Guest Hakan Tarım 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Hehe Yarına da öbür tarafını resimleyeyim.. Biz 3d studio max ile birleştiiririz gari tüm resimleri Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Anlamadığım tamam Mehmet Abi aracı kamufle edeceksinde niye o kadar kar yığdın üzerine fotoşta hallederdin :D Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Dün öğleden sonra çok şükür 6-7 dereceleri gördük, güneşte çıktı, karlarda eridi, bahar göz kırptı derken, akşam saatlerinde başlayıp bu sabaha kadar devam eden kar neredeyse eriyenden daha fazla olarak kapattı yine her yeri... Bugün 1 Mart ve heryer bembeyaz kapandı tekrar Sivas'ta... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Sabah gelirken bir kaç foto aldım. Bu resim nasıl böyle çıktı anlamadım kar kasıklarda Dün fotoladığım yerin bugünkü hali Karayolları çalışıyor (yine tüm yollar kapalı) ama nafile. 4 şeritli duble yolun sadece tek şeridi kullanılabiliyor. O da yolu görebilirseniz.. Bu da 18 km lik ana yol macerasında saydığım 6 kaza ve yolda kalma olayından bir tanesi. Taşlıdere mevkii (sivas a 14 km falan) Kazasız belasız sürüşler.... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Bugünde yoğun kar yağışı devam ediyor. Her gün yolu açmaya iş makinası geliyor. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 bu da bizim sokak,Öveçler tarafı dün akşam çekmiştim Bu da bugünden. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Ben üç akşamdır, park edebilmek için önce yer açıyorum.. Yıllarca almadığım kar küreğini bu hafta aldım... Tam Mart yaptı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Arkadaşlar kar iyi bastırdı şuanda heryer kapandı yollarda birazdan kapanır kar kürümeye başlayım . İvedik Organize de de durum farksız abi.Millet yavaş yavaş dağılıyor biz daha burdayız Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Bursa merkezde hızlı bir kar yağışı başladı.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Yaşlılar buna Uludağ eteklerindeki son kırıntıları döküyor der Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Şuan itibari ile kar durdu.Bir başlıyor bir duruyor...Yağacağını da pek sanmıyoruım.Yağsa da hemen eriyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Yaşlılar buna Uludağ eteklerindeki son kırıntıları döküyor der Dün hava dumansız ve temizdi. Çevre yolundan giderken uludağa doğru baktım ve manzara süperdi. Bu kar hazirana kadar erimez.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Bursanın işi belli olmaz Ayhan 2 gün lodos eser kardan eser kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Şiddetli tipi var, 30-35 metre ilerideki tabelayı göremiyorum (Kazan-Ankara) Yorum bağlantısı
Baran Ekici 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 10dakikaya biter, eryamandan da geçti gitti Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Şehir içinde yerler buz oldu. Çok çok çok dikkat edin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Maşallah ne kadr yagdı ama Ankaraya gene yılın son karı bu herhalde.Metrolojide çalışan vatandaşın birine daire sattım bugün o söledi yılın son karı diye. Ne bilmiş... Şehir içinde yerler buz oldu. Çok çok çok dikkat edin. Tipi diye diye buraya da getirdin.. Yılın en yoğun yağışını ve tipisini gördüm bugün. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Tipi diye diye buraya da getirdin.. Yılın en yoğun yağışını ve tipisini gördüm bugün. Bugün 1.5 dakika içinde yerler bembeyaz oldu. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Yağıyorrrr kah salına salına düşüyor gökyüzünden, kah tipi yapıp dolduruyor sağı solu. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 2003'ten beri Karabük'teyim, ilk defa bu kadar çok kar yağdığını görüyorum. Dünya'nın en güzel doğa olayı kesinlikle. Yüce Rabbim açıkta kalanları korusun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts