Mahmut Yıldız 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 http://www.bonprix.c...ila-gri-959928/ dille açsak olmaz mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Öldü mü yoksa ? yola çıkmış, tuzla yı arıyormuş 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Öldü mü yoksa ? Evet abi ; yerine yenisi geldi onun da hiç sesi çıkmıyor. Sahipleri bir süre yoklardı özlemiş sanırım onları ve ... ( ama açlıktan susuzluktan değil ) dille açsak olmaz mı Denemedim hiç 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Odanın penceresinden kar yağışı... Görünen Balat, görünmeyen Haliç... 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Erzurum'da yaklaşık 25 gündür ciddi kar var, normal zaman harici olan kadar kaza ancak oluyor, burayı kış lastiği konusunda tebrik etmek lazım, macera aramaya gerek yok daha kar yağmadan lastikçilerde kuyruklar günlerce sürdü, aracımı saat 15.00'de lastik değişimi için bıraktım saat 23.00'de aldım o da torpilliyiz güya. Şimdi İstanbul'a bakıyorum millet ağlıyor, kar yağdı belediye nerede diye İstanbul'a yağan karın 10 katı altındaki 5-6 cm'lik buzla birlikte halihazırda yerde var burada ama kış lastiklerimiz sağ olsun. Suçu hep bir yerlere atmayı ne kadar çok seviyoruz ya! 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Evet abi ; yerine yenisi geldi onun da hiç sesi çıkmıyor. Sahipleri bir süre yoklardı özlemiş sanırım onları ve ... ( ama açlıktan susuzluktan değil ) Üzüldüm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2012 Yazar Paylaş 20 Aralık 2012 Lastiklerin önün temizle, gaza as bas, gaza basmayı ayarlayamıyorsan 2. vites ile kalk.. Yanında çorap varsa lastiklere giydir. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Kar ancak böyle yerlerde keyifli oluyor http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227314-2012-kartepe-toplantisi-fotograflari-ve-yorumlari/page__hl__%2Bkartepe+%2Btoplant%C4%B1s%C4%B1__fromsearch__1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Lastiklerin önün temizle, gaza as bas, gaza basmayı ayarlayamıyorsan 2. vites ile kalk.. Yanında çorap varsa lastiklere giydir. 2. vites mutlaka denenmeli. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Yarın bizim fabrika kapalı İbb kameralarından bakınca İstanbula,Bişi yokmuş gibi görünüyor ama Yorum bağlantısı
Turkay Enez 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Araçta Asr, Msr varsa 2. vitese gerek kalmadan zaten sistem müdahale ederek torku düşürüyor. Teknolojinin gözünü seveyim... 2. vites mutlaka denenmeli. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Bir de cengaver olarak üstüme mont almadan çıktımı söylemiş miydim Denedim Mahmut Bey. Kışlık lastik yok araçlarda. (kiralık araç bunlar) Hiç bir yaptğım yemedi. Ata en son dedi ki "sal arabayı, kaydır, bir yerde anlayacaksın buzdan kurtulduğunu orada 2'yle kalk. Olduğun yerde debelenme" dedi Ben de aynen öyle yaptım. Gidiş dönüş 5 dakika sürmesi gereken yol tam 38 dakika. Sitenin içi feci durumda... Allah size sabır, bize kar versin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 geri geri çıkın son çare Gebze'nin karına laf yok ( çok düşük mana çıkabilir dikkat olun ) Hanım aradı, okul servis araçları arasından süzülerek gidiyorum, acayip şımardım dedi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Lastiklerin önün temizle, gaza as bas, gaza basmayı ayarlayamıyorsan 2. vites ile kalk.. Yanında çorap varsa lastiklere giydir. vsa kapatılmazsa ne olur peki? geri geri çıkın son çare Gebze'nin karına laf yok ( çok düşük mana çıkabilir dikkat olun ) Hanım aradı, okul servis araçları arasından süzülerek gidiyorum, acayip şımardım dedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2012 Yazar Paylaş 20 Aralık 2012 Hanım aradı, okul servis araçları arasından süzülerek gidiyorum, acayip şımardım dedi Senin Hanım = vsa kapatılmazsa ne olur peki? Bilmem... En son tecrübelimiz Ayça Hanım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 tüm 4x4 ler aynı mı acaba, hani cibim var diye otoparkta şov yapan çıkar mı forumdan acaba başkası 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Bu karda kışta, kış lastiksiz araçla yola çıkılır mı? Hele bir de montsuz... İth/ihr/Yöneticisine hiç yakışmıyor... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 tüm 4x4 ler aynı mı acaba, hani cibim var diye otoparkta şov yapan çıkar mı forumdan acaba başkası Bizim buralarda kar olmadığı için heçç üstüme alınmadım bu lafı yulimeakylumi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 ilgili arkadaşımız sanırım an itibarı ile aküdeki suyu içmeye çalışıyordur, nedense forumdan aniden kayboldu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Konu reyting krizlerine girmiş Biz Ankarayı beklerken İstanbul ve Gebze çetesi istila etmiş konuyu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Konu reyting krizlerine girmiş Biz Ankarayı beklerken İstanbul ve Gebze çetesi istila etmiş konuyu yarın öbür gün meşhur Ankara yokuşu videolarını da eklerler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 vsa kapatılmazsa ne olur peki? göktürk ? bu gece ? Senin Hanım = çıkmış, vsa açık kapalı modları denemiş, yazlık lastikler ile frenj testi v.s. Dedim devam et, emmi kovacak bizi en sonunda vsa kapatılmazsa 4x4 ile kışlık lastiklerle "kapıda" kalınır.. öyle demeyeydiniz iyidi yahu unutulmaya yüz tutmuştu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts