Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 (düzenlendi) Kar hala yağıyor.. Ankara valisi Erzurumlu olduğundan bu da karmı diyor illa trafik felç olacak birilerine bir şey olacak ki öyle izin verecek sayın valimiz. birisinin sayın valimize buranın Erzurum olmadığını Ankara'da yaşadığını hatırlatması gerek, kaç milyon insan yaşıyor. 29 Şubat 2012 tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Yol tutuş önemli etken zaten. E bizim mk3 de güzel tutuyor yolu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Şubat 2012 Yazar Paylaş 29 Şubat 2012 Çok hasar geliyor çoooooooooook Ekspertiz yapmaktan bıktım! Bakım malzemesi vermeyi özledim Sabah 5 santim kar yağmış.. 3 kaza telefonu ile gözümü açtım... Ha şimdi çok iyi yağıyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Eve dönüş yoluna geçiyorum.Arabada zincir var ,ara yollarda mecbur takıcaz.İşallah dünkü denyolar trafikte değildir.Bu sefer içimdeki insan sevgisi azalır. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Bacanağımla baldız ankaradan ziyarete geleceklerdi dün.Ancak gece uçağı kalkamadığından dolayı uçuşlar iptal edildi.Tüm hazırlıklar boşa gitti.Üstelik havayolu şirketi üç gün sonraya uçuş ayarlayabilmiş... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Dona çekiyor şu anda. 17:15'te çıktım, 18:10'da evdeydim. Bu havada iyi sayılır. Fakat nerdeyse hiç kırmızı ışığa yakalanmadım. Ara yollarda servisler olmadığından trafik çok azdı. Eskişehir yolunda biraz sıkışıklık vardı, medikana- Odtü arasında. Sonrası akıcı ama 60-70km hızla ilerlemenin uygun olduğu kıvamdaydı. Önde üç araç boyu mesafe bıraktım, bugün de trafiktekiler genelde saygılıydı, boşluğu doldurmadılar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Yenimahalle-demetevler -aşağıyahyalar civarı yağıyor Yorum bağlantısı
özhan Özkan 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Çorum da kesintisiz iki gündür yağıyor... Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Trafiğin sakin olmasının nedeni bir çok kurumun erken paydos etmesi... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Şu an saat 20:30 lapa lapa kar yağıyor. 30 dakikada yollar dahi bembeyaz oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 (düzenlendi) Sabah evden çıkıp, işe gidene kadar ki manzaralar; Daha kapıdan çıktığım anda zor bir sabaha uyandığımızı anladım. Sİtenin içi, normalde karla kaplı olan bölüm 25-30cm (rüzgardan bazı yerler daha da derin) aşağıda yol Mondeo'suz olur mu? Ford forumu:) Mazda'ya uzaktan bakınca durum içler acısıydı. Sabah 6:35 ve temizlenmesi gereken bir araç var. Neyse ki hazırlıklıyız. Bu sefere temizlemek kolay olacak derken, karın altında camların kalınca buz tabakası kaplanmış olması iç açıcı olmadı tabi. Aracın sağ tarafına geçmek tam bir eziyetti. Boğazlı CAT tarzı botun yaklaşık 3-4 cm üzerine denk gekiyordu bu bölüm. Yine de yılmadım, Eskişehir Yolu'nun sabah hali. Gordion AVM'ye yaklaşırken. Eskişehir Yolu'nu anladım ama burası Kızılay Bulvarı. Yani şehrin tam göbeği. Kar yağışının etkisi böyle daha iyi anlaşılıyor. Kızılay çok nadir bu hale gelir. Arabayı kar yağışı nedeni ile kaldırım kenarı yerine kapalı otoparka bıraktım. Biraz da yürüyelim Kolej'den Mithatpaşa'ya doğru ama ara sokaklardan. Kar şehir uyanmadan bir başka güzel Şirkete yaklaşıyorum artık. Geldim artık. Son resim:)) 29 Şubat 2012 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Sivas'da fırtına var şuan. Doğal afet oldugunu düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Çok katlı değil de, Ahmetler postanesinin arka tarafına bırakıyorum Bahtiyar. Yani Çankaya Belediyesinin olduğu Çaldıran sokak. Genelde sokağın uç tarafına, koleje inen üsgeçitin olduğu bölümde durur. Burada sabah 7:15'e kadar yer garanti. Sorun yaşamadım hiç. Bir de, Hatay Sokağa bırakırım. Orası da tek yöndür, genelde pek araç geçmez ama yer bulmak köşe kapmaca gibi. Yine de biz sokaktan araba geçmez diye güvenirken, arkadaşın arabasını ters yöne giren Ford Cargo kamyon manevra yaparken, arka bölmü ile çizdi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 (düzenlendi) Benim araba genelde 4 quai du point du jour 92100 boulogne billancourt adresinde durur. Nadiren de Avenue Mozart 75016 üzerinde görülebilir. Plakası 402K4353. Gel de çiz Güzel yermiş ) 3.197km uzakta sadece. 29 Şubat 2012 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 (düzenlendi) E71 çekimi + biraz fotoshop ile güzel bir kış resmi oldu. 29 Şubat 2012 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 az güneş var. Öğleden sonra "show must go on" Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2012 Yazar Paylaş 1 Mart 2012 Alın size fotoğraf.. Akşam 8'de temizleyip bırakmıştım.. Evin Yolu... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 mondeo 4 çeker galiba biz tracking olduğunu fark edememişiz ? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Allahtan fotoğraf haa Mehmet abi. Hani öylesine netten bir karlı mondeo olsa farkı yok Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Gerçekten nasıl gitti mondeo ordan Bu arada hayırlı olsun diyeyim abi yeni gördüm... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Mondeo nun kamuflajlı resimleri düşmeye başladı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2012 Yazar Paylaş 1 Mart 2012 mondeo 4 çeker galiba biz tracking olduğunu fark edememişiz ? Hehe Allahtan fotoğraf haa Mehmet abi. Hani öylesine netten bir karlı mondeo olsa farkı yok Yok valla benim mondeo Mehmet abi sana bir kapalı garaj lazım. Allah'tan gündüz kapalı yerde duruyor.. Gerçekten nasıl gitti mondeo ordan Bu arada hayırlı olsun diyeyim abi yeni gördüm... Karlarını güzelce temizledim.. Altından kar yoktu.. 1-1,5 metre geri geldim.. Sonra tek hamlede vurdum 40 santim kara Mondeo nun kamuflajlı resimleri düşmeye başladı Yarına da öbür tarafını resimleyeyim.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Bari plaka görünseydi de bileydik senin olduğunu Yorum bağlantısı
Recommended Posts