İçeriğe Yönlendir

Her Yerde Kar Var

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

(düzenlendi)

Kar hala yağıyor.. Ankara valisi Erzurumlu olduğundan bu da karmı diyor :) illa trafik felç olacak birilerine bir şey olacak ki öyle izin verecek sayın valimiz.

birisinin sayın valimize buranın Erzurum olmadığını Ankara'da yaşadığını hatırlatması gerek, kaç milyon insan yaşıyor.

tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok hasar geliyor çoooooooooook Ekspertiz yapmaktan bıktım!

Bakım malzemesi vermeyi özledim :)

Sabah 5 santim kar yağmış.. 3 kaza telefonu ile gözümü açtım...

Ha şimdi çok iyi yağıyor...

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Eve dönüş yoluna geçiyorum.Arabada zincir var ,ara yollarda mecbur takıcaz.İşallah dünkü denyolar trafikte değildir.Bu sefer içimdeki insan sevgisi azalır.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bacanağımla baldız ankaradan ziyarete geleceklerdi dün.Ancak gece uçağı kalkamadığından dolayı uçuşlar iptal edildi.Tüm hazırlıklar boşa gitti.Üstelik havayolu şirketi üç gün sonraya uçuş ayarlayabilmiş...

Yorum bağlantısı

Dona çekiyor şu anda. 17:15'te çıktım, 18:10'da evdeydim. Bu havada iyi sayılır. Fakat nerdeyse hiç kırmızı ışığa yakalanmadım. Ara yollarda servisler olmadığından trafik çok azdı. Eskişehir yolunda biraz sıkışıklık vardı, medikana- Odtü arasında. Sonrası akıcı ama 60-70km hızla ilerlemenin uygun olduğu kıvamdaydı. Önde üç araç boyu mesafe bıraktım, bugün de trafiktekiler genelde saygılıydı, boşluğu doldurmadılar.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Trafiğin sakin olmasının nedeni bir çok kurumun erken paydos etmesi...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Şu an saat 20:30 lapa lapa kar yağıyor.

30 dakikada yollar dahi bembeyaz oldu.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sabah evden çıkıp, işe gidene kadar ki manzaralar;

Daha kapıdan çıktığım anda zor bir sabaha uyandığımızı anladım.

20120229064542.jpg

Sİtenin içi, normalde karla kaplı olan bölüm 25-30cm (rüzgardan bazı yerler daha da derin) aşağıda yol

20120229064631.jpg

Mondeo'suz olur mu? Ford forumu:)

20120229064713.jpg

Mazda'ya uzaktan bakınca durum içler acısıydı. Sabah 6:35 ve temizlenmesi gereken bir araç var.

20120229064722.jpg

Neyse ki hazırlıklıyız. Bu sefere temizlemek kolay olacak derken, karın altında camların kalınca buz tabakası kaplanmış olması iç açıcı olmadı tabi.

20120229064742.jpg

Aracın sağ tarafına geçmek tam bir eziyetti. Boğazlı CAT tarzı botun yaklaşık 3-4 cm üzerine denk gekiyordu bu bölüm.

20120229065605.jpg

Yine de yılmadım, Eskişehir Yolu'nun sabah hali. Gordion AVM'ye yaklaşırken.

20120229070857.jpg

Eskişehir Yolu'nu anladım ama burası Kızılay Bulvarı. Yani şehrin tam göbeği. Kar yağışının etkisi böyle daha iyi anlaşılıyor. Kızılay çok nadir bu hale gelir.

20120229072335.jpg

Arabayı kar yağışı nedeni ile kaldırım kenarı yerine kapalı otoparka bıraktım. Biraz da yürüyelim Kolej'den Mithatpaşa'ya doğru ama ara sokaklardan.

20120229073603.jpg

Kar şehir uyanmadan bir başka güzel

20120229073712.jpg

Şirkete yaklaşıyorum artık.

20120229073524.jpg

Geldim artık. Son resim:))

20120229073709.jpg

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Çok katlı değil de, Ahmetler postanesinin arka tarafına bırakıyorum Bahtiyar. Yani Çankaya Belediyesinin olduğu Çaldıran sokak. Genelde sokağın uç tarafına, koleje inen üsgeçitin olduğu bölümde durur. Burada sabah 7:15'e kadar yer garanti. Sorun yaşamadım hiç. Bir de, Hatay Sokağa bırakırım. Orası da tek yöndür, genelde pek araç geçmez ama yer bulmak köşe kapmaca gibi. Yine de biz sokaktan araba geçmez diye güvenirken, arkadaşın arabasını ters yöne giren Ford Cargo kamyon manevra yaparken, arka bölmü ile çizdi.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim araba genelde 4 quai du point du jour 92100 boulogne billancourt adresinde durur. Nadiren de Avenue Mozart 75016 üzerinde görülebilir. Plakası 402K4353. Gel de çiz :p

Güzel yermiş :)) 3.197km uzakta sadece.

fr2u.jpg

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

E71 çekimi + biraz fotoshop ile güzel bir kış resmi oldu.

2902201212dsds452qqcopy.jpg

tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Alın size fotoğraf..

Akşam 8'de temizleyip bırakmıştım.. :)

fotoraf0553.jpg

Evin Yolu...

fotoraf0560.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

mondeo 4 çeker galiba biz tracking olduğunu fark edememişiz ?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Allahtan fotoğraf haa Mehmet abi. Hani öylesine netten bir karlı mondeo olsa farkı yok :)

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Gerçekten nasıl gitti mondeo ordan :) Bu arada hayırlı olsun diyeyim abi yeni gördüm...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Mondeo nun kamuflajlı resimleri düşmeye başladı :p:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

mondeo 4 çeker galiba biz tracking olduğunu fark edememişiz ?

Hehe :)

Allahtan fotoğraf haa Mehmet abi. Hani öylesine netten bir karlı mondeo olsa farkı yok :)

Yok valla benim mondeo :D

Mehmet abi sana bir kapalı garaj lazım.

Allah'tan gündüz kapalı yerde duruyor..

Gerçekten nasıl gitti mondeo ordan :) Bu arada hayırlı olsun diyeyim abi yeni gördüm...

Karlarını güzelce temizledim.. Altından kar yoktu.. 1-1,5 metre geri geldim.. Sonra tek hamlede vurdum 40 santim kara :D

Mondeo nun kamuflajlı resimleri düşmeye başladı :p:D

Yarına da öbür tarafını resimleyeyim.. :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bari plaka görünseydi de bileydik senin olduğunu :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...