşıyamayan bulutlar etrafımızı sardı. Gebze de hastalıktır servis minibüslerinde xenonlar. Şimdi bakıyorum ve gülüyorum hallerine, kar, gece ve sis. Tavşan gibiler :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Soymuğu şekere batırıp yiyorsunuz orası tamam da,çayla aralarındaki bağlantı nedir???

Çayla arasında bağlantı mı varmış? Ben bilemedim.

Soymuğu şekere batırıp yiyorsunuz orası tamam da,çayla aralarındaki bağlantı nedir???

:D :D :D Anca ayıldım, pardön beyim :p

Çay:

2_sig_arac_cayi_02_1.jpg

Bir ucu da buradan geçer hatta, tanıdın di mi? :p

arac-cayi-gol-oldu-IHA-20110803AY450982-01.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Yahu benim bildiğim çay böyle dağlık yerlerde yetişmiyor bu yamaçtaki ve su kenarındaki yeşillikler çay mı şimdi :unsure2:

Çay dediğim su işte abi. :) Çay, nehir, akarsu :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çay ı sulamak mı gerekiyor o yüzden mi ırmak veya nehir kenarında yetiştiriyorlar...

Hmmm.. Tamam :D Bu kadar oyun yeter :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ali 4 halkalı yı görmedi burayada mı koysak fotoyu.

Fatih o ne o halkalı şeker 4 çeker mi

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hakkını helal et kıyamet kopmadan biraz hoş vakit geçireyim dedim :D sende çok yardımcı oldun teşekkür ederim kardeşim :bravo:

:p

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Soymuğa daha çok var,mayıs ortası gibi idi biz Araç da yemeğe gittiğimiz de.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafeeer, nerdesin len.? Annene sormaya gittin, sen de bilmiyon di mi nereden elde edildiğini.! O nimetlerin hangi merhalelerle elde edildiğini azıcık öğrensen ne olur, pis yiyici seni.! :p

:D yok abi soracak kimse zaten :p

http://www.izlesene.com/video/soymuk-cam-kabugu-pycnogenol/6242053

Şu videoda 1.dakikaye git. Görürsün :) Nelere iyi gelir bilmem, eskiden çok yerdik, şimdiler de vaktinde köye gidemediğim için yiyemiyoruz tabi.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Fotoğraf isterim :D

Katılıyorum... İstanbulun kışı bir ay ne gerek var diyenlere... ozaman arabanızı çıkarmayın kardeşim dışarıda kar lastikli bizleri yormayın....Sellektör atmaktan millete kolum yoruldu bu gün :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Akşam kahvede baktım dışarıda lapa lapa kar var çıkınca resim çekerim dedim. Çıktığımda her yer suydu, resim çekecek kar bulamadım :yildizlar:

Yorum bağlantısı

Ankarada gece 12gibi başladı...

Sabahta işe gelirken yağıyordu.

Trafik güzeldi İstanbullular gibi Herkes çıkmamış belli :D

Resmen boş gibiydi yollar...

Asfalt belli belirsiz tutmuştu.

Arabaların üstü güzel tutmuştu ama :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...