İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Servet Aydın

metoroloji kardan hiç bahsetmemişti.

Abi yeryüzünün en kral mesleği meteoroloji. Hata yapsada işinden kovan olmaz :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

şu anda güzel bir kar yağışı başladı abamın üstü beyazlamış durumda

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bursa'da hatrı sayılır bir kar yağışı var..

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ankara 'da kar yağışı 1-2 cm olmuş geceden.Sabah Dİkmen civarına çok hafif yağıyordu.Ama sanmıyorum devam edeceğini.Çok nazlıydı. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Burası biraz esiyor ama sabah 10 derece idi.. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sabah uyandığımda kar yağıyordu.Merkezde doğal olarak tutunamamıştı.Ama daha yukarılar yani tepeler bembeyazdı. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
(düzenlendi)

Bu sabah tipi şeklinde çok şiddetli kar yağışı oldu... Noluyoruz dedim bir an... Bereket çok uzun sürmedide, yollar kapalı kalmadı... :)

tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Geçen haftadan beri köy yolumuzda asfaltı görmeye başlamıştık ama bugün yine çok yağdı asfalt yine görünmüyor.

Arabam yanımda değil kafam rahat Yasin düşünsün artık. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bu saatten sonra yağan karın hükmü olmaz :good1:

Bende bu konu niye hortlamış diyorum :D meğersem Angara ya kar düşmüş :D

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Bu sabah hiçbir yolda kar kalmamıştı neredeyse, bundan 20 dakika önceki durumsa şöyle, hala yağmaya devam ediyor... Ben memlekette bir kışta bu kadar fazla yağış görmedim daha...

3kk45.jpg

3kk72.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben yazıyom inanmıyon bıyıklı Oku Bak :)

Reklam çıktı be :)

Şaka bir yana... Dün gece yağmıştı.. gündüz erimişti..

Şimdi daha şiddetli yağıyor.. Bektaşinin fıkrası geldi aklıma :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bu sabah hiçbir yolda kar kalmamıştı neredeyse, bundan 20 dakika önceki durumsa şöyle, hala yağmaya devam ediyor... Ben memlekette bir kışta bu kadar fazla yağış görmedim daha...

Adamın arabasında esp var anti pati var, kıl var tüy var. Tabiki kış lastiğine ihtiyacı olmaz. Nede olsa o bir VW :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Adamın arabasında esp var anti pati var, kıl var tüy var. Tabiki kış lastiğine ihtiyacı olmaz. Nede olsa o bir VW :)

yok yok kış lastiği şartmış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben anlamam. Lastik izin öyle demiyor ama :biggrin:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Abdussamed abicim Yarın arabayla Gaziantep'e gitmeyi düşünüyorum. Ertan abi sağolsun yol durumunu sabah haber verecek ama, şuan yağış olmadıgını göz önünde bulundurursak, Sence yarın yollar nasıl olur? Yavaş ve temkinli gitmek sorun değil, yolda kalmamak istiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
(düzenlendi)

Abdussamed abicim Yarın arabayla Gaziantep'e gitmeyi düşünüyorum. Ertan abi sağolsun yol durumunu sabah haber verecek ama, şuan yağış olmadıgını göz önünde bulundurursak, Sence yarın yollar nasıl olur? Yavaş ve temkinli gitmek sorun değil, yolda kalmamak istiyorum. :)

Vakitli çık yola, mümkünse sabah erken çık, gündüz yavaş gidersin en kötü... bu ayda kar bu kadar eridikten sonra yolda kalacağını sanmıyorum ama Allah'ın işi belli olmaz :) kar tokat ve daha kuzeyinde etkili gözüküyor, peder bey samsunda akşam görüştüm oradada baya yağıyormuş...

Ben anlamam. Lastik izin öyle demiyor ama :biggrin:

fotodaki iz fiestanın, dikizi gözüken fiesta :) gerçi polo dada kış lastiği yok fiestada'da... ama başka bi başlıkta paylaşmıştım, poloyu 10 metrelik duvardan uçuruyodum bu kış, bu yüzden tecrübeyle sabit kış lastiği şartmış... :) ama bu kışta geçti sayılır dedik almadık, ama alsakta olurmuş bitmedi gitti kar...

Ama enteresan durum şu, polo da esp antipatinaj v.s. olmasına karşın 20-30 ile giderken direksiyon hareketleriyle karlı buzlu zeminde yoldan çıkarmak çok kolay, fiesta da o kadar uğraşıyorum el freni çekmeden başını kıçını atmıyo araba :)

tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...