Ertan Çabuk 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 Çıksın memleketine gelir en fazla nolcek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 metoroloji kardan hiç bahsetmemişti. Abi yeryüzünün en kral mesleği meteoroloji. Hata yapsada işinden kovan olmaz 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 şu anda güzel bir kar yağışı başladı abamın üstü beyazlamış durumda Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Angaralılar düşer birazdan eyvah kar yağıyor diye Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Bursa'da hatrı sayılır bir kar yağışı var.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Ankara 'da kar yağışı 1-2 cm olmuş geceden.Sabah Dİkmen civarına çok hafif yağıyordu.Ama sanmıyorum devam edeceğini.Çok nazlıydı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 Burası biraz esiyor ama sabah 10 derece idi.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Sabah uyandığımda kar yağıyordu.Merkezde doğal olarak tutunamamıştı.Ama daha yukarılar yani tepeler bembeyazdı. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 (düzenlendi) Bu sabah tipi şeklinde çok şiddetli kar yağışı oldu... Noluyoruz dedim bir an... Bereket çok uzun sürmedide, yollar kapalı kalmadı... 12 Mart 2012 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Şimdilik bir şey yok.Dün gece biraz yağdı geçti. Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Geçen haftadan beri köy yolumuzda asfaltı görmeye başlamıştık ama bugün yine çok yağdı asfalt yine görünmüyor. Arabam yanımda değil kafam rahat Yasin düşünsün artık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Tuzla'ya lapa lapa yağmaya başladı yine.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Bu saatten sonra yağan karın hükmü olmaz Bende bu konu niye hortlamış diyorum meğersem Angara ya kar düşmüş Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Bu sabah hiçbir yolda kar kalmamıştı neredeyse, bundan 20 dakika önceki durumsa şöyle, hala yağmaya devam ediyor... Ben memlekette bir kışta bu kadar fazla yağış görmedim daha... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 Ben yazıyom inanmıyon bıyıklı Oku Bak Reklam çıktı be Şaka bir yana... Dün gece yağmıştı.. gündüz erimişti.. Şimdi daha şiddetli yağıyor.. Bektaşinin fıkrası geldi aklıma 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Bu sabah hiçbir yolda kar kalmamıştı neredeyse, bundan 20 dakika önceki durumsa şöyle, hala yağmaya devam ediyor... Ben memlekette bir kışta bu kadar fazla yağış görmedim daha... Adamın arabasında esp var anti pati var, kıl var tüy var. Tabiki kış lastiğine ihtiyacı olmaz. Nede olsa o bir VW Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Adamın arabasında esp var anti pati var, kıl var tüy var. Tabiki kış lastiğine ihtiyacı olmaz. Nede olsa o bir VW yok yok kış lastiği şartmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 yok yok kış lastiği şartmış Ben anlamam. Lastik izin öyle demiyor ama Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 yok yok kış lastiği şartmış Abdussamed abicim Yarın arabayla Gaziantep'e gitmeyi düşünüyorum. Ertan abi sağolsun yol durumunu sabah haber verecek ama, şuan yağış olmadıgını göz önünde bulundurursak, Sence yarın yollar nasıl olur? Yavaş ve temkinli gitmek sorun değil, yolda kalmamak istiyorum. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 (düzenlendi) Abdussamed abicim Yarın arabayla Gaziantep'e gitmeyi düşünüyorum. Ertan abi sağolsun yol durumunu sabah haber verecek ama, şuan yağış olmadıgını göz önünde bulundurursak, Sence yarın yollar nasıl olur? Yavaş ve temkinli gitmek sorun değil, yolda kalmamak istiyorum. Vakitli çık yola, mümkünse sabah erken çık, gündüz yavaş gidersin en kötü... bu ayda kar bu kadar eridikten sonra yolda kalacağını sanmıyorum ama Allah'ın işi belli olmaz kar tokat ve daha kuzeyinde etkili gözüküyor, peder bey samsunda akşam görüştüm oradada baya yağıyormuş... Ben anlamam. Lastik izin öyle demiyor ama fotodaki iz fiestanın, dikizi gözüken fiesta gerçi polo dada kış lastiği yok fiestada'da... ama başka bi başlıkta paylaşmıştım, poloyu 10 metrelik duvardan uçuruyodum bu kış, bu yüzden tecrübeyle sabit kış lastiği şartmış... ama bu kışta geçti sayılır dedik almadık, ama alsakta olurmuş bitmedi gitti kar... Ama enteresan durum şu, polo da esp antipatinaj v.s. olmasına karşın 20-30 ile giderken direksiyon hareketleriyle karlı buzlu zeminde yoldan çıkarmak çok kolay, fiesta da o kadar uğraşıyorum el freni çekmeden başını kıçını atmıyo araba 15 Mart 2012 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts